Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • 7 geriausi internetiniai žaidimai, kuriuos reikia išbandyti 2022 m.

    SuperGames.lt
    • 443
    • Šaltinis: SuperGames

    7. Pokemon Unite

    „Pokemon Unite“ perima klasikinę „Pokemon“ formulę ir perdirba ją į daugelio žaidėjų internetinių kovų areną, panašią į „Dota 2“ ir „League of Legends“. Žaidėjai valdo „pokemonus“ ir turi kovoti su laukiniais ir priešininkų valdomais „pokemonais“, kad gautų patirties ir "Unite" taškų. Du keliai, esantys žemėlapio viršuje ir apačioje, yra paskirstyti į lanko formos kiekvienos komandos vartus, į kuriuos žaidėjai gali dėti savo „Unite“ taškus ir taip pelnyti taškus. „Unite“ yra puikus žaidimas žaisti su draugais, nes jame supaprastinti tradiciniai MOBA elementai, todėl į jį lengviau įsitraukti pradedantiesiems. O „Pokemon“ gerbėjams „Unite“ išlaiko daugelį pažįstamų žaidimo principų - lygių kėlimą, evoliucionavimą, naujų judesių mokymąsi ir daiktų naudojimą siekiant taktinio pranašumo.

    6.  Animal Crossing: New Horizons

    Animal Crossing: New Horizons pasirodė ant „Nintendo Switch“. Šis vaizdo žaidimas užkariavo pasaulį, o jo socialinis žaidimo aspektas šiek tiek palengvino socialinį atsiribojimą. Nors paprastas užduotis, tokias kaip vaisių auginimas, medžių sodinimas ir kambarių projektavimas, galite atlikti vieni, taip pat galite pakviesti draugus į savo salą ir kartu žvejoti bei tyrinėti. Pasirodė net keletas pažįstamų veikėjų iš „Mario“ visatos.

    5. Minecraft

    Su kiekvienu nauju leidiniu žaidimo populiarumas auga. Įvairiuose scenarijuose žaidėjams tenka užduotis įkurti ir prižiūrėti savo miestelį, taip pat kontroliuoti gyvūnų pastatus, žmones ir maisto atsargas. Šiame 3D „smėlio dėžės“ žaidime yra nedaug apribojimų, todėl žaidėjai su savo avatarais gali daryti, ką tik nori. Žaidime galima rinktis įvairius režimus.

    4. League of Legends

    Vienu metu populiariausias pasaulyje žaidimas „League of Legends“ padėjo pradėti MOBA šėlsmą ir toliau tobulėja nuolat bandydamas ir eksperimentuodamas su naujomis idėjomis. Nors yra standartinis 5v5, trijų kelių žemėlapis, taip pat yra dviejų kelių 3v3 žemėlapis, vienos kelio žemėlapis, kuriame žaidėjams atsitiktinai priskiriami herojai, ir specialūs riboto laiko įvykiai, kurie pateikia staigmenų. Didelis veikėjų pasirinkimas reiškia, kad tikrai rasite tokį herojų, kuris tiks jūsų žaidimo stiliui. O jei jums nusibos vienas, tiesiog pereikite prie kito.

    3. Optibet

    „Optibet“ kazino žaidimai taip pat yra labai populiarūs Baltijos šalyse. Žaidėjai renkasi „Optibet“ dėl puikios kombinacijos tarp grafikų, garso ir istorijų savo žaidimuose, taip, girdėjote teisingai. „Optibet“ žaidimuose žaidėjai gali panerti po įvairias įdomias istorijas. Šioje svetainėje žaidėjams nieko siųstis nereikia, viskas vyksta per internetą, ir nereikalauja stipraus kompiuterio.

    2. Among Us

    „Among Us“ per pastaruosius kelerius metus išpopuliarėjo dėl internetinių bendruomenių, transliacijų, fanarto ir kitų dalykų. Tai taktinis šnipinėjimo paslapčių žaidimas iš kūrėjo „Innersloth“, kurį galite žaisti su kitais tiek namuose, tiek internete. Kiekvienas žaidėjas turi dalyvauti techninės priežiūros užduotyse kosmose esančiame laive, o vienas iš jūsų atsitiktinai parinktas atlikti apgaviko vaidmenį.

    Visi kiti žaidėjai turi bendrauti susitikimuose tarpusavyje, kad išrinktų apgaviką, kol šis nenužudė daugiau įgulos narių. Apsimetėlis turi sunaikinti savo žmogžudysčių popierinius pėdsakus ir neleisti žmonėms jų išsiaiškinti. Bendravimas yra labai svarbus, nes blefuoti arba apgauti žaidėjus yra vienas iš pagrindinių apgaviko tikslų.

     

    1. Counter-Strike: Global Offensive

    Žaidimas yra apie teroristus ir anti teroristinius išpuolius. Žaidėjai turi nukenksminti ir padėti bombas, vykdyti misijas, apsaugoti vietoves, nužudyti teroristus ir saugoti žemėlapyje nurodytus įkaitus. Tai daugelio žaidėjų šaudyklė. Už priešų žudymą ir tikslų vykdymą apdovanojama daugiau pinigų ir prizų. 


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...