Peršokti į turinį

[SCRIPTAS] Pasisveikinimas


Cicke15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Pristatau savo kurtą mini-scriptuką. Šis scriptas gan geras, ir kokybiškas. Viskas veikia ir pan.

Naudojimas:

Paspaudus TAB, ir du kart spragtelėjus ant žaidėjo Vardo_Pavardės jis gaus pranešimą, kad jūs su juo sveikinatės, o jūs gausite pranešimą, kad pasisveikinote su tuo žaidėju.

Po

public OnPlayerClickPlayer

Dedame

new zinute[128];
new zinute2[128];
format(zinute, 128, "Su jumis sveikinasi %d", playerid);
format(zinute2, 128, "Tu pasisveikinai su %d", clickedplayerid);
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, zinute2);
SendClientMessage(clickedplayerid, 0xFFFFFFFF, zinute);
return 1;
}

Sudėjus spaudžiam F5, error'ų neturi būt.

P.S. Jei bus ten dėl kokio nors žodžio eikite į JūsųGm>>GameModes>>Data>>PlayerDB ir kur yra bool'ai rašykite taip: bool:žodis kurį metė errore.

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pasisveikinimas Su TAB Mygtuku
[glow=red,2,300]Kas tai ? [/glow]
Tai yra paprastas skriptas paspaudus ant zaidejo vardo ismes jam teksta , Su Jumis Pasisveikino ID () .
[glow=red,2,300]Kaip Naudoti ? [/glow]
Paprastai , Ideja sita skripta paspauskite mygtuka TAB Ir paspauskite ant zaidejo vardo su kurio norite pasisveikintis .
[glow=red,2,300]Skriptas [/glow]
Po  [pawn]public OnPlayerClickPlayer(playerid, clickedplayerid, source)[/pawn]
Dedame
[pawn]new zinute[128];
new zinute2[128];
format(zinute, 128, "Su jumis sveikinasi %d", playerid);
format(zinute2, 128, "Tu pasisveikinai su %d", clickedplayerid);
SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, zinute2);
SendClientMessage(clickedplayerid, 0xFFFFFFFF, zinute);
return 1;
}[/pawn]

keista, net stringai ir spalvos tokios pat :o prigautas esi :)

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

esu mates belenkokio senumo mode tad tikrai ne tavo nors ir paprasta

P.S. Jei bus ten dėl kokio nors žodžio eikite į JūsųGm>>GameModes>>Data>>PlayerDB ir kur yra bool'ai rašykite taip: bool:žodis kurį metė errore.

pzdc :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...