Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Gali būt dėl virusų, mano kai buvo užkrėstas kompas tai išvis buvo vos ne šimtas... Dar jeigu turi įvairias programas kaip tuneup utilities, jos labai daug ryja (mano pc rydavo 25 procentus cpu, kai ji vien stovėdavo nieko nedarydamas O_O)

Arba gal dulkėtas labai kompas? Valai dėžės vidų?

Redaguota , nario .lukonic`

Nesuprantu tik kam ziuret ta procesoriaus apkrovima..

Pas mane pvz naudojant uTorrent (Jei jis ten aktyviai kazka pumpuoja) internetu naudotis beveik neimanoma, nes visas greitis eina i torrent'a.

Antras dalykas, dazniausiai ziurima i RAM'u apkrovima. Ir jei pas tave 4GB (ar daugiau) RAM, reikejo rasytis 64Bit, tada RAM'ai dirbtu visu pajegumu..o ne dalimi.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Priklauso nuo CPU tie naudojimo procentai. Kuo silpnesnis CPU tuo daugiau procentų jo naudos kompiuteris įvairioms užduotims. Pas mane su PENTIUM DUAL-CORE 2.1Ghz naudoja 5 - 50% naršant su Firefox... 50 - 100% žaidžiant žaidimus. Tai čia viskas normalu, tiesiog nekreipk dėmesio.

Ramybės būsenoje nedirbant nieko būna ~0 - 5% CPU

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4380 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...