Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki, dar kartą ši kartą, pristatysiu dar vieną, visiem žinoma žaidimą, tai yra „Most Wanted“

bet ne apie tą kuri galvojate, o būtent apie nauja Need For Speed - Most Wanted 2012 tai yra

visiškai, naujas oficialus žaidimas.

Kas naujo jame ?

- Jeigu kalbame apie apie nauja dalyką tai pirmoje vietoje būtų grafiką, tai tikrai atnaujintas pasaulis bei visa aplinką.

- Kiti įdomūs dalykai tame, kad mieste galėsite rasti automobiliu ir juos pasiimti ir žinoma važinėti. Visas įdomumas dar yra tame, kad šitame „Most Wanted“ yra labai daug automobiliu, nuo paprasčiausio iki paties formules, bei kitu bulidų, policija mieste bus daug aršesnė tai reiškia - pabėgti bus daug sunkiau.

Tikslūs žaidimo reikalavimai:

Minimalus reikalavimai:

CPU: Core 2 Duo E4600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+

VGA: GeForce 8600 GT / Radeon HD 3650

RAM: 2GB

Direct X: DX 10

HDD: 20GB

Vidutiniai reikalavimai:

CPU: Pentium Dual Core E5500 2.8GHz / Phenom II X2 550

VGA: GeForce GT 545 DDR3 / Radeon HD 5670 512MB

RAM: 4GB

Direct X: DX 10

Rekomenduojami reikalavimai:

CPU: Core 2 Quad Q6400 2.13GHz / Phenom 9550 Quad-Core

VGA: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6950

RAM: 4GB

Direct X: DX 11

Oficialus traileris:

Gameplay:

Taigi nežinau ar tikrai labai geras game tai jau galit sužinoti tik jus ji parsisiuntę ir išbandė :)

Download torrent: http://www.torrent.a...LTI7-POSTMORTEM

Download torrent crack: http://www.torrent.a...ck-Only-SKIDROW

Jeigu patiko tema ar sužinojote kažką naujo nepagailėkite 1s

ir paspauskite +rep :)

Redaguota , nario Official Xiuntrix
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

d4fa406ea30b124067fc3a21b883713567.png

nu nfs bet matai, kad nelabai panašus į nfs kuo toliau tuo nebežinau aš irgi ką jie daro :D kuria vienodus game man irgi praktiškai run, hot pursui naujasis tas visi vienodi beveik. Nebėra ko bejausti žaidžiant kaip seniau most wanted ar ungergound 2 ar dar koki.

Na jie ziuri y zaidejus, o zinai, vienos salies jie naklausys kad kurtu kitokius zaidimus

Tikėjaus kad šį nauja most wanted serija bus su tiuningu nu pvž pirmoji most wanted dali buvo daug įdomesne nei ši nes ten būvo galima nuo mentu normaliai palakstyt + išsitiuninguot galėdavai mašinike kaip norėdavai ir su malonumu bėgdavai lenktyniaudavai atrakindavai mašinas naujas o čia gryna pieva iškart visas mašinas duoda ir važinėkis kaip free roame.

Sutikčiau jei šitas žaidimas ant Multiplayer butu tada tikrai įdomu žaist butu o dabar kaip singleplayer tas pats per ta pati tai įdomumo kaip sakant 0

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Būt neblogai NFS Prostreet nauja dalis, nes prostreetas man patiko, Shift irgi, bet antra dalis nelabai. Geriausiai būtų sujungti NFS U2, MW senaji ir Carbona ir būtų zjbys game.

Nes pvž MW senajam pasigedau geresnių galimybių tuningo atžvilgiu, Neonų ir pnš. Turbūt nedaugelis žaidė NFS undercover, na man jis patiko bet irgi begalo daug trūkumų MP rėžimu ar pnš.

Vat duotų man kas galimybę padaryti naują NFS versiją padaryčiau su visais navarotais kurių pasigedom kitose versijose. Ir kaip patys kūrėjai to neapmasto man nedaeina.. :x

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...