Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Žaidimai

    Profesionalios naujienos iš žaidimų pasaulio

    140 straipsniai šioje rubrikoje

    1. The Last of Us 2 SUGRĮŽTA! Mafia 2 Remastered ir Mafia 4! - Žaidimų naujienos

      MAFIA 4 ir MAFIA 2 Remastered
       
      MAFIA žaidimai sukelia tikrai milžinišką susidomėjimo bangą. Kiekviena naujiena gaudoma kaip gaivaus oro gūsis. Populiarumu ši serija tikrai prilygsta didžiausias pasauliniams hitams, tokiems kaip GTA. Gaila, bet trečioji dalis tiek kritikų, tiek žaidėjų buvo sutikta itin kritiškai. Dažnai pasikartojančios misijos, prasta optimizacija ir gausybė klaidų projektą palaidojo. Visgi, dėka plačios reklaminės kompanijos – MAFIA 3 uždirbo daugybę pinigų. Nieko keisto, kad 2K kompanija nusprendė vėl savo žvilgsnį nukreipti į šią organizuoto nusikalstomo gyvenimo seriją. Visai neseniai jau minėta 2K korporacija užpildė du patentus, pagal kuriuos galime spręsti apie serijos ateitį. Vienas dokumentas sufleruoja, kad bus išleistas MAFIA 2 remastered versija. O tai būtų tiesiog šlapias sapnas MAFIA gerbėjams. Kitas dokumentas užsimina apie ketvirtąją dalį. Priminsime, kad MAFIA 3 kūrėjai, studija Hangar 13 turėjo kurti tęsinį, kuris mus nukeltų į 1970-ųjų Las Vegasą. Tačiau šios minties buvo galiausiai atsisakyta, o visa darbo jėga paskirta kitam aukščiausio lygio projektui. Spėjama, kad tai naujos kartos Bioshok tęsinys. Nereikia pamiršti, kad Hangar 13 turi net keturis ofisus po visą pasaulį, tad niekas nenustebtų, jei dalis jų dirbtų ir su MAFIA 4. Kad ir kaip ten būtų, svarbu žinoti, kad ši fantastiška serija nėra pamiršta ir matyt ne taip ir už ilgo sugrįš į mūsų ekranus.
      Call of Duty: Modern Warfare istorijos režimas
       
      Vienas didžiausių šio rudens hitų be abejonės bus sugrįžtantis ir iš pelenų prisikeliantis Call of Duty: Modern Warfare žaidimas. Prieš kurį laiką pristatytas daugelio žaidėjų režimas parodė, kad pagaliau serija grįžta į teisingą kelią ir žaidėjams suteiks kažką naujo. Vėliau sekę beta versijos testavimai parodė, kad fanai tikrai daug tikisi iš tęsinio. Šie testai buvo didžiausi per visą Call of Duty gyvavimą. Negana to, State of Play renginio metu, kurį rengia SONY, buvo pristatytas istorijos režimas. Į mūsų ekranus sugrįžta legendinis kapitonas Price. Demonstruotas filmukas patvirtina, kad gausime gero veiksmo filmo lygio nuotykį. Gaila, bet geras nuotaikas kiek apkartino žinia, kad Spec Ops Survival režimas bus skirtas išskirtinai PlayStation 4 konsolėms. Tiesa, šis išskirtinumas bus laikinas. Bet čia vėl bloga naujiena – šis laikas bus lygus vieneriems metams. Visgi būtina patikslinti – pats Spec Ops režimas bus prieinamas visoms platformoms, laikinu ekskliuzyvu bus tik šio režimo dalis Survival. Reziumuojant nėra čia ko pykt ir verkt. Call of Duty Modern Warfare mūsų žaidimų įrenginius pasieks spalio 25-ą dieną.
       
      Paaiškėjo The Last of Us Part 2 išleidimo data
       
      Korporacija SONY surengė transliaciją YouTube portale State of Play ir jos metu pristatė tai, ko visi ko gero labiausiai ir laukė. The Last of Us Part 2 jau turi tikslią išleidimo dieną. Savo kalendoriuose galite pasižymėti 2020-ųjų metų vasario 21-ą dieną. Kartu su šia fantastine žinia gavome akis paganyti ir į naują filmuką, kuris kiek daugiau atskleidžia apie ką gi bus pasakojama antroje dalyje. Pagrindinis veikėjas žinoma bus it traktoristas besikeikianti Ellie. Nedėkingai susiklosčius įvykiams vienos organizacijos smogikai žiauriai susidoroja su Elles mylima mergina. Tad šiai protagonistei nelieka nieko kito – kaip atkeršyti už šią skriaudą. Vedama keršto Elli keliauja per mirusį pasaulį ir ieško kaltųjų. Naughty Dogs vadovas atskleidė, kad jo komanda žaidimui suteikė daugybę naujų mechanikų, tokių kaip galimybė šokinėti, pasislėpti aukštoje žolėje, iš pasalų užpulti priešininkus. Bet su naujais sugebėjimais gausime ir didesnį sudėtingumo lygio. Tiek eiliniai priešiški žmogeliai, tiek žemiausio lygio zombiai bus gerokai stipresni ir gudresni. Įdomi detalė ta, kad tai bus didžiausias visų laikų Naught Dogs studijos žaidimas ir bus išleistas net dviejuose BluRay diskuose. The Last of Us Part 2 bus išleistas išskirtinai PlayStation 4 konsolei. Turint omenyje, kad PlayStation 5 palaikys PS4 žaidimus, tai ant naujos kartos įrenginio šis projektas turėtų atrodyti pasakiškai.
      Mario Kart Tour mėnesinis mokestis
       
      Kompanija Nintendo vis labiau plečia savo įtaką mobiliųjų žaidimų rinkoje. Prieš kurį laiką išleist Super Mario Run ir Doctor Mario World buvo parsisiųsti milijonus kartų. Žinoma, šie projektai buvo nemokami ir prieinami visiems norintiems. Prieš kelias dienas pasirodęs Mario Kart Tour žaidimas vos per kelias dienas sulaukė daugiau nei dešimties milijonų parsisiuntimų. Tačiau Nintendo galvoje toptelėjo mintis – „Ei chebra, gal davaj apmokestinkime nemokamą žaidimą.. Nes kažkaip gauname per mažai milijonų..“. Šios kvailos minties vedami, Nintendo įvedė mėnesinį mokestį, kuris siekia net penkis dolerius. Už šią sumą atrakinsite papildomus du šimtus lenktynių, įvairius specialius apdovanojimus bei gražiai atrodančius kosmetinius niekučius pasiekus finišo liniją. Tai vienas pirmųjų nemokamų žaidimų, kuris turi mėnesinės prenumeratos mokestį telefonuose. Jei šis verslo modelis pasiteisins – tikėtina, kad panaši sistema ras vietą ir kituose ateities projektuose. Palyginimui galime pasakyti, kad sumokėjus doleriu mažiau, galima užsisakysi Ea ar Origin Access prenumeratą, kuri leidžia žaisti daugybę Electronic Arts naujausių žaidimų. Pridėkime kelis dolerius – ir galime įsigyti Xbox Game Pass prenumeratą su daugiau nei šimtu projektų. Na kartais godumas neturi ribų..
      Project xCloud testų pradžia jau visai netrukus
       
