Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi.. buvau kažkokioje temoje rašęs. Reikia pagalbos su ftp. mane pakvietė į skype Liudvikas. Jis man tvarkė [nors nieko gero nepadarė.] Tik įkėlė dizainą. Tuomet, prisijungiu vieną gražią dieną. Jungiuosi i ftp [FileZilla] Netinkamas slaptažodis. Paskui labai gero 24host.lt savininko paprašiau kad atstatytu visus pass. Taigi aš atgavau webą. :) www.sfgt.hab.lt

(Čia buvo 1kartas kai mane apgaudinėjo.)

(o dabar 2 kartas. )

Taigi prisijungiu prie skypes, pradėjom rašynėtis.. Poto jis man pyst ir sako. Tavo gmailas nulaužtas. Bandau prisijungti Akurat. Ir jis iš manes reikalauja 5litų.

fotkes:) : http://www.part.lt/i...25dda6f1732.bmp

Nu ką. Atgavau gmailą. :) Vargais ne galais. Ir tą parašiau jam. t.y.: Atgavau savo gmailą.

Nu o ką jis :D Patikrina akurtat atgavau. :)

Ir žinot ką? Nepatikėsit turbūt :D Todėl aš jūms ir nesakysiu o parodysiu.

http://www.part.lt/i...3e81aaae290.bmp

Ir susitaikiau [tipo] vien dėl to, kad praneščiau jam apie šį pranešimą.

Tad žmonės įspėju, nepasitikėkit betkuo.

Liudviko duomenys..: Skyp'as: hokasss1

Ačiū už dėmesį.

Atsargiai.

Beje, jeigu jus jau apgavo, siūlau kreiptis į www.cert.lt arba www.cyberpolice.lt/.

Domina pigi reklama? Susisiek su manimi į AŽ.

Reklama bus paskelbta Facebook grupėje su virš 10tūkst. narių!

Yra galimybė už reklamą atsiskaityti (SAMP) projekto pareigomis.

(redaguota)

Tr0lis pvz i mane jau buvo apgaves toks daunas apipiso 10 LT ir sake turejo skype hacka DAr cia man i supergames.lt rase kad jis jam pardave ir jis juom naudojo dar +pridejo savo video kad tai būtų nemelas nu pasitikėjau juom, krc ėjau iki maximos, kad galėčiau nusipirkti nes buvo čia mano skype nuhackintu buvo maniau athakinsiu sawo tj apipiso tas vaikas.... www.cert.lt rasyti ir tada spausti „ pranešti apie incidentą " ? ar kjp ten kad šita lo.ha paduot jis mane apgavo kovo 1 manau kad vertėtu ji paduot nes jau manau kad jis jau ne tik mane apgavo stai ir foto :

http://www.part.lt/i...9f9a5fc9541.PNG

Aciu jai atsakysi i si klausima, beto kaip farai ji atrastu ? jaigu nežino jo ip'a?

P.S jo skype: lt.unknown niekas nepriimkit ji i kontaktus !!

Redaguota , nario elfiuxx

Tr0lis pvz i mane jau buvo apgaves toks daunas apipiso 10 LT ir sake turejo skype hacka DAr cia man i supergames.lt rase kad jis jam pardave ir jis juom naudojo dar +pridejo savo video kad tai būtų nemelas nu pasitikėjau juom, krc ėjau iki maximos, kad galėčiau nusipirkti nes buvo čia mano skype nuhackintu buvo maniau athakinsiu sawo tj apipiso tas vaikas.... www.cert.lt rasyti ir tada spausti „ pranešti apie incidentą " ? ar kjp ten kad šita lo.ha paduot jis mane apgavo kovo 1 manau kad vertėtu ji paduot nes jau manau kad jis jau ne tik mane apgavo stai ir foto :

http://www.part.lt/i...9f9a5fc9541.PNG

Aciu jai atsakysi i si klausima, beto kaip farai ji atrastu ? jaigu nežino jo ip'a?

P.S jo skype: lt.unknown niekas nepriimkit ji i kontaktus !!

Pridėk mane i skyp'ą. Gal kaipnors tą sukčių pagausim.. :)

skyp'as: deimantinis8

TR0L!S Atsigauk vaike.

Dar tu čia -rep pamėtyk rašau į www.supergames.lt administracija. :). Ir beje, ką siūlytum daryti? m? Kai taip žmones apipisinėja... Tai bent kažka mėginu. O įrodimu turiu. Ir rašysiu. :)

Kaip nekenčiu tokių žmonių... *Myliu SuperGames.lt* ir kaip jie nesupranta, kad jie tokiu būdų patys sau gadinasi gyvenimą... Dabar vat apgauna savo bendraamžius ir nieko nenutinka, o kai suaugs niekas su juo nebandys tartis ir pnš, ateis, suspardys ir išeis... Vergai, daugiau neturiu ką pasakyti..

Autoriau, sėkmės, būk atsargus, tokių dalbajobų visur pilna..

Aš jūsų nereikalauju, bet jūms siūlau šią temą pasidalinti. Kad jūsų draugai taipogi nesusilauktu nemalonumų iš šito žmogaus. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...