Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vakar tokiam veikėjui prisistačiau kuris duoda 50lt už tai kad duodi pervest ir nusipirkt ten kažką per paypal accountą, vienu žodžiu pervedė man pinigus iš Japono sąskaitos kažkokios , nusipirko 2 daiktus , aš jį atjungiau nuo teamviewer ir liko didelė suma pinigų. Už juos nusipirkau laikrodį, ir xbox 360. Gali gręsti bausmė kokia, ar kas? Negali jis pakišt manęs, kad per teamviewer darė ant mano kompo, ir čia iš kokios vogtos sąskaitos mentai atseks ? :DD Laukiu atsakymų.

trolling all the way

Ne keista? Žmogaus Vardas Saulius (pavardės nesakysiu) ir veda iš kažkokios japono sąskaitos? Kas čia blogai ? Jis pervedė,paskui prisijungė per tw, nusipirko viskį, aš pakeičiau duomenis atsisiunčiau jį sau, ir liko daug šaibų. :D

Sąskaitos duomenys galėjo būti vogti, taigi, jei tas japonas savo šalyje parašys pareiškimą, tiesiog viskas bus perduota interpolui, o tada tave surast jiems bus labai paprasta.

banner.png

Ne keista? Žmogaus Vardas Saulius (pavardės nesakysiu) ir veda iš kažkokios japono sąskaitos? Kas čia blogai ? Jis pervedė,paskui prisijungė per tw, nusipirko viskį, aš pakeičiau duomenis atsisiunčiau jį sau, ir liko daug šaibų. :D

Seniuk, ibridai, jei tas zmogus is kurio nuscaminai saibas yra bent kiek rimtesnis, o jei nemaza suma tai tikrai ne durnas turetu but, imsis priemoniu ir busi nubaustas 100%, is draugo buvo pavoge 140 LT internetu, pirko Poker Stars $ pervede LT o $ negavo, per skype suzinojo IP, sask turejo, parase pareiskima, dabar po teismus laksto. :)

Seniuk, ibridai, jei tas zmogus is kurio nuscaminai saibas yra bent kiek rimtesnis, o jei nemaza suma tai tikrai ne durnas turetu but, imsis priemoniu ir busi nubaustas 100%, is draugo buvo pavoge 140 LT internetu, pirko Poker Stars $ pervede LT o $ negavo, per skype suzinojo IP, sask turejo, parase pareiskima, dabar po teismus laksto. :)

Tai jei xbox nusipirko, tai faktas kad jam jau šakės. :D

Gali praktiškai pats eit į policiją prisipažint, tai gal dar kai ateis pareiškimas, tavęs dar pasigailės.

banner.png

jeigu supras Japonas kad kažkas blogai, tai varys viską jam, gi jis pervedinėjo pinigus, ir mulkina žmones.

Nemanau kad su interpolu čia kažkas kažką darys, tiesiog iš paypalo mane į minusą nuvarė, o jokia mentūra per visą pasaulį, ar kažkoks interpolas negaudys, vistiek tas japonas kažkam duomenis pasakė.

trolling all the way

Sena varke... atkerti pp acc, susirandi zmogu kuris turi pp sena gan sumoki ~50LT is vogtos saskaitos i ta kur nusipirkai atsisiunti greiti nusiperki preke (adresas kokio seno namo ar be savininko ir pns...) gauni prekes ir parduodi (pagrindinio veikejo vardo pavardes niekur nera) prikist jo negalima :D kaltas tas kuris savo pp pardave uz 50LT ir kad ne jis pavoge pp neirodysi :D

76561197990462722.png

Sena varke... atkerti pp acc, susirandi zmogu kuris turi pp sena gan sumoki ~50LT is vogtos saskaitos i ta kur nusipirkai atsisiunti greiti nusiperki preke (adresas kokio seno namo ar be savininko ir pns...) gauni prekes ir parduodi (pagrindinio veikejo vardo pavardes niekur nera) prikist jo negalima :D kaltas tas kuris savo pp pardave uz 50LT ir kad ne jis pavoge pp neirodysi :D

Pagrindinio veikėjo vardas pavardė yra, jis spėjo Viskį užsisakyti ;)

trolling all the way

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...