Peršokti į turinį

Pristatau RSP.TT.LT serverį


sparco325

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3d2569441a8602182295b09ddb3c6362399.png

Sveiki, supergames, lankytojai ! Noriu jums pristatyti nauja samp projekta. Serverio GM nera kurtas visikai nuo nulio, bet jis yra i esmes pakeistas. Jame yra daug gui lenteliu taigi jums reikes ma˛iau rayti nei paprastai. Serveris yra pri˛iurimas, mapp'inamas, skriptinamas vos ne kiekviena diena. Serveryje taip pat yra auto atlyginimai u˛ darba, nereikes laukti kol direktoriai sumokes algas. Kiek u˛dirbsi - tiek ir gausi. Kaip ir daugumoje serveriu u˛siregistrave gausite 1000xp ir 50000lt. Kaip ir kiekviename serveryje, cia ne iimtis yra labai daug ivairiu darbu, ju nevardinsiu, nes juos jau visi iki vieno puikiai ˛ino, galiu pasakyti tik tiek, kad serveryje su laiku darbu vis dauges ir dauges.

is serveris tikrai skirsis nuo tu eiliniu serveriu su eiliniais GM, tai TIK kelios serverio sistemos :

Kompiuteris - jame idiegta skype programa, kuri Jums suteiks galimybe bendrauti su visais serverio ˛aidejais.

Numeris - kai nusipirksite savo transporta galesite pasikeisti numeri koks Jums patiks.

Raktas - ji nusipirke visi serverio ˛aidejai gales susitvarkyti savo transporta be VIP ir be ADMIN komandu.

Radijas - galesite klausyti savo megstamo radijo, taip pat yra mp3 grotuvas, kuri rasite parae /mp3 per ji gros jusu megstama muzika.

Serveryje rasite daug gra˛aus mapp'o. SF stotis yra visikai pakeista :

Visi turesite galimybe emigruoti i musu serveri. Kadangi kiekvienas esate lygus asmuo Jus gausite emigruodami tik minimuma, pagal taisykles visi gausite iek tiek ma˛iau nei turejote kitame serveryje. ˇaidima pradesite nuo 1000 xp ir 50000 lt. Emigrave jus atgausite savo dali turetu xp ir lt. iame serveryje esate kiekvienas lygus, jokios diskriminacijos, kiekvienas ˛aidejas mums yra lygus, ir i visus ˛iuresime vienodai, kiekviena iklausysime ir suteiksime pagalba. Ekonomika iame serveryje yra stipri, kiekvienas litas yra vertingas, todel ateje i serveri nepradekite flood'inti adminams duokit lt ir pn. Nes tokios jusu ˛inutes bus ignoruojamos. Da˛nai mes naujinsime serverio mapp'a, gra˛insime miesta ir suteiksime Jums visokeriopa malonuma

Musu web'as : RSP.TT.LT

Serveris veiks 24/7.

Serverio savininkai: Danas_Steell ; Aurimas_San ; Mario_Mendosa

Pagrindiniu administratoriu skype : Jordanas13 ; aurimas848 ; gabisq. ;

Redaguota , nario sparco325
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...