      Microsoft jau prieš kurį laiką pristatė savo žaidimų transliacijos platformą Project xCloud. Ši sistema leis mums žaisti Xbox projektus savo mobiliuosiuose įrenginiuose. Visi skaičiavimai bus atliekami serveriuose, o mes matysime tik transliuojamą vaizdą. Žadama, kad šis Google Stadia analogas, turės itin mažą vėlavimo laiką ir suteiks aukščiausio lygio potyrius. Nors dar nežinome, kada konkrečiai Project xCloud startuos, bet jau galime paskelbti, kad pirmieji vieši testai bus pradėti šį spalį. Pagaliau galėsime išvysti, kad tokai ateities technologija veiks realaus pasaulio sąlygomis. Deja, bet Lietuva kol kas lieka už borto, kartu su didžiąja pasaulio dalimi. Testai bus galimi tik Jungtinėse Karalystėse, Jungtinėse Amerikos Valstijose ir pietų Korėjoje.
      Medal of Honor sugrįžta su VR žaidimu
       
      Apex Legends kūrėjai – Respawn Entertainment studija jau kuris laikas dirba ties nauju virtualiosios realybės Triple A lygio žaidimu. Visą šį laiką visi galvojo, kad tai bus Titanfall VR. Juk tikrai būtų smagu užsidėjus VR akinius pabuvoti milžiniškų robotų viduje ir kovoti prieš tokius pat narsuolius. Visgi pasirodo Respawn gavo kitokią užduotį iš Electronic Arts. Oculus VR renignio metu buvo pristatytas Medal of Honor: Above and Beyond žaidimas. Legendinė antrojo Pasaulinio karo šaudyklė sugrįžta į mūsų namus gerokai pasikeitusi. Iš vienos pusės tikrai gaila, kad negausime pilnaverčio tęsinio, kuris galėtų tapti rimtu konkurentu viešpataujančioms Call of Duty ir Battlefield serijoms. Iš kitos pusės – tai vienas geriausiai atrodančių VR žaidimų. Tad jei turite ar ruošiatės įsigyti Oculus Rift VR akinius, tai šis Respawn žaidimas turėtų būti tikrai aukštai pirkinių sąraše. Žaidėjai galės tikrai įsijausti į to meto kovas. Pavyzdžiui jei priešininkas mes į jus granatą, galėsite ją pagauti ir mesti niekšeliui atgal. Arba pats paimti granatą ir dantimis ištraukus žiedelį švystelėti priešų link. Baigėsi kulkos? Ne bėda. Čiupkite kad ir besimėtančią keptuvę ir ją skinkitės kelią pergalės link. Mūsų akimis tai daugiausiai žadantis VR žaidimas. Medal of Honor: Above and Beyond bus išleistas kažkada kitais metais ir bus skirtas tik Oculus Rift VR akiniams.
      Pristatyta Google Play Pass prenumerata
       
      Esate vienas tų žmonių, kurie neįsivaizduoja dienos be mobiliųjų žaidimų? Žaidžiate telefonu vos tik radę laisvesnę minutę? Tai nudžiugsite sužinoję, kad google pristatė specialią prenumeratą Google Play Pass. Už penkių dolerių sumą gausite daugiau nei 350-mt žaidimų be jokių reklamų. Čia bus tiek mokamų, tiek nemokamų projektų. Kol kas ši paslauga bus leidžiama tik JAV teritorijoje, bet greitu metu ji startuos ir likusiame pasaulyje.
       
      Pristatytas naujas DayZ žemėlapis
       
      Manėte, kad DayZ jau seniai miręs? Nė velnio. Tai kaip projektas zombis – neužmušamas. Kūrėjai atskleidė, kad greitu metu startuos didelis atnaujinimas, kuris pristatys visiškai naują žemėlapį. 163-ų kvadratinių kilometro ploto  žemės lopinėlis vadinsis Livonia. Šioje vietoje vyraus žaliuojanti gamta, laukiniai žvėrys bei tropines audras primenančios stichijos. Zombių taip pat netruks. Nors jau penkerius metus lakstėme Chernarus žemėlapio keliais, bet pagaliau turėsime progą išvažiuoti atostogų į naują vietą. Ar tai pagelbės DayZ populiarumui? Sunkiai tikėtina.
       
      Vis daugiau užuominų apie naują Batman žaidimą
       
      Vienas garsiausių visų laikų super herojų žmogus šikšnosparnis greitu metu turėtų sulaukti naujo žaidimo, kuriame jis atliks pagrindinį vaidmenį. Bent jau taip teigia Batman Arkham Origins projekto kūrėjų pateikiamos užuominos. Prieš kurį laiką Worner Bros Montreal studija savo Twitter paskyroje pasidalino paslaptingu įrašu su prierašu – Capture the Knight, kas iš esmės tiesioginė nuoroda į Batmaną, nes pastarasis veikėjas dažnai dar vadinamas The Dark Knight. Didžioji dalis fanų tikėjosi, kad sulauksime naujo žaidimo anonso jau State of Play renginio metu, tačiau liko it musę kandę. Kada įvyks šio itin laukiamo projekto pristatymas sunku pasakyti – gal per filmo Joker premjerą?
       
      Fortnite žaidimas gauna Bot‘us
       
      Nemeluokite sakydami, kad jums niekada nebuvo taip, kad atėję žaisti žaidimo multiplayer režimo, jums kailį sugebėjo iškaršti nė dešimties metų neturintis vaikas. Taip, tai erzina. Šie mažieji profesionalai taip pat šauniai siautėja ir Fortnite pasaulyje. Tad kaip pavyti jų lygį? Ogi praktikuotis kovojant prieš bot‘us. Būtent tokią galimybę dabar turėsite Fortnite BattleRoyale režime. Negana to, pagaliau ieškant kovos, sistema parinks priešininkus pagal jūsų lygį. Tad jei esate pirmo lygio noobas, tai prieš jus į kovą stos tokie patys žalieji. Verta paminėti, kad bot‘ų tikrai nebus Competitive kovų metu. Tad jei vis nedrįsote aplankyti magiško animacinio Fortnite pasaulio, nes bijojote į kaulus gauti nuo jauniklių, tai vos tik pasirodžius 10.40 atnaujinimui – tai padaryti galėsite kur kas drąsiau. Arba tiesiog įsijunkite rimtų vyrų žaidimą PUBG ar CSGo ir pamirškite tą Fortnite . Epic Games žadėjo, kad šios naujovės žaidėjus pasieks pirmoje spalio pusėje.
       
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
       

      2
      1k
    2. Anonsuotas Red Dead Redemption 2 žaidimas asmeniniams kompiuteriams

      Kompanija Rockstar Games it griaustinis iš giedro dangaus mestelėjo mums žinią, kad šių metų lapkričio 5 dieną Red Dead Redemption 2 bus išleistas ir asmeniniams kompiuteriams. Šis vesternas pirmiausia startuos Epic Games Store, Rockstar Game Launcher ir Google Stadia platformose. Perkant tiesiai iš Rockstar sistemos galėsite išsirinkti du papildomus žaidimus nemokamai. Steam fanams teks šiek tiek palaukti – čia Red Deadas išeis tik gruodį. Negana to, turime ir reikalavimus sistemai. Pastaruosius matote šiuo metu ekrane. Kaip jau pastebėjote čia brangaus žvėries nereikės. Net ir rekomenduojamos sistemos skiltyje prašomi komponentai yra daugumai mūsų įkandami. PC versija žinoma turės neribotus FPS‘us, net 8k rezoliucijos palaikymus, itin aukštos kokybės tekstūras, didesnį matomumo atstumą, bus pagerintas apšvietimas, atspindžiai ir krūva kitų efektų. Lapkričio 5 diena – tai bus  tas antradienis, kai Lietuvos įmonėse darbuotojai pasigaus netikėtą virusą ir praneš viršininkui, kad nori pasėdėti namie. O mokinukai kaitins termometrus prie karštų paviršių. O ką – juk vertą!
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=DS-0zvcIyhg
       

