Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Čekui pavogusiam CS:GO peilį gresia iki 8-ų metų kalėjimo

    Naujausios Counter Strike frančizės titulo žaidėjas iš Čekijos pirmadienį tariamai pavogė $1,400 vertės skaitmeninį peilį ir sulauks bausmės iki aštuonerių metų kalėjimo.

    Minėtame žaidime yra nemažai skirtingų peilių išvaizdų. Šie yra gaunami tokiu pat būdu kaip ir skirtingos ginklų išvaizdos, pasinaudojant "Steam Community Marketplace" arba ištraukiant juos atidarant "dėžę". Žaidėjai taip pat gali pasinaudoti "Steam" platformoje esančią skaitmenininių daiktų keitimo sistemą, kur abu žaidėjai įdeda norimus daiktus ir sutinka su pasiūlymu. Papildomai egzistuoja trečiųjų šalių svetainės kurios palengvina visą procesą jį automatizuodami. Išvaizdų kainos priklauso nuo tipo, kokybės ir tekstūrų/dizainų. Kolekcionieriai sumoka nemažus pinigus už unikalius bei retus dizainus.

    Neseniai Čekijoje reto CS:GO skaitmeninio peilio savininkas nukentėjo $1,210 kuomet pirkėjui, sumokėjusiam $190 depozitą, nepavyko pristatyti likusios sumos pardavėjui, kuri turėjo būti sumokėta susitikus gyvai, pasakoja Pilsten miesto policijos atstovė Veronika Hokrov. Įvykus šiai apgavystei pardavėjas nedelsiant pranešė vietinei policijai, kuriai greitai sureagavus vagis buvo pagautas ir laukia bausmės, kuri gali siekti iki 8-ų metų kalėjimo. Iki šiol su panašiais atvejais Čekijos policija dar nebuvo susidūrusi.

    Bausmės Čekijoje tapo sugriežtintos po COVID-19 pandemijos. Būtent dėl šio sugriežtinimo už šią apgavystę gresia iki aštuonerių metų kalėjimo.

    Incidentas taip pat buvo praneštas Čekijos nacionalinės televizijos, kur CS:GO žaidėjas Tomáš Bílek pridėjo, "Šios retos išvaizdos ir yra svarbiausios kolekcionieriams. Funkcionalumas žaidime jiems nėra svarbus, tik išorinė išvaizda."

    • Teigiamai 11

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...