Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš kiek , kiek nusipirkom? :DDD Modifikaciją pirkom prieš 2 savaites maždaug, ką tu čia p*si ? :DDD

Ir nuo kada tau kyla didelis skirtumas ar žmogus atsiras prie stoties/oro uosto ar banko?

Nu gal ir suklydau su pirkimu, bet vistiek daugiau darbo galėjot įdėt. O dabar taip, patys rašėt "Virtualus RolePlay", tai jūs išeikit į lauką ir pažiūrėkit kaip žmonės į miestus atvyksta, tai visada atsirandi stotyje arba oro uoste, išskyrus jei su mašina atvažiuoji, bet ir tai nelipsi prie banko iškart... 0% logic.

(redaguota)

Nu gal ir suklydau su pirkimu, bet vistiek daugiau darbo galėjot įdėt. O dabar taip, patys rašėt "Virtualus RolePlay", tai jūs išeikit į lauką ir pažiūrėkit kaip žmonės į miestus atvyksta, tai visada atsirandi stotyje arba oro uoste, išskyrus jei su mašina atvažiuoji, bet ir tai nelipsi prie banko iškart... 0% logic.

Gerai, gerai, sutvarkysim gi laikui bėgant. Aš čia jokios bėdos nematau. :)

O ir vieną žodį praleidai : "Gaming", tai gaunasi ne "Virutal RolePlay" (RP), o : "Virtual RolePlay Gaming" (RPG) ;)

Redaguota , nario Martis.`
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Slapto klausimo? Ten tik pradžia buvo sukurta jo modo, o aš ant sC modo ją "pagerinau", paeditinau. Taip pat šiame mode irgi paeditinau. Na, bet čia vienintelė sistema, kurią perkūriau ant savo modo.

Visu pirma, tai tu jos nepagerinai, tik pakeitei pagrindinio lauko tekstą ir viskas, darašei daugiau teksto ir viskas, taigi jau bandai prisiimti sau visus kreditus? Matau, nepasikeitei, tai kad nejuokink.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

(redaguota)

Visu pirma, tai tu jos nepagerinai, tik pakeitei pagrindinio lauko tekstą ir viskas, darašei daugiau teksto ir viskas, taigi jau bandai prisiimti sau visus kreditus? Matau, nepasikeitei, tai kad nejuokink.

O tai kur apie kreditus rašyta? :D Neparašyta, kad kreditai priklauso tik jam. :) O aš jau minėjau anksčiau, kad kreditai tiek tavo, tiek Dovydo. :song: Redaguota , nario Martis.`

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

;D Atsiminkime ,kas sC mode sutvarkė tą sistemą. Pasižiurėk kaip atrodė pati sistema ir kaip atrodo dabar. Yra nemažas skirtumas. Beto, dalį modo aš kūriau, tad kreditai ir mano. :)

iGC.LT - Internet Gaming Community

350x20.png

IP: cs.igc.lt:27015

Ir beje, kiek pamenu, tai kai buvo sukurta registracijos/prisijungimo sistema, tas kelias dienas Dovydas su modifikacija dirbo, o ne tu. :D O ir kai sukūrė, man iš kart parodė. Aš tai išvis pirmą kart girdžiu, kad ir tu prie tos sistemos prisidėjai, na bet tiek to, esmė tame, kad niekas sau kreditų neprisiima. :)

Dabar įsitikinau kad esat su**** snargliai, kurie vis dar negali pripažinti tiesos. :) Nors ir Dovydas eilini kartą maudo Martį, ai nū, jam nesvarbu. Taigi šia sistemą sukuriau aš, ne tu, tu jos netobulinai, net nelindai prie Loadinimo ir Savinimo, o tu prie modo sukurei tik gal 800 eilučių iš ~6000 eilučių, tai ką tu čia bandai primesti? Tu tiesiog dediesi tokiu didžiu žmogumi, kuris nesi, neveltui projektas tavo ir vėl žlugo. :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Dabar įsitikinau kad esat su**** snargliai, kurie vis dar negali pripažinti tiesos. :) Nors ir Dovydas eilini kartą maudo Martį, ai nū, jam nesvarbu. Taigi šia sistemą sukuriau aš, ne tu, tu jos netobulinai, net nelindai prie Loadinimo ir Savinimo, o tu prie modo sukurei tik gal 800 eilučių iš ~6000 eilučių, tai ką tu čia bandai primesti? Tu tiesiog dediesi tokiu didžiu žmogumi, kuris nesi, neveltui projektas tavo ir vėl žlugo. :)

Nereikia pačiam meluoti. Niekas manęs nemaudo, o tu esi toks pats sup****s snarglys kaip ir mes.

Nereikia daryt iš musės dramblio, aš žinau, kad Dovydas lindo prie sistemos. Pasikartosiu : pirmą kartą girdžiu, kad tu būtum prie tos sistemos lindęs.

800 iš 6000? Tu kai prie mūsų prisijungiai, jau buvo sukurta gal pusė buvusio modo (3000 eilučių :?), kai dirbai su Andrium. Todėl negali sakyti, kad Dovydas padarė mažai, nors jau buvo pradėta modifikacija.

O beto, nemanau, kad eilutėse esmė. Žinai kaip sakoma : "svarbu ne kiekybė, o kokybė", tad prašau bereikšmių komentarų neviešint.

Nuomonių viešinimą jau aptarėm, nebėra ko prie to grįžti. :)

Sėkmės tau su nauja modifikacija, žmogau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...