      0
      433
    3. Blizzards košmaras įgauna pagreitį

      Kompiuterinių žaidimų kūrėjai ir leidėjai – korporacija Blizzards šiuo metu yra.. na nepameluosime pasakydami tiesiai šviesiai.. įklimpę šūde iki pat kaklo. O viskas prasidėjo taip – Hearthstone turnyrą laimėjęs Ng Wai "Blitzchung" Chung vyrukas interviu metu išreiškė savo palaikymą Kinijos liaudžiai mitinguose prieš valdžią. Į tai itin griežtai sureagavo žaidimo kūrėjai Blizzards. Jie iš Blitzchung atėmė laimėtus 10-mt tūkstančių dolerių, užbanino jo paskyrą metams ir dar atleido iš vaikino interviu ėmusius komentatorius. Ir tai buvo viso košmaro pradžia. Į tai iškart sureagavo visos kitos kompanijos, politikai, geimeriai, fanai ir visi kiti. Žmonės masiškai pradėjo trinti savo Battle.net paskyras, tad Blizzards panaikino tokią galimybę, nenorėdama prarasti didelės dalies vartotojų. Dabar jei kas pradeda komentuoti oficialiuose kompanijos forumuose šia tema, iškart gauna baną tūkstančiui metų. Net patys Blizzards darbuotojai išėjo protestuoti prieš tokius jų darbdavio sprendimus. Primename, Activision Blizzards yra Amerikos kompanija, kurios penki procentai akcijų priklauso kinų gigantams Tencent. Bet ne tai matyt buvo pagrindinis svertas – Diablo, Warcraft, Starcraft ir Overwatch kūrėjai matyt išsigando, kad bus uždrausti šie jų žaidimai Kinijoje, tad pradėjo pataikauti jų valdžiai. Štai jums ir žodžio laisvė. Blizzards akcijų vertė žinoma pradėjo kristi itin sparčiai. Kaip sakoma from hero to zero. Norėdami bent kažkiek užglaistyti šią susidariusią situaciją, Blizai savo Blizzcon renginyje matyt anonsuos itin laukiamus tęsinius, taip bandydami susigrąžinti fanų bazę ir bent kiek atstatyti savo reputaciją. Kitos kompanijos irgi neliko nuošalyje. Epic Games vadovas iškart savo Twitter paskyroje pareiškė, kad visi Fortnite žaidėjai turi visišką laisvę reikšti savo mintis be jokių apribojimų ir nebus už tai baudžiami. O tuo tarpu Gods Unchained žaidimo kūrėjai pareiškė, kad ruošiasi grąžinti visus iš Blitzchung atimtus laimėtus pinigus.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=DS-0zvcIyhg
       

      10
      994
    4. Prie GTA 6 dirba ne tik Rockstar Games

      Niekam nėra paslaptis, kad Rockstar Games dirba ties GTA 6 žaidimu. Kaip ir niekam nėra paslaptis, kad tokio lygio projektas reikalauja milžiniškų resursų. Pasirodo talentingų žmonių neužtenka net ir visose Rockstarų padaliniuose, kurie išsidėstė po visą žemės planetą. Internete pasirodė informacija, kad GTA serijos kūrėjai į pagalbą pasikvietė Ruffian Games kompaniją. Pastarieji geriausiai yra žinomi dėka pagalbos pritaikant Halo: The Master Chief Collection asmeniniams kompiuteriams. Ruffian jau paskelbė ilgą sąrašą ieškomų specialistų, kurie dirbtų su Rockstar Games užduotimis. Kaip jau minėjome, po visu šituo turėtų slėptis arba GTA 6, arba Bully 2. Visgi neseniai buvo atskleista, kad antroji Bully dalis buvo atšaukta. Kas tada lieka? Tik Grand Theft Auto. Tiesa, yra maža tikimybė, kad Rockstar Games šiuo metu darbuojasi ir tiek Max Payne 4 ar svajoja prikelti Midnight Club lenktynes. Ši situacija mums visiems yra tik į gerą – kuo daugiau darbo jėgos, tuo greičiau ir kokybiškiau yra kuriami žaidimai. O GTA 6 norisi sulaukti kad ir rytoj..
       
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=csdrHp1-B-0
       

      3
      1.3k
    5. Anonsuotas Postal 4: No Regerts

      Pamenate tokį žaidimą, kurio metu ant ginklo vamzdžio galėdavai užmauti katę? Kur su kūjų visi gainiojome karves, o su dalgiu gąsdinom kaimo žmones? O kur dar sysiojimas ant visų gatvėse... Taip, toks žaidimas iš tiesų egzistuoja ir jo pavadinimas yra Postal! Visai netikėtai Running With Scissors studija atskleidė, kad į Steam Early Access sistemą atkeliauja ketvirtoji dalis No Regrets. Kažko naujo, neskaitant gražesnės išvaizdos, čia nerasime. Vėl galėsime kelti nutrūktgalvišką chaosą. Kūrėjai iškart atsako į klausimą, ar ketvirtoji dalis nebus tokia prasta kaip Postal 3. Jų atsakymas yra – Fuck no.. Na ką gali pasakyti, ši studija turi stilių. Viena labiausiai džiuginančių naujienų yra ta, kad pagrindinį veikėją, kuris vadinamas yra tiesiog Dude, įgarsins senųjų Duke Nuke balso savininkas. Kiek laiko Postal 4 bus Early Access sistemoje nėra aišku, nes kūrimo darbai tik pusiaukelėje, bet jau dabar galima smagiai prisipilti benzino į vandens pistoletą ir juo pasišaudyti degalinėje.
       
      Steam Early Access Postal 4 per Steam iki spalio 28 d. vyksta akcija per kuria žaidimas kainuos tik 15,11€
      https://store.steampowered.com/app/707030/POSTAL_4_No_Regerts/
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=csdrHp1-B-0

      0
      622
    6. PayDay 3 sulauksime 2022-ais metais

      PayDay serija atrodo išgyveno tikrą aukso amžių vos keletą metų atgal. Nors tęsinys ir nebuvo sutiktas itin palankiai, bet pardavimai buvo gan neblogi. Visgi šiame pasaulyje ne viskas veikai taip, kaip turėtų. Starbreeze susidūrė su daugybę finansinių problemų, dėl kurių net buvo keliama bankroto byla. Tikėtina, kad šis juodas tarpsnis jau yra praeityje. Tą įrodo pranešimas, kad kompanija dirba ties nauju žaidimu. Ir tai bus ne kas kitą, kaip kad PayDay 3. Šis naujos kartos bankų plėšimo simuliatorius turėtų pasirodyti 2022-aisiais metais. Studijos vadovas teigė, kad darbai vyksta nuo 2017-ųjų, bet tik dabar viskas įgauna tikrą pagreitį. Nuoširdžiai tikimės, kad tęsinys bus vertas pirmtakų ir tai leis Starbreeze tvirtai atsistoti ant kojų.


      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video: https://www.youtube.com/watch?v=csdrHp1-B-0

      2
      730
    7. Riot Games atskleidė net penkis naujus žaidimus!

