Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kuris MM servas geresnis?  

40 balsai

1. 1. Kuris MM servas geresnis?

• SampServeriai.LT
      27
    • GamesN.LT/mini-missions.Eu
      13

Recommended Posts

COMMAND:kill(playerid, params[]){
if(strcmp(mission, "ear")!=0 && strcmp(mission, "hotring")!=0 && strcmp(mission, "harvesters")!=0 && strcmp(mission, "tractor")!=0 && strcmp(mission, "Ear")!=0 ){
SetPlayerHealth(playerid,0.0);
}else{
SendClientMessage(playerid,0xFFA200FF,"This command not available in this mini-mission.");
}
return 1;
}

iš jusu ane? :D

sakai aš save statau i kvailio vieta? kaip jums skamba tas "serverio patentavimas" ir visa kita? :D

Tu rimtai man rodos nesveikas esi. Ar neaiškiai buvo pasakyta, kad čia yra tarptautinis serveris? Dabar ir kelinėsi čia skripto gabalus, kad debilą pavaidint? ;D

ef0aba133417a7775f1e9971558e8e82584.png

• Atsakymų 58
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

if ( strfind ( text , "afk" , true ) != -1 )
SendClientMessage ( playerid , -1 , "[ {77BA04}SERVER {FFFFFF}] : Use /afk to enable afk mode!" ) ;

Va va gabalas scripto iš mano TDM'o ir ką jus man šūdžiai? Davai , pasakyket kad jis platintas mano modas :))

Dalbajobu šaika nahuj, vaikai susirinko ir pisa prota mums čia.. Daunėliai mažį, norkus netiki kad į cert.lt paduosiu? Jei paduosiu tai poto tau blogiau su maxių bus :) nes baudos ateis po štuka litų... Dūhenai.

if ( strfind ( text , "afk" , true ) != -1 )
SendClientMessage ( playerid , -1 , "[ {77BA04}SERVER {FFFFFF}] : Use /afk to enable afk mode!" ) ;

Va va gabalas scripto iš mano TDM'o ir ką jus man šūdžiai? Davai , pasakyket kad jis platintas mano modas :))

Dalbajobu šaika nahuj, vaikai susirinko ir pisa prota mums čia.. Daunėliai mažį, norkus netiki kad į cert.lt paduosiu? Jei paduosiu tai poto tau blogiau su maxių bus :) nes baudos ateis po štuka litų... Dūhenai.

ta ir aš žinau kad niekas neateis :D

AnceZ'o mokinys, išmokė visko ką pats moka :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...