Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Kokie įdomūs žaidimai ir atnaujinimai mūsų laukia 2023 metais

    SuperGames.lt
    • 499
    • Šaltinis: SuperGames

    Pirmieji Esporto žaidimai siekia ne vieną dešimtmetį ir iki šiol jie dar neišnaudojo savo viso potencialo. Ne taip seniai esporto organizatoriai vaizdo žaidimų varžybas iš mažų žaidimų kavinių perkėlė į žiūrovų pilnus stadionus.

    Per pastarąjį dešimtmetį ši sporto rinka labai išsaugo ir žaidimų entuziastai jau dabar nekantriai laukia, ką ši industrija jiems paruošė. Šiame straipsnyje BonusFinder savininkas Tony Sloterman aptars kas gali nutikti esporto ir vaizdo žaidimų pramonėje 2023 metais.

    Esporto ateitis Metaverse

    Metaverse tai 3D virtualių pasaulių tinklas, kuriame orientuojamasi į socialinį ryšį. Tai internetiniai žaidimai, socialinė žiniasklaida, papildoma realybė ir net kriptovaliutos. Šis virtualus pasaulis padeda jo naudotojams bendrauti su skaitmeniniais objektais ir kitais žmonėmis naudotojais naudojančiais avatarus.

    Pati technologija jau yra sukurta, tačiau artimiausiu laiku ji dar tobulės ir plėsis. Ypač matant Fornite žaidimo muzikos koncertų, kuriuose dalyvavo žymiausi pasaulio atlikėjai serijos sėkmę.

    Ateityje esporto turnyrai gali persikelti iš fizinių vietų į pilnai virtualias erdves ir galės stebėti sporto renginius ne ekranuose, bet virtualioje realybėje. Atlikdami statymus arba naudodamiesi kazino premijos 2023 privalumais.

    Moterų sporto žaidimų plėtimasis

    Virtualūs žaidimai nėra tik vyrų sportas ir tikimasi, kad moterų dalyvavimas, ypač Azijoje, juose tik didės. “Berlin International Gaming” (BIG) paskelbė apie savo “League of Legends” (LoL) naują komandą “BIG Chroma”. Čia dalyvauja ne tik moterys, bet ir nebinariniai talentai. Žaidimų kurėjai mato plėtimosi galimybes ir susidomėjimą, todėl ir atetityje kurs tokius žaidimus su moterimis kaip “Child of Light”, “Tomb Rider”, “Horizon”.

    Esporto verslo plėtimasis

    Dėl technologinių naujovių manoma, kad ši žaidimų pramonė greitai gali prilygti NBA ir NFL. Manoma, kad “Twich” žiūrovų skaičius 2023 metais viršys 2 milijonus. O tai reiškia dar daugiau pajamų. Taip virtualios komandos gali sulaukti rėmėjų dėmesio.

    Nepriklausomų žaidimų kūrimo bumas

    Indie žaidimai (nepriklausomi žaidimai) - tai vaizdo žaidimai, kuriuos sukuria pavieniai asmenys arba nedidelės kūrėjų komandos, kurie negauna techninės ir finansinės pagalbos ir didžiųjų žaidimų kūrėjų.

    Manoma, kad artimiausiu metu tokių žaidimų bus sukuriama dar daugiau, nes tokiose platformose kaip “Roblox” žmonės gali programuoti žaidimus ir žaisti kitų naudotojų sukurtais žaidimais. Pradžioje ši platforma orientavosi į jaunąją kartą, tačiau dabar ji tampa vis populiaresnė vyresniųjų vartotojų tarpe. Čia yra galimybė gauti greitą grįžtamąjį ryšį, todėl kūrėjai gali pastoviai tobulinti savo sukurtus žaidimus. “Roblox” lengva naudoti ir jis turi metaverslo galimybes. Štai keletas novatoriškų žaidimų, kurių sulauksime 2023 metais:

           Valheim - jį kuria “Fishlabs”, “Gate Studio”, “Piktiv” ir jo paleidimo laukiama pirmąjį 2023 m. ketvirtį;

           Kerbal Space Program 2 - kosminių skrydžių simuliatorius, kuris turėtų startuoti 2023 me. Vasario mėn.;

           Planet of Lana - švedų nepriklausoma žaidimų komanda “Wishfully” ketina pateikti šį žaidimą 2023 m. pavasarį;

           Pixelshire - šį indie žaidimą sukūrė “Kappa Bits” ir jis turėtų pasirodyti 2023 m. pirmą ketvirtį;

           Manor Lords- šis “Slavic Magic” kūrinys turėtų pasirodyti 2023 metais.

    Pabaigai

    Esportas tai regioniniai bei tarptautiniai vaizdo žaidimų renginiai, kuriuose varžosi profesionalūs žaidėjai ir paprasti mėgėjai. Kai kuriais duomenimis pasaulinė šio sporto rinka 2022 metais buvo verta daugiau nei 1,3 milijardo JAV dolerių, o jau 2025 metais jos gali pakilti iki 1,87 milijardų JAV dolerių. Technologijų pažanga atveria vis daugiau galimybių, o tai prisideda prie spartaus šios sporto šakos augimo. Ateitis yra tikrai daug žadanti, todėl žaidėjai ir žaidimų kūrėjai gali tikėtis dar daugiau naujovių, kurios padės pakeisti sporto pasaulį ir kvies žiūrovus išbadyti visai kitokią, virtualią realybę net be ekranų pagalbos. Išbandykite ir Jūs.

    • Teigiamai 1

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...