      Kompanija Riot Games, kuri mums geriausiai yra žinoma dėl League of Legends, visai neseniai atšventė LoL‘o dešimties metų jubiliejų. O tai padarė su tikrai dideliu trenksmu. Kinijoje įsikūrę žaidimų kūrėjai pristatė net penkis naujus projektus. Dalis jų net neturi tikslių pavadinimų, tad įvardinami tik kodiniais vardais. Arčiausiai mums pažįstamo LoLo bus League of Legends: Wild Rift. Tai nemokamas telefonams ir konsolėms skirtas MOBA žanro projektas. Iš esmės tai tas pats LoL‘as, bet gerokai atnaujintas. Riot Games atstovai teigia, kad tai nėra portas, tai nuo nulio sukurtas žaidimas, kuris optimizuotas būtent nešiojamiems išmaniesiems įrenginiams ir konsolėms. Sekanti staigmena buvo pavadinta tiesiog Project A. Ši naujiena mums primins itin populiarią Overwatch šaudyklę. Galėsime rinktis iš kelių herojų, kurie žinoma turės tik jiems skirtus sugebėjimus. Project F – tai diablo stiliaus RPG žaidimas, kurio veiksmas žinoma vyks League of Legends visatoje. Toliau seka Legends of Runeterra kortų projektas, kuris bus tikras konkurentas Hearthstone. Tai dar ne pabaiga – Rio Games pristatė ir muštynių simulaitorių Project L. Čia veiksmas primins Street Fighter ar Killer Instinct. Kaip jau minėjo, visi šie penki žaidimai vyks League of Legends visatoje. Daugumo jų išleidimo data dar nėra žinoma. Bet čia tik man vienam atrodo, kad čia buvo siekiama pakopijuoti Blizzard‘o hitus? Owerwatch, Diablo, Hearthstone.. Kiek per daug sutapimų.. Na bet kaip ten bebūtų, kokybiški ir smagūs projektai visada yra laukiami!


      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video: https://www.youtube.com/watch?v=csdrHp1-B-0

      2
      672
    8. Atidėtas The Last of Us Part 2 išleidimas

      Visi kas turite ar turėjote PlayStation paskutinių dviejų kartų konsolę, PlayStation 3 ar PlayStation 4, matyt tikrai jau turėjote malonumo išmėginti ne vieną Naughty Dog studijos kurtą žaidimą. Ir dauguma jūsų matyt sutiks su mumis, kad tai yra vieni geriausių projektų rinkoje. Deja, bet turime pranešti liūdną žinią. Itin laukiama antroji The Last of Us dalis buvo nukelta keliems mėnesiams į priekį. Prieš tai buvo skelbiama, kad šis tęsinys parduotuvių lentynas pasieks kitų metų vasarį, o štai naujai pasirodžiusi informacija šią datą pastūmėjo į gegužės 29-ąją. Keista tai, kad apie vasario išleidimą buvo oficialiai pranešta vos prieš keletą savaičių. Štai kaip viskas kartais greitai keičiasi. Naughty Dog atsiprašė už tokius dalykus bei pateikė to priežastį. Pasak studijos atstovų, jiems tiesiog neužtenka laiko norint pateikti žaidimą tokį, kokį mato kaip pilnavertį savo vizijų išpildymą. Buvo du variantai – iškirpti nemažą dalį The Last of Us 2 turinio arba nukelti išleidimo dieną. Ačiū geimingo dievams, kad buvo pasirinktas antrasis variantas. Ko gero visi sutiks, kad geriau palaukti šiek tiek ilgiau, bet gauti kažką ypatingo ir pilnai išpildytą projektą. Tad triname iksiuką nuo vasario 21-osios ir jį pažymime gegužės 29-ajai.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=0SM4DhVbZaU

      0
      377
    9. Shroud palieka Twitch

      Ar žinote tokį vyruką vardu Michael Grzesiek? Ne? Tai matyt jį geriau pažįstate kitu vardu – Shroud. Šis buvęs profesionalus Counter Strike Global Offensive žaidėjas ir Cloud9 komandos legenda savo geriausius laikus išgyvena tapęs Twitch transliuotoju. Shroudas rinko tūkstančius žiūrovų ir milijonus sekėjų. Tas leido jam uždirbti ir kalnus pinigų. Tačiau panašu, kad Michael banko sąskaitą greitu metu gerokai išsipus. Shroud pasekė Ninja pavyzdžiu ir paliko Twitch.tv platformą ir persikėlė į Microsoft valdomą Mixer. Už tai amerikiečių milžinė žinoma atrieks tikrai riebų pyrago gabalą. Pirmoji Shroud transliacija įvyko prieš kelias dienas.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=0SM4DhVbZaU

      4
      752
    10. EA žaidimai žada grįžti į Steam sistemą

      Kiekviena didesnė žaidimų kūrėjų ar leidėjų kompanija šiais laikais matyt privalo turėti savo atskirą parduotuvę bei projektų paleidimų sistemą. Rockstar turi Rockstar Game Launcher, Activision Blizzard turi Battle.net, Epic Games turi Epic Games Store, o UbiSoft uplay. Tačiau šiame sąraše praleidome du didžiausius žaidėjus – tai Valve su Steam ir Electronic Arts su Origin. Kiek seniau Steam parduotuvėje galėdavome rasti daugumos šioje naujienoje girdėtos kompanijos produktų. Bet atsiradus asmeninėms alternatyvoms Valve parduotuvės asortimentas buvo gerokai apkarpytas. Bet štai internete pasirodė informacija, kad leidybos gigantė EA svarsto galimybę savo žaidimus sugrąžinti į Steam. Tokiu būdu visi Battlefields, Need for Speed, FIFA ir kiti garsūs vardai būtų prieinami gerokai platesnei visuomenės daliai. Šioje vietoje lieka tik vienas nepatogumas – panašu, kad nors žaidimą pirksite ir jį žaisite naudodami Steam, bet vis tiek teks turėti įsidiegus Origin programą ir paleisti ją fone. Čia panašiai, kaip kad buvo su GTA 5 ir Rockstar Social Club. Gal kiek nepatogu, bet ko tik nepadarysi, kad galėtum mylimus projektus išbandyti pamėgtoje Steam sistemoje.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=0SM4DhVbZaU

      1
      626
    11. Activision šiuo metu kuria daugiau nei 10-mt žaidimų

      Žaidimų industrijos milžinė Activision Blizzard jau ilgus metus remiasi tokiu verslo modeliu, kai didžioji dalis pelno yra generuojama iš kelių itin sėkmingų vardų, tokių kaip Call of Duty, Starcraft, World of Wardcraft bei kitų. Visgi pastaruoju metu kompanija sukrėtė didelės permainos, kurios mums atneš gan nemažai gerų naujienų. Paaiškėjo, kad šiuo metu Activision gerokai padidino darbų apimtis ties žaidimų kūrimu ir jau darbuojasi ties daugiau nei dešimt projektų. Vienas jų tikriausiai bus vadinamas Destiny žudiku. Priminsime, kad Destiny ir Destiny 2 kūrėjai, studija Bungie, prieš kelis mėnesius atsiskyrė nuo Activision ir su savimi pasiėmė Destiny seriją. Kokie tai bus žaidimai nėra žinoma, tad belieka tik spėlioti. Visgi iš tiesų yra smagu, kad pagaliau ir iš šios milžinės pagaliau sulauksime kažko naujo. Šioje vietoje mums kyla tik vienas prašymas – VALVE vadovai, mokinkitės, užsirašinėkite ką daro Activision Blizzard ir po velniais – taip pat grįžkite į žaidimų kūrėjų gretas su trenksmu, prilygstančiu ankstyvo pavasario griaustiniui!
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=0SM4DhVbZaU

