Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Esminiai patarimai sporto lažybų mėgėjams

    SuperGames.lt
    • 869
    • Šaltinis: SuperGames

    Jei niekad nesate dalyvavę sporto lažybose ar siekiate geresnių rezultatų savo statymuose, ši apžvalga pateiks esminius patarimus. Tikimės, kad jie padės patobulinti Jūsų sporto lažybų įgūdžius.

    Neskubėkite

    Suprantama, kad iš pradžių turėsite daug jaudulio ir entuziazmo, bet svarbu, kad įsitikintumėte jog tvirtai ir aiškiai suprantate, už ką ir kodėl statote. Nesunku daug pastatyti vadovaujantis intuicija, bet tokia metodika neužtikrins ilgalaikės Jūsų sėkmės. Susipažindami su sportinių lažybų pagrindais ir įvairių svetainių specifika, galite ženkliai padidinti savo sėkmės galimybes.

    Tvirti pagrindai

    Sporto lažybose tikrai verta įsisavinti pagrindus, kol dar neatlikote daugybės statymų ir nepatyrėte potencialių finansinių nuostolių.  Suprasdami esminius sporto lažybų aspektus lengviau priimsite geriau informuotus sprendimus.

    Nors išsami sporto šakos ar konkrečios komandos galimybių analizė užtrunka, ši sąlyginai nedidelė laiko investicija dažnai atsiperka su kaupu. Turėdami tvirtą žinių bazę, lengvai ir protingai pasirinksite savo statymus.

    Realistiški lūkesčiai

    Jei planuojate mesti Jums atsibodusį darbą, nes manote, kad pakankamai uždirbsite sporto lažybose, verta įsidėmėti, kad  mažai tikėtina, kad sporto lažybos generuos pakankamai pajamų. Jūs galite atlikti pelningus statymus, bet tikrai bus sunku stabiliai laimėti, kad galėtumėte pragyventi iš sporto lažybų uždarbio.

    Be abejo, yra sporto lažybų dalyvių, kurie gyvena iš savo laimėjimų. Tačiau jų nėra daug, ir net šie profesionalai pralaimi 40–45% visų savo statymų.

    Taigi būtina neturėti pernelyg optimistinių lūkesčių. Sporto lažybos gali būti įdomios ir pelningos, bet norint stabiliai užsidirbti pinigų, reikia turėti daug žinių ir disciplinos. Geriau manyti, kad lažybos yra smagus nuotykis, o ne patikimas pinigų šaltinis.

    Skaidrus protas

    Niekada neturėtumėte lažintis paveikti narkotikų ar alkoholio. Statydami savo sunkiai uždirbtus eurus tikrai norėsite, kad Jūsų protas veiktų nepriekaištingai ir nepasiduotų trumpalaikėms iliuzijoms.

    Nemažai žmonių dalyvauja sporto lažybose vartodami alkoholinius gėrimus. Vis tik dažnai alkoholiniai gėrimai ir mėgstamų sporto renginių stebėjimas  yra neatsiejami užsiėmimai.

    Bet būtų žymiai geriau atlikti savo statymus prieš alkoholio suvartojimą. Taip, išvengsite alkoholio sąlygotų prastų sprendimų sporto lažybose. Jei esate paveiktas alkoholio galite tiesiog stebėti rungtynes, o statymus atlikti kai prablaivėsite.

    Finansų valdymas

    Pravartu turėti lažyboms skirtą finansų valdymo planą, kuris padėtų tiksliai numatyti, kiek pinigų turėtumėte investuoti į bet kurį statymą.

    Daugelis žmonių pasirenka lažybų sumą „iš lubų“, neretai visą lažyboms skirtą sumą susiedami su vienu statymu. Deja, jei dėl kažkokių nenumatytų aplinkybių rezultatas bus Jums nepalankus, tai visi Jūsų lažyboms skirti finansai dings akimirksniu.

    Konkretus finansų valdymo planas priklauso nuo kiekvieno žmogaus pomėgių, žinių ir finansinių galimybių, bet tikslas visada yra padėti Jums kuo labiau apsaugoti savo lėšas nuo neprognozuojamų nutikimų (pavyzdžiui, sportininkų traumų, diskvalifikacijų). Kiekviename statyme rekomenduojame rizikuoti tik dalimi savo lažyboms skirtų finansų.

