Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Spore Creature Creator


Guest Paulius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Paulius

51hMcosBnyL._SL500_AA280_.jpg

zerbot_step6.jpg

Senokai bepirkau kokį nors naują žaidimą (nelegaliai nesisiunčiam!), todėl net trumpoms savaitės atostogoms panūdau susirasti ką nors smagaus ir ne per daug intensyvaus, kad nereikėtų kitą pirmadienį pabusti į darbą taip ir nepastebėjus, kaip prabėgo laikas. Susidomėjęs būsimo EA/Maxis žaidimo Spore anonstais TopZone ir kitur, nusprendžiau įsigyti savotišką įžanginę jo dalį – Spore Creature Creator (SCC), kuri, beje, tekainuoja tik 10 dolerių. SCC demonstracinę versiją galima parsisiųsti išvis nemokamai, tačiau joje mažiau eksperimentavimo galimybių. Todėl nepagailėjau tų kelių dolerių – dabar džiaugiuosi tai padaręs.

Pats Spore ketina būti „evoliucinės strategijos“ žaidimu, kuriame dėl išgyvenimo ir klestėjimo rungtyniaus įvairios paties žaidėjo sukurtos gyvūnų rasės. Žinoma, visa tai galės vykti internete. SCC yra vienas Spore modulių, skirtas tų gyvūnų kūrimui. Iš esmės tai „pabaisų konstruktorius“, kuriame iš atskirų detalių: kūno, žabtų, akių, šnirplių, įvairiausių ragų, nagų bei kitų elementų reikia sumontuoti ateityje dominuosiančios rasės atstovą.

Konstravimas vyksta gyvai, trimatėje erdvėje. Gyvūnėlis nuo pat pradžių yra „gyvas“ ir aktyvus – reikia pamatyti, kaip jis šokinėja ir džiaugiasi gavęs kojas, kaip smalsiai apžiūrinėja savo naujas rankas ar bando balsą vos gavęs plačią gerklę. Iki šiol maniau, kad labiausiai myliu savo katiną, bet dabar jam teks dalintis simpatijomis su virtualiais SCC tvariniais. :)

SCC gyvūnų kūrimas – ne vien dėlionė. Jei nori pasimokyti būsimam gyvenimui ir kovoms Spore arenose, reikia apmąstyti savo kūrinio „dizainą“. Mat kiekvienas elementas turi savo gynybinę, spartos, žavesio (padeda dauginimuisi, žinote), budrumo, ir kitas vertes. Galima kurti greitus, toli matančius ir užuodžiančius žvalgus, kurie su priešais turės kautis didelėmis bandomis, nes pavieniui yra per silpni. Arba galima kurti stambius, šarvuotus, veik neįveikiamus neranguolius. Arba bet ką kita.

Be kūrimo ir „dažymo“ SCC turi labai smagų bandymų poligoną, kuriame galite gyvai apžiūrėti, kaip jūsų pabaisa reiškia emocijas (agresiją, susižavėjimą, juoką ir pan.), kaip šokinėja, bėga, verčiasi kūlio, ar duoda į dūdą, deja, nematomam oponentui. Galima netgi pažiūrėti, kaip atrodys jūsų kūrinio palikuonys, nors čia Maxis pritrūko fantazijos: vaikai tėra sumažintos suaugusiųjų kopijos, nors šiaip, kaip gyvūnų pasaulyje, jie galėtų būti kiek kitos spalvos, formos ar be kai kurių ataugų, kurios atsirastų augant. Na, bet mano monstrai myli juos ir tokius, kokie yra.

SCC įdomus ne tik kaip pirmasis gyvybės konstruktorius (manau ateityje sulauksime nemažai tokių produktų robotų, karių, RGP herojų kūrimui), bet ir kaip unikalus būdas paskleisti demonstracinę versiją. Su SCC galima iš anksto išmokti kurti „kareivėlius“, kad prisijungus prie Spore galima būtų daugiau dėmesio skirti strategijai ir bendruomenės valdymui. Spėju, kad ne vienas žaidimas, ypač sudėtingesnis, laimėtų iš to, kad žmonės galėtų jam pasiruošti pažingsniui.

Geriausia, kad SCC neįpareigoja – sulipdyti naują pabaisą galima greitai, paderinti ir išdandyti taip pat neužtrunka. Tiesiai iš programos galima naujojo kūrinio šokio klipą įkelti į YouTube ar, davus skambų vardą, užregistruoti Spore serveryje. Patinka man šis konstruktorius. Baigiu rašyti ir toliau bandysiu, kas greitesnis – agurkas su šešiomis kojomis, ar kriaušės formos pseudokengūra su visa puokšte akių… :)

Saltinis nezinau.lt

Reikalavimai zaidimo tikrai mazi

[youtubecom]

[/youtubecom]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...