      2
      597
    12. Blizzards pristatė Diablo 4 žaidimą

      Korporacija Activision Blizzard po neseniai nuvilnijusio skandalo susijusio su neramumais Kinijoje, bando iš paskutiniųjų atgauti gerą vardą. O kaip geriau tą galima padaryti nei su šūsniu itin laukiamų žaidimų anonsų. Ko gero karščiausia žinia buvo ketvirtoji Diablo dalis. Kaip ir kiek seniau anonsuotas serijos tęsinys diablo immortal, tai ir Diablo 4 bus skirtas tik mobiliesiems įrenginiams. Che che.. patikėjote? Ne ne, čia tik šiek tiek juodo humoro. Ketvirtuku pažymėtas žaidimas bus pilnavertis tęsinys, kurie galės mėgautis tiek asmeninių kompiuterių, tiek konsolių savininkai. Šiek tiek atidžiau pasižvalgykime ką gi naujo čia gausime. Pirmiausia žinome būsimas klases. Jos bus trys – druidas, barbaras ir burtininkas. Pastarųjų sugebėjimai tikrai primins tai, ką matėme sėkmingiausioje antrojoje Diablo serijos dalyje. Blizzard žada, kad ketvirtasis žaidimas perims daug geriausių savybių iš savo legendinių protėvių. Vaizdai yra tikrai panašūs į trečiąjį Diablo, tad didelio pasikeitimo grafikos srityje nereiktų tikėtis. Su laiku matyt kūrėjai turėtų pasidalinti daugiau informacijos apie cross-play galimybes ir būsimą monetizacijos modelį. Deja, bet Diablo 4 neturi išleidimo datos, tad žinant Blizzard kruopštumą – šio būsimo hito pasirodymo matyt dar teks nemenkai palūkėti.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/

      0
      492
    13. Overwatch 2 turės ir vieno žaidėjo misijas

      Kaip galima išleisti tęsinį žaidimui, kurio aktyvių fanų bazė yra tiesiog milžiniška? Juk tikrai nesinori palikti šių gerbėjų už nugaros ir aklai bandyti juos pervilioti prie naujo projekto. Į šį klausimą pabandė atsakyti Blizzard auksarankiai su naujai anonsuotu Overwatch 2 tęsiniu. Dabar pamėginkime išpainioti šio produkto subtilybes. Pirmiausia būtina paminėti tai, kad visi kas žaidė pirmąją dalį ir įsigys antrąją – išlaikys visą progresą, atrakintus niekučius ir pasiektus lygius. Žinoma tęsinys leis mėgautis gerokai patobulinta grafika. Didžiausia naujiena yra siūloma vieno žaidėjo kompanija. Ji bus suskirstyta į dvi dalis – viena jų bus skirta patirti įdomią istoriją turintį nuotykį prieš kompiuterio valdomus priešininkus, o antroji bus vadinama Hero Missions, kurios bus panašios į išgyvenimo režimus. Grįžtant prie tų, kurie nenorės palikti pirmosios overwatch dalies, tai šie ištikimi gerbėjai galės kautis kartus su visais tais, kurie pirko tęsinį. Čia vienas pirmųjų kartų, kai tiek senesnė, tiek naujesnė žaidimo dalys leis žaidėjams mėgautis bendromis kovomis. Nieko nepirkusieji taip pat gaus visus naujus herojus. Reziumuojant Overwatch 2 yra labiau vieno žaidėjo istoriją ir geresnę grafiką siūlantis papildymas, nei kad pilnavertis tęsinys. Pirksi gerai, nepirksi – irgi gerai. Pagalvojus – toks atnaujinimo modelis visai tiktų ir Counter Strike bendruomenei. Kalbant apie išleidimo datą – ji nėra atskleista. Žinome tik tiek, kad projektas yra kuriamas asmeniniams kompiuteriams, šios kartos SONY ir Microsoft konsolėms bei Nintendo Switch įrenginiui.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/
       

      0
      404
    14. Didžioji dalis žmonių tualete atlieka ne tik tai.. O ką dar?

      Visai neseniai buvo atlikti moksliniai tyrimai, kurie parodė ką gi tualete veikia 80-mt procentų vyrų ir 69-ini procentai moterų. Ir tai ne tai, ką pagalvojote.. Ot tos jūsų kudlotos mintys... Išdykėliai jūs..? Pasirodo keturi penktadaliai vyriškosios lyties ir daugiau nei du trečdaliai dailiosios lyties atstovių nuėję į tą jaukų kambarėlį su savimi pasiima mobilųjį telefoną ir kol atlieka visus gamtinius reikalus, naršo internete ar žaidžia žaidimus. Kitas įdomus faktas – šį keistoką pomėgį turi daugiau Android įrenginių savininkų, nei kad Apple gaminių gerbėjai. O kaip jūs, ar esate iš tos grupelės žmonių, kurie WC laiką skiriate ir telefonui? Na ką čia bepridėsi – multitaskingas nėra blogas bruožas.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=0SM4DhVbZaU

      6
      838
    15. Death Stranding išleidžiamas ant PC

      Po Konami skandalo naujai susikūrusi Kojima Production studija, su legendiniu Hideo Kojima priešakyje, turi gerų žinių kompiuterinių žaidimų mėgėjams - Death Stranding nebebus Sony platformos ekskliuzyvas. Mus pasiekė oficialus patvirtinimas, kad šis žaidimas taip pat bus prieinamas ir asmeniniuose kompiuteriuose. Oficiali išleidimo data yra tik 2020 metų vasara, tačiau darosi aiškiu, kad jo laukti tikrai verta. Kupinas veiksmo, paslapčių bei mistikos projektas atrodo itin keistai bei įdomiai. Pagrindinis Death Stranding tikslas yra aktyvuoti tinklo terminalus, kurie yra išsidėstę po visą Jungtinių Amerikos valstijų žemyną. Jeigu norėsis pailsėti nuo pagrindinių misijų, bus galima šokti ant savo triračio motociklo ir važiuoti tyrinėti viso šio žaidimo pasaulio, o pastarasis bus tikrai didžiulis. Bus galima įkopti į aukščiausius kalnus ar tyrinėti giliausias daubas pasitelkus specialiai tam skirtus įrankius. Tiems, kurie norės šį smagų žaidimą išmėginti savo kompiuteriuose, reikės turėti bent 50 gb laisvos vietos kietajame diske ir 8gb ramų, tad nieko žvėriško čia nėra reikalaujama. Death Stranding Playstation 4 konsolių savininkus pasieks lapkričio 8 dieną, o kompiuteristams dar teks šiek tiek pakentėti, norint suvienyti jungtines Amerikos valstijas. Beje, jau spėjo pasirodyti kritikų vertinimai. Balai šįkart itin įvairūs. Nuo silpnų šešetukų iki maksimumo. Mūsų akimis – tai žaidimas, kuris tik ne kiekvienam. Vieniems bus nuobodi vidutinybė, o kitiems bent penkmečio šedevras.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/

      0
      361
    16. Atšauktas NBA Live 20

      Vieni didžiausių sportinių žaidimų kūrėjai Electronic Arts atšaukė NBA Live 20 projektą. Kodėl? Na, kaip visiems žinoma, kitų metų gale išeis naujos kartos konsolės, tad visos žaidimų studijos tam atkakliai ruošiasi ir sutelkia visą dėmesį būtent į šį faktorių, atidėdami arba atšaukdami įvairius projektus, norint kuo geriau įžengi į rinką kartu su nauja geležimi. Panašiai pasielgė ir ubisoft atidėdama bent porą hitų. EA studija niekuo neišsiskiria nuo kitų ir ruošia visiškai kitokį NBA Live projektą. Skelbiama, kad šis projektas bus pastatytas naudojant visiškai naują varikliuką, kuris mums leis labiau prisiliesti prie pačių žaidėjų. Virtualiai žinoma, tad neprisisvajokite ? Dar liepos mėnesį kūrėjai paskelbė, kad NBA Live 20 yra nukeltas ir bus išleistas tik lapkričio ar gruodžio mėnesį, kai jau Amerikos krepšinio lyga bus gerokai įsibėgėjusi, tačiau dabar jie šį projektą nesenai visiškai atšaukė. Ir tai ne vienintelis atšaukimas, kuris palydėjo šią seriją pastaraisiais metais. Prieš tai mūsų rankų nepasiekė tokie projektai, kaip Nba Live 13 bei NBA Live 17.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/

