Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Dėl kriptovaliutų kasimo sumažinta garantija vaizdo plokštėms Rusijoje

    MSI pakeitė kai kurių vaizdo plokščių garantijos terminą į 6 mėnesius Rusijoje.Tikriausiai visiems iškilo klausimas, ar taip atsitiks ir su kitomis šalimis? Tuo pačiu metu Gigabyte išleido kriptovaliutų kasimo vaizdo plokšte kuri turi tik 90 dienų garantija. Nors mes esame apsaugoti vartotojų teisių, niekada negali būti užtikrintas.

    Palyginimui, paprastai vaizdo plokštės gauna 36 mėnesių garantija.Bet dėl vaizdo plokščių trūkumo galime pamatyti pasikeitimus garantijos galiojime.Turime suprasti jog vaizdo plokštės kurios yra naudojamos kriptovaliutų kasimui 24/7 greičiau genda ir tada tenka priduoti garantiniui remontui.

    Neseniai Gigabyte išleido CMP 30HX D6 6G vaizdo plokšte kuri skirta kriptovaliutų kasimui ir neturi vaizdo išvesties jungčių, ji yra prilyginama GTX 1660 Super vaizdo plokštei.Šita vaizdo plokšte galima rasti Rumunijoje už 600 $ ir 90 dienų garantija.Su tokia garantija kriptovaliutų kasėjai turėtų būti labai atsargus,kitaip sugedus vaizdo plokštei tektų ja išmesti.

    MSI tuo tarpu Rusijoje sumažino garantijos terminą iš 36 mėnesių į 6 mėnesius.Viso 19 vaizdo plokščių buvo paveikta nuo Radeon RX 570 MINER 8G iki GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC RU.Pradžiai pasirodė jog tik kriptovaliutų kasimo vaizdo plokštės paveiktos, bet sąraše galima rasti tokias vaizdo plokštes kaip GeForce RTX 3070 Ventus 3X OC, jinai skirta daugiau žaidimams nei kriptovaliutų kasimui.

    Kolkas MSI nepateikė jokio komentaro dėl tokių pakeitimų,bet saugu manyti jog dabartinė situacija pasaulyje dėl vaizdo plokščių trūkumo verčia imtis pokyčių.Būkite atsargus prieš pirkdami naudota vaizdo plokšte , ypač 8 GB vaizdo plokštės bus labai panaudotos ir nusipirktus tokia iš skelbimų be garantijos gali būti apgautas ir ilgai ja nepasinaudosi.

     

    • Teigiamai 6

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...