    Lažinkitės už gerai žinomą sportą

    Jei neturite daug patirties sporto lažybose, verta statyti už sporto šaką, kurią gerai išmanote. Tai padidina tikimybę priimti gerai apgalvotus sprendimus, o ne lažintis vadovaujantis gandais ar kitų žmonių nuomone.

    Susikūrus paskyrą sporto lažybų svetainėje neretai kyla noras lažintis už daugybę skirtingų sporto šakų ir iškart atlikti daugybę statymų. Kol gerai neįsavinsite sporto lažybų ypatybių ir neturėsite tvirtos nuomonės, kurie statymai yra tikra vertingi, būtų geriau savo statymus apriboti tik Jums gerai žinomomis sporto šakomis.

    Disciplina

    Net ir patyrusiems žaidėjams kartais sunku kontroliuoti savo jausmus. Kartais gali kilti noras statyti už savo miesto komandą, net jei logiškai suprantate, kad jos laimėjimo tikimybė abejotina.

    Svarbu nepamiršti, kad lažybų bendrovėse dirbantys asmenys nustato laimėjimo koeficientus profesionaliai ir nesivadovaudami akimirkos emocijomis. Tad atlikdami statymus Jūs turėtumėte elgtis analogiškai.

    Būna priešingai, kai žmonės mėgsta lažintis prieš savo komandą, manydami, kad arba laimės pinigus, arba patirs malonumą mylimos komandos pergalės atveju. Tai gali būti gera idėja, jei mėgstama komanda yra silpna. Bet jei ketinate pastatyti savo sunkiai uždirbtus pinigus, geriau įsitikinkite, kad sprendimas pagrįstas statistika ir ekspertų nuomone.

    Užrašai

    Naujiems sporto lažybų dalyviams pravartu turėti savo lažybų rezultatų užrašus. Tvarkydami įrašus galite lengvai sekti savo lažyboms skirtų finansų kitimus. Akivaizdu, kad tai padės įgyvendinti Jūsų finansų valdymą.

    Taip pat užrašai yra puiku, jei bandėte įvairias lažybų strategijas. Naudodami užfiksuotus duomenimis, galite išanalizuoti, kas pasiteisino, o kas ne. Tai gali padėti ateityje pagerinti Jūsų lažybų rezultatus. Turbūt lengviausia yra savo rezultatus fiksuoti naudojant kompiuterinę programą, pavyzdžiui, „Microsoft Excel“.

    Patikimų lažybų svetainė

    Internete tikrai netrūksta lažybų svetainių, pasirengusių priimti Jūsų lažybas bet kurio paros metu. Svarbu pasirinkti patikimą platformą, atsižvelgiant į jos licenciją, vartotojų atsiliepimus. Akivaizdu, kad keletą ar keliolika metų dirbančios internetinės lažybų svetainės yra potencialiai patikimesnės.

    Jei reikia pagalbos pasirenkant konkrečią sporto lažybų svetainę Jums gali padėti Casinobernie aprašomi žaidimai.

    Taip pat pravartu patikrinti internete publikuojamus sporto lažybų svetainių juoduosius sąrašus. Jei svetainė patenka į tokį sąrašą, ja tikrai neverta naudotis.

    Nemokėkite už pasirinkimus

    Galima tvirtai pasakyti, kad niekada neverta mokėti už jokius sporto lažybų patarimus. Idealiame pasaulyje būtų malonu skirti dalį lėšų individualiems eksperto patarimams, ir taip sumažinti finansinę riziką bei  sutaupyti laiko. Deja, daugelis žmonių, parduodančių patarimus ir rekomendacijas, yra sukčiai arba tiesiog  silpnai orientuojasi sporto lažybose. Pagalvokite patys, kodėl tie žmonės pardavinėja patarimus, o ne uždirba statydami už savo rekomendacijas.

    Išvada

    Reikia tikėtis, kad aukščiau išdėstyti patarimai buvo naudingi. Sporto lažybos gali būti malonus ir kartais pelningas užsiėmimas, jei atliksite savo statymus gerai apgalvoję ir susipažinę su išsamia informacija ir statistika. Stenkitės išlaikyti skaidrų protą, nepasiduokite emocijoms, venkite abejotinos reputacijos svetainių ir nemokėkite žmonėms, kurie skelbiasi besą lažybų ekspertais.

    • Teigiamai 3

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...