      0
      443
    17. Call of Duty Modern Warfare uždirbo daugiau nei 600 mln dolerių

      Tikra gigante Activision Blizzard nenustoja stebinti savo puikiais projektais, kurių paklausa didėja su kiekvienu išleistu žaidimu. Kompanija paskelbė, kad naujoji COD Modern Warfare dalis vos per 3 dienas uždirbo daugiau nei 600 milijonų JAV dolerių. Šį šaudyklė pralenkė visas senesnes COD serijos dalis daugiau nei 100 mil. JAV dolerių per tokį patį laiko tarpą. Nors pastarieji skaičiai rodo milžinišką sėkmę kūrėjams, tačiau ne visiems jau išbandžiusiems fanams patiko šis projektas. Dauguma  žaidėjų nusivylė online dalimi dėl prastų žemėlapių, valdomo herojaus greičio, atsiradimo pozicijų, grafikos problemų ir panašių problemų. Panašu, kad istorijos režimas visus sužavėjo gerokai labiau. Čia reikės išvaduoti teritorijas nuo rusų karių, kovoti su teroristais ar vaduoti įkaitus. Su nauja Modern Warfare dalimi dažniau reikės sėlinti naktimis naudojant naktinio matymo akinius ir visus tyliai iššaudyti naudojant ginklus su duslintuvu. Kad ir kaip ten bebūtų, na bet neįmanoma sukurti kažko tokio, kas patiktu visiems ir nebūtų blogų atsiliepimų. Reikia tikėtis, kad Activision su pirmaisiais atnaujinimais ištaisys savo klaidas ir bus galima mėgautis tikrai kokybišku žaidimu.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/

      1
      506
    18. Airplane mode – žaidimas, kuriame skrendate lėktuvu.. kaip keleivis!

      Žaidimuose, kuriuose tenka pilotuoti lėktuvus yra gan nemažai. Šioje vietoje nieko jau nebenustebinsi. O kaip jums toks projektas, kur skrydžio metu jus sėdite ne už šturvalo, o keleivio vietoje. Ir ne kaip pagalbinis pilotas, o tiesiog vienas iš šimtų keleivinio lėktuvo keleivių. Žaidėjo tikslas irgi nereikalauja daug sugebėjimų – tiesiog teks ištverti kelių valandų skrydį. Kad užimtumėte laisvą laiką, galėsite skaityti priešais užkištus kelionių žurnaliukus, spręsti kryžiažodžius ar net sudoku. Jei pasisekas – bus rodomas įdomesnis filmukas ekranėlyje. Jei nusprendėte panaršyti internete – tai galite susidurti su blogo wifi problema.. Arba jo iš vis nebus. Nepamiškime, kad tai lėktuvas – tad turbulencija karts nuo karto supurtys ir šiek tiek pagąsdins. Belieka tikėtis gero oro. Už lango matysite pagal palydovų nuotraukas atkurtą kraštovaizdį. Prie šio projekto darbavosi Bacronym studija, o išleidimu pasirūpino The Walking Dead ir Breaking Bad serialų kūrėjai – AMC. Airplane Mode išleidimas numatomas kažkada kitais metais.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/

      0
      652
    19. Google Stadia atskleidė visus starto žaidimus

      Amerikiečių milžinė Google su trenksmu siekia žengti į žaidimų rinką. Tiesa – ne su pačiais žaidimais priešakyje, o platforma, leidžiančia mėgautis šiomis skaitmeninėmis pramogomis. Pasak jų – žaidimų transliacijos ilgainiui turėtų pakeisti mums įprastas konsoles, tad pirmieji žingsniai bus padėti šį rudenį. Google Stadia paslauga startuos šių metų lapkričio 19-ą dieną ir iškart siūlys net 12-ą žaidimų. Pastarųjų sąrašą galite rasti žemiau:
      Assassin’s Creed Odyssey Destiny 2: The Collection GYLT Just Dance 2020 Kine Mortal Kombat 11 Red Dead Redemption 2 Rise of the Tomb Raider SAMURAI SHODOWN Tomb Raider: Definitive Edition Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition Thumper Verta paminėti, kad užsisakę Google Stadia paslaugą, tikrai negausite ir visus žaidimus. Jūs gausite tik galimybę juos žaisti. Kaip ir visur – už pačius projektus reiks mokėti įprastą sumą pinigų. Po išleidimo planuojama biblioteką papildyti dar keturiolika žaidimų - Ghost Recon Breakpoint, Rage 2, Metro Exodus, Wolfenstein Youngblood, Watch Dogs Legion, Cyberpunk 2077, God and Monsters, Doom Eternal ir kiti.
      Belieka tikėtis, kad kažkada netolimoje ateityje Google nukreips žvilgsnį ir į Lietuvą bei Stadia bus prieinama mums visiems. Kalbant apie kainą – mėnesio prenumerata turėtų siekti 10-mt eurų sumą.
      Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso kanale:
      https://www.youtube.com/user/gamesvoicelt/


      5
      725
    20. Kompiuteriniams žaidimams išleidžiame vis daugiau

      Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad Lietuvos gyventojai didina išlaidas žaisdami vaizdo žaidimus ir naudodamiesi Europos sąjungoje veiklą vykdančių bendrovių skaitmeninėmis paslaugomis. Išanalizavus nuo 2015 m. veikiančios „Vieno langelio schemos" – MOSS (angl. Mini One Stop Shop) duomenis paaiškėjo, jog už 2018 metus MOSS dalyviai deklaravo daugiau nei 7 mln. Lietuvai mokėtino pridėtinės vertės mokesčio (toliau – PVM).
      „Nuo MOSS sistemos įdiegimo praėjus ketveriems metams pastebima, kad Lietuvos gyventojai vis dažniau naudojasi ES bendrovių teikiamomis elektroninėms, telekomunikacijų ir transliavimo paslaugomis, o kasmet didėjančios PVM sumos į Lietuvą sugrįžta ir iš žaidimų industrijos gigantų, sukūrusių tokius kompiuterinius žaidimus kaip „World of Warcraft", „Fortnite" „World of Tanks" ar „League of Legends"," - teigia VMI Verslo elektroninėje erdvėje ir elektroninėmis priemonėmis kontrolės skyriaus vedėjas Rolandas Puncevičius, primindamas, kad MOSS sistema sudaro galimybę e. paslaugas teikiantiems asmenims registruotis PVM mokėtoju tik vienoje ES valstybėje ir su PVM susijusius klausimus spręsti per tą valstybę narę, kurioje asmuo užsiregistravo PVM mokėtoju – t. y. nemokėti PVM tose šalyse, kuriose suteikiamos paslaugos.
      VMI taip pat pastebi, jog analizuojant MOSS duomenis pastebima, jog didėja ir sumos, kurias lietuviai išleidžia žaisdami vaizdo žaidimus. Preliminariais duomenimis, Lietuvos gyventojai pirkdami apmokestinamas skaitmenines prekes ir paslaugas iš „Sony", „Twitch", „Ubisoft", „Blizzard", „GOGׅ" ir „Epic Games" 2018 m. išleido daugiau nei 1,4 mln. eurų. Šių bendrovių apmokestinami pardavimai, lyginant su 2017-aisiais metais padidėjo beveik dvigubai (2017 m. buvo parduota apmokestinamų skaitmeninių prekių ir paslaugų už daugiau nei 800 tūkst. eurų).
      INFORMACIJA APIE MOSS DALYVIUS:
      Ubisoft EMEA (Prancūzija) MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 14,0 tūkst. eurų. Blizzard Entertainment SAS (Prancūzija) MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 373,3 tūkst. eurų, didžiausia suma 121,6 tūkst. eurų 2017 metais. RIOT GAMES LIMITED (Riot Games Inc), MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 426 tūkst. eurų. SONY COMPUTER ENTERTAINMENT EUROPE LTD MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 36,8 tūkst. eurų. Epic Games International, S.à r.l. MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 88,6 tūkst. eurų, iš jų už 2018 metus 84,2 tūkst. eurų. Twitch Interactive (US), MOSS įregistruota GB, MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 12,8 tūkst. eurų. Adobe Systems Software Ireland Limited MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 182,8 tūkst. eurų. Netflix International B.V. Nyderlandai MOSS sistemoje deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. 311 tūkst. eurų, iš jų už 2018 metus 184 tūkst. eurų. Amazon grupės MOSS sistemoje įregistruoti mokėtojai deklaravo mokėtiną PVM sumą už paslaugų pardavimus Lietuvos galutiniams vartotojams už 2015 – 2018 m. už 1 479 tūkst. eurų (Amazon Web Services Inc už 216,1 tūkst. eurų, Amazon Digital Services, Inc. už 130,1 tūkst. eurų, Amazon Services LLC už 510,7 tūkst. eurų, Amazon Services Europe, Sàrl už 518,6 tūkst. eurų ir kt.)

