Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Marijuana ?   

36 balsai

1. 1. Marijuana ?

• 23
    • Prieš
      13

Recommended Posts

Geriau jau moderatorius pradėtum rinkt.

--

Už. Tai nėra joks žalingas įprotis, kadangi marichuana, tai tiesiog augalas, gaunamas iš žemės. Prie jo nepriprantama, bet kenkia mąstymui ir atminčiai.

Dėja, bet prie jo priprantama, kaip ir prie kitų narkotinių medžiagų (todėl ją ir laiko narkotiku), nors nuo jos nėra užregistruota nė vienos mirties. O atminčiai tikrai kenkia :D. Pats nebandęs, bet keli draugai rūko. Tai manau, kad už :D.

P.S. Kada rinksit moderatorius?

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Prieš, nes išvis po kiek laiko išmirs žmonės nuo tokių dalykų, beto kaip jau pradedi tai jau ir nebegali sustot nori daugiau ir daugiau, taip ir pinigai dingsta ir šeimos irinėja dėl dingusių pinigų ir panašiai.

Manau, kad šis dalykas griauna gyvenimą. Todėl iš manęs tvirtas PRIEŠ

Nuo žolės niekas dar nemirė tavo žiniai :). O dėl pinigų, tai čia jau jų bėdos.

MARICHUANA NĖRA NARKOTIKAS. Tai tik augalas ir prie jos NEPRIPRANTAMA.

Priprantama.

Priprantama ir gali nekliedėt :D Cigaretės irgi narkotikas, ir prie jų priprantama. Žolė ne tas pats? :D

Taip pat ir alkoholis. :D

Ne.

Taip

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Na kiek esu matęs mokslinių filmų , kiek kalbėjes su mokytojais ir t.t. tai prie marichuanos priprantama yra tik per 5-8 metus. Prie jos taip paprastai nepriprantama, o ir tai, tai priprantama ne kaip potraukis, o kaip jau rutina. Nuo marichuanos nėra užregistruotos nė vienos mirties, o kodėl daug kas sako,kad tai labai dydelis narkotikas, kad tai labai negerai , kad tai priprantama labai , tai klystat.. Kaip manot, kodėl nelegalizuoja ? Nemanot, kad legalizavus kris cigarečių ir akoholio prekyba ? Čia sukasi dideli pinigai, ir alkoholis bei cigaretės neleidžia žolei įeiti į rinką . :)) \

P.S. Moderatorius rinksim po kokios savaiteles. :)

Na kiek esu matęs mokslinių filmų , kiek kalbėjes su mokytojais ir t.t. tai prie marichuanos priprantama yra tik per 5-8 metus. Prie jos taip paprastai nepriprantama, o ir tai, tai priprantama ne kaip potraukis, o kaip jau rutina. Nuo marichuanos nėra užregistruotos nė vienos mirties, o kodėl daug kas sako,kad tai labai dydelis narkotikas, kad tai labai negerai , kad tai priprantama labai , tai klystat.. Kaip manot, kodėl nelegalizuoja ? Nemanot, kad legalizavus kris cigarečių ir akoholio prekyba ? Čia sukasi dideli pinigai, ir alkoholis bei cigaretės neleidžia žolei įeiti į rinką . :)) \

Tikrai daug greičiau galima priprast. Aš turiu kaimynystėj labai gerą pavyzdį, nu bet ne tame esmė čia ;)

Tas žmogus gal tiesiog apsmieta , žiauriai pripratęs ir t.t. Nesakau , kad aš , bet kaikas vartoja jau netoli 2 metų , ir jeigu nenori nerūko, jeigu užsimano, gali kelias dienas iš eilės pūsti :D O jei nenori, kelis mėn net nepagalvoja apie tai.

Priklauso nuo žmogaus. Aš nenoriu, ir nerūkau, ir taip jau pusę metų, gal daugiau.

Kitiem tiesiog kaip cigaretė ar alkoholis pasidaro, ir tiesiog negali.

Ne paslaptis, rūkau paprastas cigaretes. Tai jeigu neparūkai, tiesiog nežinai, nei ką daryt, nei kaip, nu tiesiog visos mintys sukasi apie rūkymą. Tai taip ir su žole būna kitiem.

Na mano klasiokė po pirmo karto, be žolės nebegalėjo gyventi (nors ten labiau vaidino man rodos :D)

76561198082478871.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...