Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Driver: Parallel Lines


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apžvalga : Prieš maždaug metus išleistas Driv3r stipriai sutepė Driver serijos žaidimų vardą ir puikiai suprantama, kad tai reikėjo kažkaip taisyti. Taigi po vienerių metų į asmeninius kompiuterius atkeliavęs Driver: Parallel Lines bando tai daryti, o ar tai jam sekasi sužinosit skaitydami toliau.

Taigi, žaidimas pradedamas 1978-ųjų New York"e, tai laikas kuomet buvo madingi ilgi plaukai ir žinoma dideli automobiliai. Pastarieji jums labiau turėtu rūpėti, šiame žaidime, kuris siūlo trumpas vairuotojo atostogas, lekiant greitkeliais ir „Didžiojo Obuolio" gatvėmis. Taip, jūs gerai supratote – trumpas.

Apie : Net nepradėjus žaidimo galima spėti, ką mums gali pasiūlyti naujasis Driver: įvairias automobilio vairavimo užduotis su trupučiu apsišaudymu, kuris apsiriboja šaudymu pro automobilio šoninį stiklą. Nesakau, kad negalėsite paprastai pasišaudyti, tačiau to paprasčiausiai neprireiks, tuo labiau, kad pati šaudymo sistema yra sukurta prastai. Deja nuo Driv3r yra tik nedidelis žingsnis į priekį, tiesa pasakius, viskas labai panašu, net yra kelios užduotys atrodančios tarsi nukopijuotos nuo Driv3r tik pakeista vietovė.

Dar truputi : Žemėlapis naudojamas galimoms užduotims apžvelgti, taip pat galima greitai persikelti iš vienos vietos į kitą, tačiau žemėlapis ne visuomet reaguoja į paspaudimus. Bet kaip bebūtų, čia ne Driv3r. šia nėra tokių klaidų, kaip ankstesnėje serijos dalyje, kurios pakeldavo nuotaiką (tiesą sakant žaidime iš vis nėra humoro). Jeigu kalbėt apie valdymą, galima duoti tikrai gerą balą. Prisimenant siaubingą Driv3r valdymą, naujoji serija yra kur kas maloniau kontroliuojama. Paprasta valdyti automobilį New York"o gatvėmis.

Pagrindinė problema mieste - didžiulis eismas, kurį tikriausiai sudaro vien tik pensininkai. Automobiliai vos kruta apie 40km/h greičiu ir dažniausiai jūsų pasilakstymai baigiasi avarijomis. Šviesoforai taip pat nesitarnauja jūsų naudai. Raudona šviesa dega tikrai ilgai, o jei jūs pralėksite, net nepažiūrėję į šviesoforą, patikėkit policija padarys savo darbą, žinoma yra daugybė galimybių, kaip pabėgti nuo policijos.

Grafika & grasas : Grafiškai žaidimas atrodo neprastai, tekstūros detalios, žaidimo modeliai taip pat atrodo gan patraukliai, automobiliai po susidūrimų būna atitinkamai suraižyti ar sulankstyti. Garso takelis skurdokas, tačiau skambesiai atspindi esamą laikotarpį.

Reikalavimai :

Procesorius: 2.0 GHz Pentium 4 arba AMD Athlon 2000+

Atmintis: 512mb(Windows XP), 1GB(Windows Vista)

Vaizdo korta: GeForce FX5200 / Radeon 9500 ir aukščiau

Screen's & video :

ssl1185568842.jpg

ssl1185568884.jpg

ssl1185568894.jpg

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=gom4VOMzbxk[/youtubecom]

Riped From Pcgames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...
Svečias
Riperis Geras tas zaidimas tik reikia isijaust i zaidima ir pamatysi koks jisai geras Man visai patiko. :)

Zioply i datas paziurek

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...