      O kur ir ką Jūs dažniausiai perkate?
      Straipsnis remiantis VMI.LT informacija.

      9
      1.5k
    21. Kiečiausias žaidimų automatas su vaizdo žaidimų tema

      Pripažinkime, visi mėgsta vaizdo žaidimus. Jei esate vienas iš daugelio žmonių, mėgstančių žaisti vaizdo žaidimus, kodėl to nesuderinus su meile lošimams? Žaidimai ir lošimai turi daug bendro: abu yra kūrybiški ir susiję su strategija. O dabar, dėka automatų su vaizdo žaidimų tematika, galite turėti tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių, kai kalbama apie žaidimų patirtį. 
      Jei pastaruoju metu lankėtės lošimo svetainėse, turbūt pastebėjote, kad, atrodo, beveik kasdien atsiranda nauja tematika. Matote, kad viskas, pradedant gyvūnais ir baigiant žmogaus anatomija, virsta lošimo automatais. Na, o kaip dėl vaizdo žaidimų? Nors iš pradžių tai gali atrodyti neįprastas derinys, o kai kurie gali net pagalvoti, kad tai nėra gera idėja, bet kiekvienas, kuris taip pat yra žaidimų gerbėjas, derinantis juos su kitu pomėgiu, pamatys, kad kalbant apie teminius žaidimų automatus yra daug daugiau galimybių, nei manome.
      Kuo puikūs internetinių vaizdo žaidimų teminiai lošimo automatai?
      Kai galvojame apie vaizdo žaidimus, dažnai galvojame apie daugelio žaidėjų žaidimus, kurie egzistuoja jau dešimtmečius. Tačiau yra daugybė kitų naujų ir įdomių vaizdo žaidimų idėjų, atsiradusių per pastaruosius porą dešimtmečių, kurias taip pat galima paversti lošimo automatais. Jei esate tikras tam tikro žaidimo gerbėjas ir mėgstate viską, kas su juo susiję, tuomet jo pavertimas lošimo automatu gali būti pats geriausias dalykas. 
      „Street Fighter II“ žaidimų automatas internetu
      Su šiuo žaidimu grįžtame į 1991-uosius metus. Kai kuriems iš jūsų tai atrodys lyg vakar. Kiti galbūt dar tada net nebuvo gimę! Tačiau visiems jums patiks šio lošimo automato, paremto bene geriausiu visų laikų koviniu žaidimu, atmosfera.
      Visi, kurie žaidė „Street Fighter II“ arba yra girdėję apie šią seriją, žino apie Ryu ir Keno personažus. Šie du kovotojai kovoja jau kelis dešimtmečius, o dėl serijos populiarumo šie personažai buvo perkelti į lošimo automatus.  „Street Fighter II“ lošimo aparatas turi daugybę funkcijų, dėl kurių žaidimas jaučiasi ir žaidžiamas labai panašiai kaip originali arkadinė versija; ta pati grafika, tos pačios emocijos ir tas pats kumščiais daužomas veiksmas! Pasirinkite vieną iš 8 veikėjų ir kovokite su atsitiktiniu priešininku.  Jei laimėsite kovą, gausite „Beat the Boss“ nemokamų sukimų. Nemokamuose sukimuose yra 4 bosų lygiai. Kiekviename lygyje siūlomas didesnis daugiklis. Tik nugalėję bosą galite pereiti į kitą lygį. Kiekviena pergalė padidina jūsų galimybes laimėti daug. Kovokite su priešininkais, kol susidursite su pačiu paskutiniu bosu - M. Bisonu!  Paslėptas bonus žaidimas leidžia valdyti savo veikėją taip, kaip originalioje arkadoje! Prisimenate žaidimo dalį, kurioje Ryu sudaužė automobilį? Ką gi, atėjo laikas tai padaryti dar kartą! Šį nuostabų žaidimą sukūrė online lošimų aparatų ekspertai „NetEnt“, ir jį galite rasti tokiose svetainėse kaip Optibet, 7bet ir kt.
      Kazino apžvalgos, padedančios rasti geriausius žaidimų automatus
      Jei jus ypač domina geriausi vaizdo žaidimais pagrįsti žaidimų automatai ar įsitikinti, kad žaidimas vertas jūsų laiko ir pinigų, tada rekomenduojame perskaityti keletą dedikuotų kazino apžvalgų svetainių. Kazino apžvalgos padės jums pradėti žaisti ir rasti geriausias pramogų svetaines. Online kazino pasaulis yra didelis ir visos svetainės turi skirtingus žaidimus ir pasiūlymus. Todėl apžvalgos svetainės gali būti tikrai naudingos Jums, ypač jei esate naujai pradedantis žaidėjas. Galiausiai nepamirškite, kad ne visi kazino internetu yra saugūs.

      1
      358
    22. „Suns“ NBA sezoną tęsia virtualioje erdvėje

      Pasaulyje siaučiantis koronavirusas stabdo viso pasaulio gyvenimą. Ne išimtis ir sporto renginiai. Didžiosios pasaulio lygos, tarp jų ir NBA, jau sustabdė savo sezonus. 
      Tiesa, Finikso „Suns“ rado originalų būdą, kaip savo fanams suteikti bent šiek tiek džiaugsmo. Komanda nusprendė, kad pagal numatytą tvarkaraštį NBA rungtynes žais NBA 2K20 žaidime, kur jų garbę gins esporto profesionalas Antonio Saldivaris. 
      Pirmosios tokio tipo rungtynės įvyko jau praėjusią naktį, kuriose „Suns“ nesustabdė Luka Dončičiaus ir turėjo pripažinti Dalaso „Mavericks“ pranašumą. 
      Skelbiama, kad rungtynes tiesiogiai „Twitch“ platformoje vidutiniškai stebėjo maždaug 5 tūkst. žiūrovų. 
      „Suns“ šį projektą tęs ir toliau, vadovaudamiesi realiu NBA tvarkaraščiu. 

