Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Devil May Cry 4 :)


Mikas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Capcom pačioje Devil May Cry 4 kūrimo pradžioje minėjo, kad DMC pasirodys ir asmeniniuose kompiuteriuose. Bet vėliau paaiškėjo, kad PC versija pasirodys daug vėliau, kaip jau tapo įprasta su daugeliu žaidimų (pvz.: Assassins‘s Creed). Po daugybės atidėliojimų ir nukėlimų PC versija vis dar nepasirodė, bet žadama, kad galėsim patirti demoniškus nuotykius jau šio mėnesio pabaigoje… Tačiau Capcom tyliai be didelių skelbimų išleidimo demonstracinę žaidimo versiją skirtą PC, kurią dabar ir panagrinėsime.

Naujovės

Didžiausias ketvirtosios DMC dalies pakeitimas yra , tai , kad gavome naują herojų . Visiems kurie jau spėjo nuliūsti , kad nebeliko jų mylimo veikėjo galiu pradžiuginti , kad Dantė bus , bet ne demo versijoje . Susipažinkite su Nero .

Demonstracinėje versijoje nėra atskleidžiama jokių siužeto vingių , todėl apie Nero daug papasakoti negaliu . Šiuo metu žinoma tik tiek , kad Nero yra demonų medžiotojas ir jo tikslas yra nužudyti ankstesnių dalių herojų demoną Dantę . O pats Nero yra tikrai charizmatiškas veikėjas . Netgi susitikęs su milžiniško demonu Berial‘u sugeba netgi nusijuokti arba kitaip pajuokauti . Tai pat jis turi ir keletą įdomu ginklų . Vienas jų būtų šautuvas , kuris nieko įspūdingo neturi , tiesiog standartinis revolveris .

Antrasis jau kiek įdomesnis . Nero kardas su įtaisyta motociklo rankena , o tai reiškia , kad bet kuriuo metu mes kardą galėsime užvesti ir taip padidinti žalą priešams .

Trečiasis pats įdomiausias . Nero dešinioji ranka . Atrodo nieko įspūdingo ? Iš tiesų jo dešinė ranka nėra paprasta , ji turi galių kuriomis galėsite pasinaudoti spręsdami galvosūkius arba kovosi . Galvosūkiuose su ja bus galima pritraukti objektus arba keliauti tarp namų stogų ir taip daug greičiau nusigauti į reikiamą vietą . Kovose ranka mums pasitarnaus irgi labai . Galėsite išmesti savo priešą į orą tada atlikti Combo su kardu , išauti kelis šūvius iš šautuvo ir pagriebęs vėl tėkšti į žemę .

Ten kur demonai kovoja

Demo versijoje yra du rėžimai kurie skiriasi tuo , kad vienas vyksta mieste ir yra duodama dešimt minučių , o kitame nėra jokių suvaržymų ir jis vyksta kalnuose , pilnuose sniego .

Mieste tvyro labai sterili atmosfera . Viskas taip gražu , tvarkinga atrodo tiesiog atsistoti vienoje vietoje ir žvalgytis aplink . Bet laiko žvalgytis tikrai nėra , nes aplinkui laksto krūvos demonų , kuriuos reikia sunaikinti . Taip pat esi dar ir laiko varžomas , nes tenka tau tik 10 minučių įveikti visą lygi . Man labai nepatiko tas laiko suvaržymas , nes nemėgstu žaidimuose „ fast-running “ . Nors gal tau skaitytojau tas greitas bėgimas ir patiks .

Kalnuose tikrai galima prisižiūrėti gražių vaizdų . Vien ko verta milžiniškos pilies panorama žiūrint nuo aukšto kalno . Gotikinio meno mylėtojams ilgam įstrigs šios pilies panorama . Patekus į vidų pilies atsivers visai kitas vaizdas negu mes įpratę matyti senuose pastatuose . Pilies viduje sutiksite tikrąją demo versijos žvaigždę bosą Berial‘ą .

Džiunglės yra pati gražiausia iš trijų vietovių . Galbūt aš visai atbukau , bet man jos gražiau atrodė negu Crysis džiunglės … Viskas tikrai nuostabiai atrodo ir manau , kad sulaukus pilnos versijos tikrai galėsim džiaugtis , kad sulaukėme tokio puikaus hack‘n‘slash žaidimo .

Viskas kas nepaminėta

Šioje skiltyje sukišiu viską apie grafiką , garsą ir valdymą .

Grafika yra tikrai graži . Visi objektai meta šešėlius , džiunglės išvis neapsakomas grožis . Efektai pasaka , šešėliai kai kur išblukę , bet vis tiek gražiai atrodo . Svarbiausias grafiko ypatumas tas , kad Devil May Cry 4 nesivaiko kompiuterį užlaužiančios grafikos kaip Crysis ir sugeba pateikti tikrai mielų akiai vaizdų . Tai pat prie demo pridėtas ir jūsų kompiuterio performancą tikrinantis testas …

Garsas išvis rojus . Įgarsinimas geras , aiškus ir sinchroniškai judantis su lūpomis , todėl man įgarsinimas ir animatorių darbas labai patiko . Patiko , kad kovos metu kaunantis groja „sunki“ muzika kuri labai tinka prie bendros atmosferos ir užgroja labai tinkamu momentu .

Dabar keletas akmenų į DMC daržą :

Valdymas labai sudėtingas žaidžiant klaviatūra . Malasi mygtukai , labai nepatogiai išdėstytas . Žinoma prijungus pultelį valdymas pasisuka 180 laipsnių , bet žaidimas skirtas PC , tai kodėl negalėjo jo perdaryti į daug patogesnį …

Labai negerai , kad gerbiamieji Capcom tokie tinginiai , kad net tingėjo perdaryti žaidimo apmokymuose rašomas kombinacijas kurios rašomos xbox 360 pultelio schemoje . Juk aš žaidžiu su asmeniniu kompiuteriu , o jis man rašo nurodymus pulteliui …

Reziume

Šią vasarą mūsų laukia tikrai demoniški nuotykiai viename nuostabiausių hack‘n‘slash žaidimų . DMC tikrai bus žaidimas įeinantis į daugelio geimerių vasaros laukiamiausių žaidimų sąrašą . O dabar grįžtu į savo urvą , toliau siųsti atgal į pragarą demonų …

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...