Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Expanscape pristatė naują 7 ekranų nešiojamąjį kompiuterį

    Kompanija Expanscape pristatė naują nešiojamojo kompiuterio prototipą "Aurora 7" kuris turi net 7 nepriklausomus ekranus. Šio nešiojamojo kompiuterio konceptas jau buvo pristatytas kompanijos praeitais metais, tačiau visai neseniai buvo išleistos pilnos kompiuterio specifikacijos ir jo didinga išvaizda.

    "Aurora 7", taip vadinamas prototipinėje versijoje, buvo sukurtas įvairaus turinio kūrėjams, duomenų mokslininkams ir programuotojams kuriems reikia daug vizualios informacijos vienu metu, vienoje vietoje. Dabartinėje versijoje prototipas didžiuojasi savo keturiais 17.3 colių 4K UHD ir trimis 7 colių FullHD monitoriais (sulanksčius monitorius kompiuterio išoriniai išmatavimai 51 x 34 x 11 cm), tačiau sveria 12~ kilogramų.

    Expanscape_Aurora_7_Pic1[1].jpg

    Kompiuterio vidus susidaro iš Intel Core i9-9900K 8 branduolių procesoriaus, 64 GB DDR4-2666 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1060 vaizdo plokštės, 2.5 TB SSD atminties ir 2 TB HDD atminties. Kompanijos tikslas padidinti naudojamą RAM iki 128 GB, atmintį iki 16 TB, sumažinti kompiuterio svorį bent iki 10~ kilogramų ir padaryti jog visas kompiuterio dalis, įskaitant ir bateriją, būtų lengva pakeisti. Viduje taip pat yra 802.11ac Wi-Fi adapteris, Bluetooth 4.2 modulis, trys USB jungtys ir viena Thunderbolt jungtis, HDMI, integruoti stereofoniniai garsiakalbiai, žemų dažnių garsiakalbis, 2-MB kamera ir 104 klavišų apšviesta klaviatūra.

    Expanscape_Aurora_7_Pic2[1].jpg

    Visas šias dalis maitina dvi vidinės baterijos; pirminė 82-Wh baterija maitina visą sistemą kuomet antrinė 148-Wh baterija maitina visus ekranus. Kompanija teigia, jog pilnai pakrautas kompiuteris gauna 140 minučių "gyvybės", tačiau nuo didesnės apkrovos šis skaičius drastiškai leidžiasi.

    Nors tai yra tik prototipas, kompanija jį parduoda pasirašius kontraktą (daugiau informacijos paspaudus čia). Ką manote jūs? Ar septyni ekranai kompiuteriui yra per daug?

    • Teigiamai 5

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Na pravartu tiems kas daznai juda ir tampytis visus monitorius nepatogu. Pats turiu 3 monitorius prie pc ir dar 1 nepakenktu.

    Tik abejoju produkto sekme, labai jau maza vartotoju dalis nores pirkti toki sunku pc ir aisku kainuos daug, o dalis pasikeisti kaip su desktop pc negalesi. 

    Praktiskai perki pc su 4-6 monitoriais, o kai upgrade nori, reik ir monitorius ismesti kiekviena karta.

    Nuoroda į komentarą
    Dalintis per kitą puslapį



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...