Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Maple Story


FunkyDude

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

maplestoryfa0.jpg

Manau daug kas girdėjote žaidimą - Maple Story( 2 D ). Štai aš jums papasakosiu apie Maple Story tiem kas žino ir nežino ( kurie žino gali diskutuoti čia apie MP ) .

Apie žaidimą(info) :

Maple Pasaulyje, medžiodamas ir susižadėdamas mūšiais nėra vienintelis pasirinkimas, kurį jūs turėsite. Jūs galite ištirti visiškai naują ir nežinomą pasaulį, į kurį jūs niekada nebuvote, užsidėti gražius drabužius ir žavius reikmenis. Jūs galite pradėti kelionę, kad ištirtumėte nežinomą pasaulį. Jūs tapsite drąsiu nuotykių ieškotoju, saugančiu Maple Pasaulį, ir jei jūs esate išvargintas nuo visų intensyvių mūšių ir lenktyniavimo, jūs galite vieną dieną statyti savo savą namą ramiame kaimiškame kaime, gėrėdamasis gyvenimu atsiskyrėlio, kuris sveikina lankytojus. Maple Saloje, jūs išmoksite iš NPC paprastų medžioklinių įgūdžių ir pagrindinės žaidimo kontrolės kuri jums lengvins žaidimą. Tada, jūs sėsite į laivą, kuris plaukia į Viktorijos salą, ir tai yra, kur jūsų kelionė IŠ TIKRŲJŲ prasideda. Nuo Lith Uosto, kuris sveikina jus nuo ilgos kelionės nuo Maple Salos, jūs susidursite su tokiais žaviais miestais kaip Henesys - kaimas lankininkų su patogiais namais grybo formos ; Ellinia - kaimas burtininkų su paslaptingais kerais sėdinčiais tarp aukštų medžių; Perion - kaimas karių su kovos dvasia, tipiška indams, gyvenantiems aukštumose; ir Kerning Miestas - vagių kaimas, kuris primena jus apie tamsių miestų tamsias gatveles. Jūs žaisite žaidimą Viktorijos saloje, kur visi šitie skirtingi ir unikalūs miestai ir laukai egzistuoja kartu. Čia, jūs ketinate būti tik reguliariu žaidėju, susekančiu pabaisas ir saugančiu procese. Jums duos 4 kelius, kad išsirinktumėte iš, 4, kuris apibrėš jūsų gyvenimą MapleStory: Karys, Lankininkas, Vagis, ir Burtininkas. Per pakėlimą lyginant ir kai kurių reikalavimų atitikimą, jūs sugebėsite padaryti darbo pažangą ir išauginti jūsų charakterį jūsų savame, unikaliame būde.

Huh....

Reikalavimai :

Minimalus Systemos Reikalavimai:

CPU: Celeron 500 MHz

RAM: 64 MB

HDD: 300 MB space needed

OS: Windows 98/ME/2K/XP

VGA: 3D acceleration card

NETWORK: 56 kbps Modem

Rekomenduojami Reikalavimai:

CPU: P3-700 MHz or higher

RAM: 128 MB

HDD: 500 MB space needed

OS: Windows 98/ME/2K/XP

VGA: 3D acceleration card

SOUND: 16 bit sound card

NETWORK: Cable Modem

Iš kur gauti šį žaidimą : http://maplestory.nexon.net/WZ.ASPX?PART=/Main arba torrent.lt

And the best!

ScreenShotai ir Video :

mmotalescomblog248401aa3.jpg

maplestory2008020311014lp0.jpg

1 Funny video :)

[youtubecom]

[/youtubecom]

1 Paprastas video :)

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=_eTB494LzIU[/youtubecom]

Ką galiu pasakyti apie šį žaidimą : iš grafikos ir video atrodo nelabai bet kai loši tikrai yra fainiau negu žiūrėti video :) ir screenshotus.

Ačiū, Funkydude

Kam negaila + rep :))

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 7 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...