      0
      763
    23. Nemokami Epic games žaidimai Helovinui!

      Šios savaitės nemokami žaidimai Epic Games platformoje orientuoti į Helovino savaitgalį. Tai "Blair Witch" bei "Ghostbusters: The Video Game Remastered". 
      Žaidimai nemokami nuo Spalio 29 iki Lapkričio 5 dienos. Žaidimai bibliotekoje lieka visam laikui. Juos galima pasiimti čia: Blair Witch, Ghostbusters.  Nors Helovinas vyko šį savaitgalį, tačiau šie žaidimai puikiai primins šiomis dienomis vyraujančią atmosferą.

      • d0Se
      0
      1k
    24. Nulaužtas "Apex Legends", atsakingi asmenys reikalauja "Titanfall" spragų sutvarkymo

      Prieš kiek tiek daugiau nei tris mėnesius buvo užregistruotas savetitanfall.com domenas. Svetainė ir jos kūrėjai, kartu su žaidimų bendruomene, nuo pat sukūrimo siekė "išgelbėti" žaidimų frančizę "Titanfall" nuo nelegalių programų naudotojų, DDoS atakų ir įvairių spragų, kurios suteikia galimybę visiškai nulaužti žaidimo serverius. Žaidimas patiria atakas jau daugiau nei 3 metus, tačiau nepaisant to žaidimo kūrėjų "Respawn Entertainment" pažadai sutvarkyti žaidimą ir jo spragas nebuvo išpildyti.
      "Titanfall (1)" žaidimui šiuo metu yra taikomos akcijos, ir nepaisant aiškių spragų ir kitų problemų žaidimas buvo pridėtas prie "Steam" platformos praeitų metų lapkritį. 
      Nuo šiandienos ryto, įvairiose socialinių tinklų platformose, "Apex Legends" žaidėjai rodė nepasitenkinimą kuomet visų žaidimo žemėlapių pasirinkimai buvo pakeisti (žiūrėti žemiau). Mažuma žaidėjų taip pat sulaukė "svarbų pranešimą", kuriame minimas tokio pačio pobūdžio turinys.
       
      "SAVETITANFALL.COM. TF1 yra atakuojamas, tad Apex (Legends) taip pat".
      Aplankius svetainę yra matoma žinutė, kuri nurodo jog svetainė, ir visi "Discord" serveriai nurodyti joje, nėra susiję su neseniai įvykusiu "Apex Legends" žaidimo nulaužimu. Nulaužimas daugiausiai paveikė žaidėjus žaidžiančius per PC, tačiau taip pat sulaukta pranešimų apie paveikimą "PlayStation" ir "Xbox" konsolėse.
      Žaidimų frančizės kurėjai atsakė į problemas ir dirba prie jų sprendimo, tačiau pasak kūrėjų šios problemos nėra sutvarkomos per trumpą laiką. Gegužę kompanijos komunikacijų direktorius Ryan K. Rigney paskelbę žinutę "Twitter" platformoje, adresuodamas spragas ir nelegalių programų naudotojus, ir kaip savaitės darbo yra reikalaujama norint sutvarkyti kiekvieną iškilusią spragą.
      Ką manote jūs? Ar didesnio, daugiau pelno nešančio žaidimo nulaužimas yra teisingas būdas atkreipti kompanijos dėmesį į senesnio žaidimo problemas?

      0
      1.3k
    25. „Loot boxai“ – nauja aukso gysla kompiuterinių žaidimų kūrėjams

      Laikai, kai kompiuterinių žaidimų kūrėjai savo pelną galėdavo skaičiuoti tik pagal parduotas žaidimų kopijas – seniai praeityje. Vis daugiau žaidimų kūrėjų žaidėjams yra linkę pasiūlyti papildomo turinio jau po žaidimo išleidimo, už kurį paprašo susimokėti papildomai. Dažniausiai žaidimų kūrėjai renkasi iš dviejų kelių: papildomas žaidimo turinys, papildantis žaidimo istoriją (DLS) arba įvairios kosmetinės detalės, neturinčios realios arba turinčio labai mažą įtaką pačiai žaidimo eigai. Būtent į pastarąją kategoriją pabandysime pažvelgti iš arčiau.
      Žaidimas „Fortnite“ pasaulyje tapo tokiu fenomenu, kad apie jį žino net ir tie, kurie jo nėra žaidę ar net neįsivaizduoja, kaip jis atrodo. Šis „Battle Royal“ žanro žaidimas pastaruosius keletą metų yra vienas populiariausių pasaulyje, generuojantis milžiniškas pajamas. Įdomiausia tai, kad šis žaidimas yra visiškai nemokamas ir jį gali parsisiųsti bet kas, turintis konsolę ar pakankamai galingą kompiuterį. Tuomet kyla klausimas, iš kur „Fortnite“ kūrėjai generuoja tokias pajamas, jei žaidimą atiduoda visiems nemokamai? Būtent čia svarbu vaidmenį ir pradeda vaidinti papildomas turinys.
      Esmė labai paprasta, visi žaidėjai žaidimą pradeda su įprastiniu veikėju ir ginklais, kurie pas visus yra identiški. Vis tik greitai pastebėtumėte, kad kai kurie žaidėjai atrodo kitaip ir net jų ginklai yra išskirtiniai. Greičiausiai, kad tokie žaidėjai už realius pinigus pirko vadinamus „loot boxus“, kurie savo veikimu primena kazino iš bestcasinosites.me.uk. Jų veikimo principas panašus į kazino aparatus: už tam tikrą sumą pinigų gaunate dėžę, iš kurios galite gauti tam tikrą daiktą. Kuo daiktas vertingesnis, tuo mažesnė galimybė ją gauti. Tai lemia, kad dažnai žaidėjai, norėdami gauti norimą daiktą, kuris iš esmės nepakeis jų žaidimo eigos, sumoka didžiulius pinigus ir tai net negarantuoja, kad norimas daiktas atsidurs jų inventoriuje. Dalis valstybių jau ima kovoti su tokia žaidimų kūrėjų praktika, kadangi tai gali vaikus pripratinti prie kazino žaidimų.
      Panašia praktika vadovaujasi ir populiariausi sporto žaidimai – FIFA ar NBA 2K serijos. Čia žaidėjai taip pat skatinami pirkti žaidėjų pakuotes, iš kurių gaunami atsitiktiniai žaidėjai. Principas toks pat: kuo geresnis krepšininkas ar futbolininkas, tuo mažesnė tikimybė jį gauti. Čia susiduriama ir su kita problema. Šiuose žaidimuose geresni žaidėjai iš tiesų suteikia pranašumą, todėl daugiau pinigų išleidžiantys žaidėjai įgauna pranašumą prieš tuos, kurie jau ir taip sumokėjo pilną žaidimo kainą, tačiau nėra pasiruošę investuoti papildomų pinigų. Tai jau ne vienerius metus kelia milžinišką pyktį tarp šių serijų fanų, tačiau kol kas panašu, kad žaidimus kuriančios kompanijos į tai nereaguoja ir toliau kraunasi turtus iš šių „loot boxų“.
      Tai tikrai nėra vieninteliai žaidimai, naudojantys „loot boxus“. „Rocket league“, PUBG ir kiti panašūs žaidimai taip pat pelnosi iš šio modelio. Klausimas lieka atviras, kiek ilgai tokia praktika bus taikoma ir kur tai nuves žaidimų industriją.

      0
      571
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...