Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi žadu kurti forumą kur diskusijos bus apie grafiką, tik va bėda su grafika aš visiškai nesusidraugavęs ją užsiemu, bet prastai. Reiktu žmonių ar žmogaus, kuris sugebėtu svetainėj kelti įvairias pamokas, resursus ir visa kitą. Aš irgi nemiegočiau irgi dirbčiau, hostą aš nupirksiu pinigų mestis nereiks, nebent dėl domėno nu žėsim. Pavadinimas dar nenuspręstas ir varikliukas ne.

Klausimas ką aš moku? Aš užsiemu svetainių kurimu pagrinde Ip.Board, bet galime ir kitą forumo tvs imti, žodžiu pasitarsim. Kontaktai:

• ,

taigi dar nesenai susikure, ko tu nori? Taigi nera toks greitas tempas, kad iskart emi .lt galune.. Gal sis projektas nenusiseks ir teks ji uzdaryt ar dar kas. Todel ir neskuba arnoldas taip greitai lt galunes imti.. Reikia pagalvoti pries ji imant, o ir pinigai veltui bus ismesti. O siaip manau neverta prikelyneti sita tema kai puslapis jau susikures. Dar registruotis galit neskubeti nes puslapis tobulinamas. Ateje rasit neaktyvu foruma. Aisku jis nera taip greitai tobulinamas, nes visi turim savo gyvenima, turim skirti laiko laisvalaikiui, negalim sedet prie forumo kiauras dienas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...