Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

iNn- Prisistato :)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Super Gamer'iai, norėčiau prisistatyti :)

Taigi mano vardas yra Rokas, man yra 16 metų, gyvenu Lietuvos sostinėje Vilniuje, esu 10-tokas.Esu aukštas bernas mano ūgis 1,90m+ . Man patinka BMW markės mašinos, galbūt labiausiai patinkantis modelis yra BMW x5 e70. :D Mėgstu laisvalaikį leisti gryname ore su draugais, bet tiesa sakant mėgstu ir pasedėti prie kompiuterio. Su sportu man dabar nelabai, truputį apsileidau per žiemą, bet per pavasarį manau atsistatys viskas, nes nesmagu eit prie ežero su alaus pilvuku. Prie kompiuterio labiau mėgstu ne žaisti, o mokintis kažką su puslapiais, serveriais kaip ten kas kur susideda ir vyksta, redaguoju, paskui bandau kurti savo. Galbūt todėl man iš informacinių technologijų vieni 10-tukai, dar klasiokai nusirašo, nu žinot kaip ten būna :D Šiaip esu geras žmogus, nelinkiu niekam blogo, mėgstu padėti žmonėms spręsti problemas, nepalieku draugų ant ledo.Šiaip neapgaudinėjau, neapgaudinėju ir neapgaudinėsiu žmonių, nes tiesiog nesu tokio būdo žmogus, o jei nori manim pasinaudot tiesiog pasiunčiu ant 3 raidžių ir baigta. :) Klausau įvairios muzikos, galbūt prie širdies labiau linkę repas ir šiaip kai kurios rusiškos dainos. Pvz beveik visos Макс Корж dainos man patinka :) O dėl repo manau geriausi man yra Lilas, Karpiz, Svaras nu žodžiu sindikatas, tie geresni.

Esu pakankamai užimtas žmogus, bet jeigu jum iškilo bėda su kokia svetaine ar serveriu ( turiu patirties su dauguma žaidimo serveriu ir svetainių) rašykit i skype :)

Jeigu kas nori susisiekti:

Skype : Rokas.777

172fa163b89bf45ca8f6ef39287a7d5c14.jpg

Štai dar viena foto daryta šiandien :D Taip aš žinau, kad aš gražus, ačiū :)

010f7ad5be74a427bbe87311e6221296249.jpg

Redaguota , nario iNn-
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...