Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Apžvelkime 2021 metus: 5 geriausi praėjusių metų kompiuteriniai žaidimai

    SuperGames.lt
    • 590
    • Šaltinis: SuperGames

    Kompiuterinių žaidimų pramonei 2021 metai buvo palyginus iš tiesų lėti. Dėl visiems suprantamų priežasčių, daugybės žaidimų išleidimų datos buvo nukeltos arba atidėtos vėlesniam laikui. Praėjusiai metais rinką vargino darbas apsunkintomis sąlygomis, darbuotojų produktyvumo mažėjimas, jų trūkumas, sisteminės problemos su tiekimo grandinėmis, nepakankama kompiuterinės technikos pasiūla ir daugybė kitų veiksnių, nulėmusių kūrėjų nesėkmes ir žaidėjų nusivylimą. Tačiau galbūt ne viskas buvo taip blogai, kaip gali atrodyti.

    Susiklosčius tokiems sudėtingiems metams, kai žaidimų pramonė įstrigo painiuose nepalankių aplinkybių labirintuose, gerus kompiuterinius žaidimus pastebėti tapo dar lengviau. Žemiau pateiksime keletą 2021 metų žaidimų, kuriuos privalu išbandyti kiekvienam užkietėjusiam kompiuterinių žaidimų aistruoliui.

    Forza Horizon 5

    Forza Horizon žaidimų serija jums suteikia nuostabią galimybę pasivažinėti įspūdingais automobiliais po atvirąjį pasaulį. Jau penktoji žaidimo dalis jus nukelia į Meksiką, kurią galite apžiūrėti važinėdamiesi iki smulkiausių detalių atkurtais įspūdingais automobiliais. Daugelis žaidėjų renkasi šį žaidimą vien dėl šios unikalios galimybės – pasivažinėti prabangiais automobiliais ir atrasti nepažintas vietoves.

    Žaidime yra begalė scenarijų, kuriuos galite žaisti vieni arba internete, su draugais. Nuo pakrantės iki džiunglių, nuo miesto iki visiškos bekelės – šis žaidimas neleis jums nuobodžiauti.  Žaidimo metu galite pilnai keisti ir modifikuoti savo automobilį, bei paversti jį išskirtiniu. Žaidimas skirtas Xbox konsolėms ir asmeniniams kompiuteriams.

    Hitman 3

    Paskutinė ir ko gero pati geriausia Hitman serijos dalis. Žaidimas leidžia įsikūnyti į profesionalaus samdomo žudiko vaidmenį. Būdami elitiniu samdomu žudiku, turėsite kruopščiai suplanuoti pasikėsinimą ir įvykdyti užsakymą. Žaidime būsite apdovanoti už kūrybiškumą: pagrindinis jūsų tikslas, kad bet kuri žmogžudystė atrodytų kaip nelaimingas atsitikimas, o ne šaltakraujis nužudymas. Tai tikras iššūkis jūsų kūrybiškumui ir kantrybei.

    Žaidžiant šį žaidimą, įtampą ir nuotaiką praskaidrina žaidimo kūrėjų humoristinis ir kartais keistokas požiūris į scenarijų. Pavyzdžiui, jūs turite galimybę nužudyti savo taikinį, tam tikslui naudodami smūgiavimą gyva žuvimi. Žaidimas siūlo gerą adrenalino, aštrių pojūčių ir azarto dozę, todėl galėte pasijausti, tarsi žaisdami kazino internete Lietuvoje. Žaidimas puikiai tiks patiems azartiškiausiems, o jį išbandyti galite naudodami skirtingas konsoles ar asmeninius kompiuterius.

    Halo Infinite

    Tai legendinės Halo serijos sugrįžimas. Šioje pirmojo asmens šaudyklėje jūs tapsite super kariu, kovojančiu su nuožmiais priešais. Bėgiodami, skrisdami ar važiuodami jūs turėsite padėti draugiškoms pajėgoms pasiekti pergalę nuožmiame kare su sudėtingais priešais. Žaidimas papildytas nauja grafika, naujais ginklais ir įvairaus žanro internetinio žaidimo rėžimais.

    Žaidžiant vieno žaidėjo režimą, jūs turėsite įvykdyti įvairias misijas ir užduotis. Sėkmingai atlikę priskirtas užduotis, būsite apdovanoti naujais ginklais, kurių pagalbą galėsite lengviau įveikti priešus. Žaidimas yra skirtas Windows ir Xbox One platformoms.

    Deathloop

    Deathloop yra vienas iš patraukliausių vaizdo žaidimų ne tik 2021 metais, tačiau ir pastaruosius kelerius metus. Žaidimas yra papildytas įmantriu dizainu, persipinančiu su šaudyklių ir detektyvinių žaidimų elementais. Visa tai gali nuskambėti sudėtingai ir absurdiškai, tačiau žaidimo kūrėjai visą tai pavertė tikrai įdomiu ir įtraukiančiu žaidimu.

    Žaidimo pasaulis yra tarsi galimybėmis pripildyta laiko kilpa, kurioje turite patys nuspręsti savo likimą. Kiekvienas skirtingas pasirinkimas lemia ateities įvykius, o atradę veikiančią taktiką, galite lengvai įveikti savo priešus. Deja, tačiau neteisingas pasirinkimas gali lemti, jog teks grįžti į dienos pradžią. Tai dar niekur nematyta žaidimo koncepcija ir scenarijus, kurį galite išbandyti Playstation 5 konsolėse ar asmeniniuose kompiuteriuose

    Resident Evil Village

    Patinka jums tai, ar ne, tačiau tai yra vienas iš geriausių veiksmo siaubo žaidimų visoje rinkoje! Šioje legendinio žaidimo Resident Evil dalyje kūrėjai atskleidė didžiausius savo kozirius. Veiksmas jus nukelia į viduramžių dvasia alsuojančią pilį, iš kurios norėdami ištrūkti, turite įveikti sudėtingus galvosūkius. Naudodamiesi ginklais ir greitai pasibaigiančiomis amunicijos atsargomis, jūs turite rasti patį sumaniausią būdą, kaip įveikti tamsoje tykančius priešus. Visiškai nesvarbu, ar jūs pirmą kartą žaidžiate šios serijos žaidimą, ar esate visiškas šios serijos fanas, žaisdami Resident Evil Village jūs galėsite savo kailiu įsitikinti, kodėl šis žaidimas priskiriamas siaubo žaidimų kategorijai.


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...