Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4817 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Ernish

MusicX

2KGgTWu.png

Ernish

NgLOCfl.png?1

Nuogos merginos sakau....

Guest Ernish

Pizdiec sunku padaryti krc...

• Neigiamai 2
(redaguota)

Pizdiec sunku padaryti krc...

Tai pasidaryk pats jeigu tau mano taisyklės netinka, supranti, paprašyk močiutės, kad papozuotų, sakyk močiute papozuok nuoga prašau, nusifotkink, įsijunk paintą ir užsirašyk vardą savo ant tuos nuotraukos , nebus problemų, pats būsi profas + dą fotografo skillas bus over 9 tauzand.

Redaguota , nario .weeD`
  • Teigiamai 3

❤️

Guest Ernish

Tai pasidaryk pats jeigu tau mano taisyklės netinka, supranti, paprašyk močiutės, kad papozuotų, sakyk močiute papozuok nuoga prašau, nusifotkink, įsijunk paintą ir užsirašyk vardą savo ant tuos nuotraukos , nebus problemų, pats būsi profas + dą fotografo skillas bus over 9 tauzand.

Koks man skirtumas jeigu darai tai ir daryk sunku *Myliu SuperGames.lt*

(redaguota)

Dzonsonas

KsUCiIR.png

Mantas (nepyk, nelabai supratau ko norėjai, bet.. :D)

QV75ZMb.png

Stivis (atsiprašau dėl prastos kokybės, bet stockas nebuvo aukštos ar bent per viduriuką taip pat)

biHDIkn.png

Ernish, atsiprašau, bet kaip ir sakiau, nedarysiu. :)

Beje, pagal viską , aš darbą padariau tokį, kokio prašei užsakymo formoje, nes ten kur buvo tematika parašei "SexsiMergina" , aš priimiau tai kaip Sexy Mergina, ir pagal mane ta mergina Sexy, o ten kur spalvos, tu parašei nuoma mergina, tai bet kokiu atveju supratau, bet reik žiūrėt KUR ir KAIP rašai, bei laikytis taisyklių jeigu nori, kad viskas būtų padaryta kaip nori.

PRANEŠIMŲ MINIMUMAS TIE KURIE NORI UŽSISAKYTI AVATARĄ SUMAŽINTAS IKI 80.

Redaguota , nario .weeD`
  • Teigiamai 1

❤️

Guest Ernish

Dzonsonas

KsUCiIR.png

QV75ZMb.png

Stivis (atsiprašau dėl prastos kokybės, bet stockas nebuvo aukštos ar bent per viduriuką taip pat)

biHDIkn.png

Beje, pagal viską , aš darbą padariau tokį, kokio prašei užsakymo formoje, nes ten kur buvo tematika parašei "SexsiMergina" , aš priimiau tai kaip Sexy Mergina, ir pagal mane ta mergina Sexy, o ten kur spalvos, tu parašei nuoma mergina, tai bet kokiu atveju supratau, bet reik žiūrėt KUR ir KAIP rašai, bei laikytis taisyklių jeigu nori, kad viskas būtų padaryta kaip nori.

Ačiū.

Dzonsonas

KsUCiIR.png

QV75ZMb.png

biHDIkn.png

Perfecto.

trolling all the way

Dzonsonas

KsUCiIR.png

QV75ZMb.png

biHDIkn.png

AČIŪ tau labai,bet galėtum pakeisti iki 100x100? ;S.

Likčiau žiauriai dėkingas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4817 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...