Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4863 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e4374fef7539755a410968793105c745726.png

Mano teikiamos paslaugos:

Svetainių/forumų programavimas ( jų idiegimas, tobulinimas, prevencija, modifikacijų, hook'ų įrašymas, dizaino sutvarkymas, GFX darbai (headeris, reklaminiai skydeliai) )

GRP Gamemod'ų editinimas (naujų darbų kūrimas, reklamų pakeitimas, įdiegimas naujų unikalių mapp darbų, pickup'ų sukūrimas, mašinų sistemos bugų tvarkymas, bugų taisymas ir visa kita kas susiję su GRP gamemod'ais)

Mapp darbai (unikalūs mapp darbai kuriami tik jums, galima įrengti naujus interjerus, sumappinti nauja miestą ir pan.)

Pagalba (koncultacija - klausimai nemokami, galite klausti į valias. Pagalba per TW ar kitokia yra mokama, bet kaip ir sakiau pas mane kainos "nesikandžioja")

GRP Gamemod'ų kūrimas (kadangi skripto mokausi dar neilgai paslauga nėra labai brangi, pinigai mokami į priekį, sukuriamas unikalus GRP gamemod'as. Kiek laiko tai gali užtrukti? 2-3 savaitės)

Pakvietimų sistemos, HTML pradinis puslapis (kuriu HTML pradinius puslapius (pavizdys: www.RPG-LIFE.net) / Pakvietimų sistemas ant IPB sutvarkau ir paleidžiu)

VISA INFORMACIJA APIE KAINYNĄ GALITE SUŽINOTI PARAŠĘ Į SKYPE: akanovalovas1

Dar kartą sakau, nepatinka - nežiūrėkit. Eiliniai runkeliai esat, patys nieko nedarydami dergiate kitus. Valinkit į visokius delfi ir rašykit komentarus, jei jums tai teikia malonumą, vafliai.

Nerenku posų, galvoji man ju neužtenka? + Nieko nedarau ane?

parašyk į skypą : sancio25 parodysiu aš tau kaip aš nieko nedarau :)

Ir dar, prašyčiau neįžeidinėti manęs.

Tu mane įžeidi su savo kvailom mintim, nepažystamam rašai Hook'ų įdiegimas, wtf? Yra žmonių kuriems sunku susigaudyti net IPB, tiek hook'ų instaliavime tiek visame kitame. Čia jiems ir skirta ši paslauga. O kas gražu/negražu tai tik patylėt, nieko neparodydami dergiat kitus? Tai tikrai nevyriška. Kai padėsit tiek žmonių kiek aš tada galėsite reikšti savo durnas mintis garsiai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4863 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...