Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Didysis apsišikėlis prabilo. Laido specnazui netinka nieks, pastovei verkia dar jis čia žodį turi. Mirk vietoj invalide tu jiban.as =Ddd

Specnazui sako. :DD Čj prisvilai prie pc kėdės, abeli tu. :D Loja ir loja iš kampo į kampą kai sabaka. Čj visam internete esi pasireiškęs, kad išdaužysi tą ir aną, kai tu mėgsti pagrasint, kad duosi vieną galvon ir panašiai. :D Turi tu tik stambią burnytę.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Specnazui sako. :DD Čj prisvilai prie pc kėdės, abeli tu. :D Loja ir loja iš kampo į kampą kai sabaka. Čj visam internete esi pasireiškęs, kad išdaužysi tą ir aną, kai tu mėgsti pagrasint, kad duosi vieną galvon ir panašiai. :D Turi tu tik stambią burnytę.

Sako prisvilai prie kėdės =D. Apuoke, aš išvis beveik prie to tavo kompo nebūnu miningite jib.anas :D :D . Įdomu, katras čia tinklapius moderuoja, sėdi forumuose ir pyksta ant viso pasaulio :D Kažkas prašneko apie plačia burnytę? Tu čia baisiausias vartytojas, viskas jam netinka apuokui kelia bangas ir dar kažką man sako. Realybėj tu nieko nepadarytum dužena. Apsi.čiulpėlis snargliačiovas sėdi ir kažką aiškina kad prie kompiuterio sėdžiu :D . Atsigauk nuo pigių narkotikų invalide tu. Redaguota , nario nHk

Sako prisvilai prie kėdės =D. Apuoke, aš išvis beveik prie to tavo kompo nebūnu miningite jib.anas :D :D . Įdomu, katras čia tinklapius moderuoja, sėdi forumuose ir pyksta ant viso pasaulio :D Kažkas prašneko apie plačia burnytę? Tu čia baisiausias vartytojas, viskas jam netinka apuokui kelia bangas ir dar kažką man sako. Realybėj tu nieko nepadarytum dužena. Apsi.čiulpėlis snargliačiovas sėdi ir kažką aiškina kad prie kompiuterio sėdžiu :D . Atsigauk nuo pigių narkotikų invalide tu.

Neišsenkamas tavo žodynas. :D Vienintelis tinklalapis, kurį moderuoju yra cesas.lt, į kurio moderatorius tu nixuja nepatektum, reikėtų tau dar daug žolės apšikt. Bent vieną kartą pasirodyk protingas ir neatsakyk į žinutę, nes juokas ima kai parodai kokių žodelių iš savo draugų prisigaudęs. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...