Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

UŽEIKITE NEPASIGAILĖSITE :)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4026 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien maždaug priš 1 valandą atsirado serveris Lietuvos Tikras Gyvenimas. Modas yra LTG , bet mes jį tobuliname, pridėsim šiandien biznius, daugiau mašinų į turgų , nu žodžiais tobuliname LTG modą.

Greitai bus web'as, jis kolkas yra tobulinamas :) Atėjęs galėsi pasikalbėyi su administratoriais dėl serverio naujų planu, galėsi gauti direkotrių (jai dar yra laisvų)

Serverio savininkas yra : Edgaras_Pagrindinis

Nu žodžiais nepasigailėsi atėjes :) Kai bus baigti visi žaidybinei ir techninei nesklandnumai bus tikrai įdomu žaisti :) Bus bizniai, eventai (drag,drift,DM, lenktynių arenoje su džipais monstrais, minigun arena)

Serverio IP: gta-host.lt:6008 Serveris nebus eilinis :)

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Vaikai, kada jūs baigsit teršti forumą? Aš nesuprantu, koks tikslas kurti serverį, jeigu vistiek finansiškai tam esi nepasiruošęs.. Na bent jau tokia mano nuomonė.. Nes jeigu tu norėtum sukurti normalų serverį, kurtum GM'ą nuo švaraus lapo.. Jeigu nemokėtum, ieškotum per draugus, arba kitiems mokėtum pinigus. Nors tai nėra pigu ir t.t. Bet tie kas pasiryžę susikurti normalų projektą, pinigus investuoja protingai. Jūsų GM'as eilinis, tai kad padarysite daugiau biznių ir transporto priemonių, tai niekis... Užsidarysit labai greitai..

Tuo labiau jeigu dar dalinat patirties taškus ir pinigus, tai tada galiu jus pavadinti nebent dalbajobais. Jūs norit normalaus serverio, kur žaidžia normalūs žmonės? Ar vaikų čyterių irštvos? Kada jūs pagaliau suprasit, kad tie, kas moka žaisti SA:MP'o Real-life serveriuose, tie nekenčia tokių kaip jūs.. Norisi visko siekti patiems, užsidirbti pinigus, susikaupti patirties ir taip toliau... Daleiskim aš ateičiau į serverį, gaučiau direktoriaus pareigas, pinigus ir patirties, greitai įsidarbinčiau, nusipirkčiau brangiausią mašiną, užsitiuninguočiau, nusipirkčiau gerą namą ir važinėčiau nieko neveikdamas.. Po 2 dienų į serverį nei nebeužsuksiu.. Sėkmės nelinkėsiu, nes sėkmė pas tokius kaip jūs nesilanko...

Pasakiau savo nuomonę.

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4026 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...