Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ace2, iphone 6 ( kuris jau bus ) galaxy s2 :)

iPhone 6? Tu gal turejai omeny iPhone 5S.. :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ir kas geresnio kad naujasne android versija ???

Nes ten tik ji ir yra o daugiau nieko nei dizainas nei kas daugiau nepakeista.

Pasiskaityk kokie atnaujinimai... Ir jis kainuoja panašiai ar tiek pat kaip paprastas S2, tai kodėl nepaėmus S2 PLUS su keliomis S3 savybėmis, kaip pvz.: S Voice ir t.t.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Aš pats neseniai pirkau telefoną buvau nusižiūrėjas Samsung s3 mini arba s2 ir Iphone 4s, na bet kai nuvažiavau į saloną pirkt pamačiau LG Optimus L9 ir jis man tikrai patiko tai ir nusipirkau, jis yra didesnis už samsung s2 gal net ir už s3 todėl jeigu nori žaist tai tikrai patogu, yra gerų dalykėlio tokių kaip quick translator kuri labai praverčia, visiškai nelagina beto turi gorilla glass, išbandžiau su raktu braižiau ekraną ir nieko neatsitiko. Tai siūlau tau įsigyt tokį nes tikriai geras telefonas ir kaina mažesnė už s2 o galingumai tokie patys galima sakyt.

P.S. Iphone nepirkau vien dėl to kad pas jį yra visos programėlės ir žaidimai yra mokami, o L9 yra androidas todėl android market yra begalė nemokamų ir pilnų žaidimų

Redaguota , nario Aidinis

Aš pats neseniai pirkau telefoną buvau nusižiūrėjas Samsung s3 mini arba s2 ir Iphone 4s, na bet kai nuvažiavau į saloną pirkt pamačiau LG Optimus L9 ir jis man tikrai patiko tai ir nusipirkau, jis yra didesnis už samsung s2 gal net ir už s3 todėl jeigu nori žaist tai tikrai patogu, yra gerų dalykėlio tokių kaip quick translator kuri labai praverčia, visiškai nelagina beto turi gorilla glass, išbandžiau su raktu braižiau ekraną ir nieko neatsitiko. Tai siūlau tau įsigyt tokį nes tikriai geras telefonas ir kaina mažesnė už s2 o galingumai tokie patys galima sakyt.

P.S. Iphone nepirkau vien dėl to kad pas jį yra visos programėlės ir žaidimai yra mokami, o L9 yra androidas todėl android market yra begalė nemokamų ir pilnų žaidimų

Ant iPhone yra begale apejimo budu, kad ir Jailbreak. Nors pats naudoju be Jailbreak ir turiu telefone viska ka noriu, ne isleidau nei cento. :)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...