Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Rifles“ visiškai naujas naršyklinis žaidimas.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apie žaidimą:

„Rifles“ yra pirmojojo asmens, tokio tipo naršyklinė serija pirmą kartą pateikta Lietuvoje. Tai naršyklinių žaidimų žanras, kurio pagrindinis bruožas yra kova šaunamaisiais, duriamaisiais, kertamaisiais ginklais iš pirmojo asmens perspektyvos, t. y. žaidėjas veiksmą mato pagrindinio veikėjo akimis. Šiame žaidime nėra kameros vaizdo galimybės todėl nematysite viso pagrindinio veikėjo veiksmo, viskas bus išsamiai aprašoma. Pirmoje serijoje pagrindinis „Rifles“ personažas Aleksas Meisonas.

Pagrindinio veikėjo istorija:

Aleksas Meisonas buvo „Delta Force“ pajegų karys užėmęs labai aukštą kvalfikacija, įtrauktas į Šaltojo Karo erą. Jis buvo profesionaliai apmokytas žudyti, naudotis smogiamaisiais, duriamaisiais, kertamaisiais, kombinuoto veiksmo, kirtynių, svaidomaisiais, šaunamaisiais ginklais. Jo paskutinė užduotis buvo nužudyti Kubos diktatorių Fideli Kastro. Su savo pajėgomis buvai nuskraidintas į Kuba, bet priešiškai nusiteikusių kariškių buvo per daug. Visa „Delta Force“ komanda buvo išžudyta, skirtinai nei Meisonas. Aleksas Meisonas buvo paimtas į nelaisvę, užrakintas neaiškiame, tamsiame kambarėlyje už grotų, rankos prirakintos prie kėdės. Jis negali suprasti nei kur yra, nei kam Kuboje jis reikalingas gyvas. Tykiai sėdėdamas užrakintas kambarėlyje jis susilaikė svečių, tai buvo pats Fidelis Kastro su keliais tardytojais. Tardytojai pradėjo jo klausinėti apie praėjusius metus vykdytas slaptas karines operacijas, kadangi jiems nepavyko išgauti informacijos, buvo panaudoti protą sujaukiantys švirkštai, chemiškai apdoroti išgauti informacija. Smarkiai sukaustytas, kankintas jis išdavė visa informacija apie save, savo užduotį. Specialūs psihologai naudodamiesi chemija pasinaudojo jo talentu žudyti ir išvedė jį iš proto. Jis tapo universaliuoju kariu, profesionalia priešų naikinimo mašina. Jis buvo užverbuotas dirbti nežinomai agentūrai kuriai žinoma atstovavo Fidelis Kastro. Kaip viskas bus toliau? Atsakyti galite tik jūs.

ScreenShot'ai iš žaidimo:

www.part.lt/img/23436163daaddff09c260ed7eb4fc564390.png

www.part.lt/img/6d6f5bca73e2141a22375d45f593d736714.png

Demonstracinės versijos beta pasirodymas:

Laikinai nenumatoma.

Jei turite kokių nors pasiūlymų rašykite tiesiog šioje temoje, taip pat rašykite ką galvojate apie tokio tipo žaidimą. Norite tapti komandos dalimi, prisidėti prie projekto? Rašykite asmeninę žinutę.

Redaguota , nario BrowserProject
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Balansinė klaida kuriant istorinę eiga. Sėkmingai tau pavyko jau dabar pamatyti neparuoštą beta versija, bet vis dėl to viskas dar neparuošta tad įdėsiu IP apsaugą. Projektą galite pasiekti http://zeo.lt - ten bus nurodomą pirmoji demonstracinės versijos išleidimo data.

Redaguota , nario BrowserProject
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...