Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tą tokių nesubrendusių paauglių natūra. Sėdi čiuju 20 valandų per parą prie pc ir lenda prie 12, nes neivienam video diesnių nemačiau. Aš žiūrėčiau kaip su didesniais bazarina.... O tą žmoguti tai labai lengvai IP ir skypuką su įrodymais į policiją nuneši ir viskas. Biag dieneles brangiai ir fainai mokėdamas....

O subrendęs ir psichiškai suauges žmogus suprastu, kad tai tik žaidimas, bet aišku gaila kaikuriems tai visas gyvenimas kai nėra nei draugų nieko :(

Redaguota , nario epsonis

Tą tokių nesubrendusių paauglių natūra. Sėdi čiuju 20 valandų per parą prie pc ir lenda prie 12, nes neivienam video diesnių nemačiau. Aš žiūrėčiau kaip su didesniais bazarina.... O tą žmoguti tai labai lengvai IP ir skypuką su įrodymais į policiją nuneši ir viskas. Biag dieneles brangiai ir fainai mokėdamas....

O subrendęs ir psichiškai suauges žmogus suprastu, kad tai tik žaidimas, bet aišku gaila kaikuriems tai visas gyvenimas kai nėra nei draugų nieko :(

Man rodos tu nuo panašaus esi nukentėjęs arba pats labai mėgsti čytinti. Policija nieko nedarys jeigu nuostoliai nesieks 250 LT (rodos :D). Taigi apsiverk stačias, windowsus perrašyti kainuoja 50 LT. O policija į menkus dalykus nekreips dėmesio, nes tokių dalykų įvyksta per dieną labai daug...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

:DDDD niekas neseka jo... Nemanau ar ji vapse seks nebent nulaus koki rimtesni kompa :D o kas kad tiems vaikaims nulauzia... juk tevai nepatikes kad atsiunte jiems vyrusa.

"-Sūnau, *Myliu SuperGames.lt**t ką kompui padarei?!

- Nū čia ne aš, čia man kažkas atsiuntė.

- Tai kokio by*io priiminėji nesąmones iš svetimų žmonių?!

- Nū tai man reikėjo, sakė gera programa...

- Tuoj tau bus gerai diržo!

*Tėvas atsineša diržą ir jau patys žinote kaip visa tai pasibaigia*"

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Man rodos tu nuo panašaus esi nukentėjęs arba pats labai mėgsti čytinti. Policija nieko nedarys jeigu nuostoliai nesieks 250 LT (rodos :D). Taigi apsiverk stačias, windowsus perrašyti kainuoja 50 LT. O policija į menkus dalykus nekreips dėmesio, nes tokių dalykų įvyksta per dieną labai daug...

Dabar paimk, sudėk visus žmones kurių motinines sudegino, jei ta jo programa ištiesų užkelia temperatūras ir sudegina, paskaičiuok kad windowsų perrašymas ~50lt, vienam žmogui. Ir vuolia, daugiau nei 250 litų :) O esmė tame kad šitas žmogus pats deda įrodymus, kad daro nusikaltimus. Tereikia vienam žmogui nueiti į policiją, duoti jo youtube paskyrą ir po kelių dienų laiškelis: prašome prisistatyti į artimiausią policijos komisariatą.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Dabar paimk, sudėk visus žmones kurių motinines sudegino, jei ta jo programa ištiesų užkelia temperatūras ir sudegina, paskaičiuok kad windowsų perrašymas ~50lt, vienam žmogui. Ir vuolia, daugiau nei 250 litų :) O esmė tame kad šitas žmogus pats deda įrodymus, kad daro nusikaltimus. Tereikia vienam žmogui nueiti į policiją, duoti jo youtube paskyrą ir po kelių dienų laiškelis: prašome prisistatyti į artimiausią policijos komisariatą.

Taip ir bus prisižais ....

Niekas ten nieko nesudegina galit but ramūs.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...