Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nors ir žinau, kad į mano pasiūlymą atsižvelgta nebus, bet vistiek parašysiu. Kadangi atsiranda tokių narių, kaip "csf.lt", kurie sugeba per vieną dieną parašyti virš 800 pranešimų, kuriuose yra vien tas pats tekstas, reklama, tai siūlau padaryti taip, jog narys, surinkęs -x reputacijos (neigiamos) būtų išbaninamas iš svetainės IP banu x laikui.

• Teigiamai 9

Kaip mano manymu viską galima sutvarkyti. Visų pirmą, tai reikia padaryti, kad nariai nuo x pranešimų galėtų dėti reputaciją (kad ir nuo 500 pranešimų), kad pranešimai rinktųsi švariai, moderatoriai atliks savo darbą ir prižiūrės forumą, trins blogus ir nereikšmingus pranešimus, ir nariai surinkę tą pranešimų kiekį pradės dėti reputaciją, o kad būtų dar geriau, reikia padaryti, kad per dieną galimą būtų uždėti x reputacijos (x - bet koks skaičius), o tada jau galima daryti mano idėją, su neigiama reputacija.

Kaip mano manymu viską galima sutvarkyti. Visų pirmą, tai reikia padaryti, kad nariai nuo x pranešimų galėtų dėti reputaciją (kad ir nuo 500 pranešimų), kad pranešimai rinktųsi švariai, moderatoriai atliks savo darbą ir prižiūrės forumą, trins blogus ir nereikšmingus pranešimus, ir nariai surinkę tą pranešimų kiekį pradės dėti reputaciją, o kad būtų dar geriau, reikia padaryti, kad per dieną galimą būtų uždėti x reputacijos (x - bet koks skaičius), o tada jau galima daryti mano idėją, su neigiama reputacija.

Kurk IPB forumą... :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...