Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Apie kokias tu čia teises šneki žmogau? Laisva šalis ką noriu tą dedu. Pamoka sena, dabar ir man jau šitas tekstas nėra gražus, bet kan nors pravers. :)

Bet kodėl tu sakei, kad jis gražus? Gal jis nėra visiems gražus, todėl šis pavadinimas netinka.

Nesamonių nešnekėk... Tau gal negražus, jei nepatinka - nežiūrėk, ir išviso, geriau usičiaupk...

Čiulpk byrką :D Kas tu per žmogus, kad man turėtum aiškinti. Pasakiau savo nuomonę ir viskas, nepatinka? Pats ir užsičiaupk. Nereikia čia prikibti kaip kokiam daunui :D

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

gal turi omeny baisaus teksto pamoka? tu neturi teises deti toki pavadinima, kad tekstas yra grazus. Man tai jis pvz baisus.

Tu neturi teisės nurodinėti jam kokį pavadinimą dėti , kokį nori tokį deda - jam tekstas gražus, jis rašo gražus, jam negražus, rašo negražus, čia tau ne Sovietų laikai čiuvake, žiūriu pasikėlei tai pats net nebejauti ribų, erelis grynas pasidarei. ;)

❤️

• Parašė po 3 savaičių...
Tu neturi teisės nurodinėti jam kokį pavadinimą dėti , kokį nori tokį deda - jam tekstas gražus, jis rašo gražus, jam negražus, rašo negražus, čia tau ne Sovietų laikai čiuvake, žiūriu pasikėlei tai pats net nebejauti ribų, erelis grynas pasidarei. ;)

Kaip jau kam. Negadinsiu žmogui nuotaikos. ;) O šiaip jei manai, kad grynas "erelis" esu tai klysti. Tiesiog pasakiau, ką apie tai manau ir tiek..

.weeD` Tesingai Pasakei. Nachis ziuriu tu visur kabinejis viskas tau nepatinka tai jei toks mandras paimk ir sukurk tu toki neziuredamas Tutorial.

Sukūręs nežiūrėdamas ir dar gražesnį, tai tikriausiai papulčiau į Gineso rekordus (maybe). Bet kadangi neketinu to daryti, tai verčiau pats išbandyk. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...