Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , taigi nesenai pradėjau mokytis photoshopint :))

Įvertinkit mano pyrma darbą :)

536304b23220b3d459166560bc70dd5c53.jpg

7 / 10 - visai nieko :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

netragiškas dar visai, kaip kitu buna ...nu nežinau, kitu darbai šudo verti buna pirmi, tad šis prie ju dar tikrai geras atrodo. 6/10

Stenkis daryti parašus, avatarus kolkas, atidaryk šhopa ir mokykis. Paskaityk tutus iš imagination. gudlak

Dominic, pats ne ka geriau paišai : >

youtube channel. subscribe me please :>

www.youtube.com/user/lghtNN1337

antro darbo. reikejo daryt 500x200 kokį dydį, nes jei reklaminant kokiam webe tai kur toki griozdiško dydžio paveiksleli įkiši. spalvas labiau derink, nedek stroke. dar šistas, tas pavadinimas Rekomenduojami Samp serveriai mažesnis už tuos web pavadinimus, taip neturetu buti :D labai tušta vieta dešiniam šone reikejo ten pora tu linku įkišt. nu kaip antras 7/10. nesustok dirbti. : >

Och Lietuva laisva, net savo nuomonės išsakyt negalima. Man ir šiaip nepatiko nei vienas darbas. Visur tekstas nekaip atrodo.

o aš savo nuomones neišsakiau? gi taip pat nuomone išsakiau apie jo darbus. kuo toliau tuo labiau tu mane juokini.;] gal slepkis po lapais visur savo trigrašio nekišes. relax

(redaguota)

o aš savo nuomones neišsakiau? gi taip pat nuomone išsakiau apie jo darbus. kuo toliau tuo labiau tu mane juokini.;] gal slepkis po lapais visur savo trigrašio nekišes. relax

Žmogeli, kas tau užėjo, psichikos problemos?

šudas ne darbas

Tu prikibai prie šio posto, šitaip:

Dominic, pats ne ka geriau paišai : >

Tai ką žmogus negali išreikšti nuomonės. Jei ją parašys tai būtinai ims ir kažkas prie jo užšoks.

Dekui , dekui , dekui :DD tikiuosi tie kurie kritikuojat už mane tikrai geriau paišot , jai ne tiesiog esat klounai

O kodėl? Kiekvienas turi teisę vertinti ir kiekvienas turi savo skonį. ;)

Redaguota , nario Nachis

Žmogeli, kas tau užėjo, psichikos problemos?

Tu prikibai prie šio posto, šitaip:

Tai ką žmogus negali išreikšti nuomonės. Jei ją parašys tai būtinai ims ir kažkas prie jo užšoks.

O kodėl? Kiekvienas turi teisę vertinti ir kiekvienas turi savo skonį.

:DDDD. Kad jis juokdarys yra, gerai suprantu pasake, kad šudo vertas darbas, jei jis jau toks axujienas gfx`eris tai tegul pasako kas blogai išreiškia normaliai kritika, o ne užia su savo pliauškalais ir šudo vertais žodžiai kurie nieko nereikš ir šitam žmogui ateityje visiškai nepades, todel ir prisikabinau. ;)

(redaguota)
Bet tas kuris vertina neigiamai , bet pats geriau nesugeba , kažkaip juokingai atrodo . ;)

Man nė kiek. Na, esmė, kad kiekvienas tai suprantame savaip. (nenoriu nieko pamokslauti, bet tik sakau :D)

:DDDD. Kad jis juokdarys yra, gerai suprantu pasake, kad šudo vertas darbas, jei jis jau toks axujienas gfx`eris tai tegul pasako kas blogai išreiškia normaliai kritika, o ne užia su savo pliauškalais ir šudo vertais žodžiai kurie nieko nereikš ir šitam žmogui ateityje visiškai nepades, todel ir prisikabinau. ;)

Šiaip tai tą patį sakyčiau jei man darbai žiauriai nepatiktų. Dėl to,kad nepakritikavo tai sutinku, bet jei darbų autorius norės, tai ir pasakys, kad nuomonę pasiliktų sau.

Redaguota , nario Nachis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...