Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Patvirtintas naujas Call of Duty dalis !!!


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Per konferenciją, vykstančią kas tris mėnesius, Activision patvirtino, kad bus išleista nauja Call of Duty dalis. Ji pasirodys 2009 metais (nuo 2008m. balandžio 1d. iki 2009m. kovo 31d.).

Michael‘as J Griffith‘as, prezidentas ir pardavimų vadovas teigia: „2009 metais mes padarysime dar vieną kasmetinį pasaulinio masto išleidimą daug platesnei auditorijai ir skirtą daugiau platformų. Šiais metais prie PS3, Xbox 360, NDS ir PC mes dar pridėsime PS2 ir Wii platformas. Dėl plataus PS2 ir augančio Wii techninės įrangos naudojimo žaidimo išleidimas ant šių platformų atneš daug pelno, ypač kai šie vartotojai jau du metus neturėjo naujos Call of Duty dalies.“

Griffith‘as per konferenciją nepateikė daugiau informacijos apie produktą, pavadintą Call of Duty 5, todėl gandai apie tai, kas kuria žaidimą (buvo pasiūlyta, kad Infinity Ward nebutų įtraukta į žaidimo kūrimą, o jis būtų perduotas Treyarch kompanijai, kuri kūrė Call of Duty 3), kuriame istoriniame laikmetyje veiksmas vyks, lieka nepatvirtinti ir nepaneigti. Manoma, jog veiksmas Call of Duty 5 vyks Antrojo Pasaulinio karo metais Ramiajame vandenyne.

Call of Duty 4 buvo geriausiai parduodamas praeitų metų žaidimas visoms platformoms ir tai tikriausiai geriausia Call of Duty dalis šiai dienai. Kaip manote ar CoD5 bus toks pat geras kaip ir kitos iki šiol Activision išleistos žaidimo dalys?

Be to buvo patvirtinta, kad žaidimas perkels atgal į Antrojo pasaulinio karo periodą, ir bus pradėtas leisti šioms platformoms: PC, PlayStation, Xbox, Wii ir PlayStation3. Be to, straipsnis taip pat mini, kaip žaidimas prasideda ir ko galima laukti. Taip pat pranešama, jog žaidime bus transporto priemonės.

Citata iš "GamesTM" žurnalo:

Šioje dalyje bus suteikta nauja galimybė - tai "co-op" reiškianti, kad MultiPlayer režimu 2 žaidėjai (gal ir daugiau) galės kartu žaisti misijas kurios buvo SinglePlayer režime. Taip pat bus transporto priemonių ir komandinio žaidimo elementų Multiplayer režime. Būsimasis Call of Duty 5 bus kuriamas naudojant Call of Duty 4: Modern Warfare varikliuką.

Įžanginė žaidimo scena, pirmojoje misijoje mums rodo Japonijos vadą, kuris užgesina cigaretę akyje kalinio prieš prapjovimą jo gerklės- kraujas srūva ir yra taškomas ant palapinės sienos, jūs esate suimtas ir sėdite toje pačioje palapinėje su nužudomuoju. Nužudęs kalinį, vadas pasisuka į jus ketindamas atlikti tą pačia procedūrą nužudytajam, tačiau pagalba atvyksta laiku ir jūs isgelbėjamas.

Nauja Call of Duty dalis vadinsis: Call of Duty: World ar War

Screenus idesiu veliau ;]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...