Peršokti į turinį

Pworfll

Narys
  • Pranešimų skaičius

    126
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

3 sekėjų

Apie Pworfll

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Kaunas
  • Pomėgiai: Krepšinis , Kompiuteris.

Pworfll pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

26

Reputacijos taškai

  1. Pworfll

    Minecraft Simple Modern House

    Nieko gražaus čia nepamačiau , ačiu dievuj tu tekstūras buvai užsidėjas ... Namas katurkampas , galėjai paivairint jo formą . Stogas įprastas , aš vos pradėjas žaisti Minecraftą po kelių dienų jau tokius stogus dariau , galėjai pabandyt padaryti kokį švieslangį ir taip balkoniuką . Dirbai su World Edit'u man atrodo , nes , kad komandas mačiau tai tikrai. Galėjai šitą kūrini daryti paprastame pasaulyje , nes FlatMape nekažkaip susižiūri , nežinau šiam kartui tiek , bet ateisiu pažiurėti kitokių tavo darbų , pasižiurėsiu ką gero būsi nuveikiąs .
  2. Pworfll

    Wender's Monastery

    Kokias Tekstūras naudojai? O darbas galėjo būti geresnis , kai žinau tavo sugebėjimus :].
  3. Įdėja. Taigi iš temos matot , aš jūms duosiu įdėją , su kuria serverį [Turėtu bent] atsirasti daugiau lankytoju , kadangi tokių serverių Lietuvoje beveik nėra , o aš nesu financiškai pasiruošęs... Ir noro nėra , nes Minecrafta pradėjau lošt gan retokai. Ištikro galim pradėti labiau apie pačią temą , o ne apie mane.. Tai pradėkim... Šito tipo serverio aš nesu matęs Lietuvuoje , bet esu įsitikinęs , kad kitos šalys turi šitokių serverių , tai būtų PVP stilius su Rasėmis ir Pilimis , būtų 4 tautos , kurios bus priešiškai nusiteikusios , kasinėtis , kirsti medžio negalima , reikia dalyvauti mūšiuose , mušti bosus , ieškoti Dungenuose chestų , ir dirbti , kad gautum daigtų arba užsidirbtum Pencų. Manau visai praverstų magijų pluginas ir Quest kurie pagyvintu žaidimą... [Prisimenu visai panašiai buvo Dariukaus serverį :3]... Manau reikėtu išsirinkti žemėlapio dydi ir jį visą apstatyti , žinoma statyti turėtu profesionalai . Reikėtu paieškot pluginu tokių , kurie padarytu Mini Bosus ir Bosus , kurie keistu žaidime ęsančių mobų gyvybęs ir kirtimo galią.. Geriausiu atvėju naudot Spout'ą ir pakeisti Minecraftą . Žinoma reikėtu tokių pluginu kaip Auth.. Essentials .. Groups :[ , kokių BackPack pluginų įdėt ir pan.. Nu įdėjos beribės gali būt .. =D ... Nesmerkit jaigu nepatiko arba tai jau jūm įprasta :{ , tiesiog norėjau mūsų liaudžiai parodyti , kad gali būti kitokių serverių tipu.. Ne tik Survivle Ir PVP/Factions . Jaigu bandysite daryti tokį projektą , parašykite į PM . Dėkuj už sugaištą laiką.
  4. Pworfll

    Mano Modernus Namas :)

    Tuščias labai namas , aplinka ne kokia.. Žiuriu šiais laikais visi stato ant kalnų , galėjai pastatyt ne tik šitą vieną namą , nes dabar buvo grynas vienkėmis 5/10.
  5. Pworfll

    Mano statynis :)

    4/10 Glowstone nelabai tinka , laukas kažkoks nuobodus , galėjai naudoti Textūrų paketa jaigu norėjai , kad bent kiek pagražėtu , bet kaip naujokui nepagailėjau pridėti pliuso =] ir šita.. Langų labai per daug , kiauras namas ;p.
  6. Pworfll

    Minecraft Technic Serverio Paleidimas

    Visupirma server-ip reikalingas tik tam jaigu nori , kad būtų raidinis IP . Visuantra Tunngle nerekomenduočiau , nes galima daug lengviau , be jokių registracijų su Hamachi. Visutrečia jaigu žalias + neorginalus žaidėjas bandytu prisijungti rašytu Bad Login , kadangi nepaaiškinai , kad reikia Online Mode pakeisti į False man atrodo =] .
  7. Pworfll

    Statinis po ilgo laiko :D

    3/10 ProGreen visur teisus =].
  8. Pworfll

    [Deftic] - New Minigames Here

    Priimk į skype : citrininisobuolys
  9. Pworfll

    mcBlock.LT ir SkyMC.LT gryžta

    Ne čia pataikiai man atrodo .
  10. Pworfll

    DJVilkas -Tiltas

    3 / 10 Dar tobulėt ir tobulėt.. Per daug arti medžiai buvo tai biški mindfucas buvo ir šiaip nesupratau kas per pastatai ten šalia .
  11. Pworfll

    Ieškom bulderių

    Sveiki , pridėk : citrininisobuolys
  12. Pworfll

    Kokio norėtumėte serverio?

    Gali bandyti kokius Castle Fight.. Kur būtų 4 rasės kurios turėtu tarpusavį kariaut , turėtu savo pilį ir plotą.. Aišku , būtų įdomiau , jaigu jiems kasinėtis būtų uždrasta ir reikėtu pardavinėti gyvuliu mėsa ar kokį nors menknekį.. Žinoma būtų įdomu , jaigu būtų Dungeonu , kuriuose būtų pilna monstru ir CHESTU , kurie restokintusi kas kelete valandų. Prie rasiu galėtum įdėti Magiju , Heroes pluginų , juos surišti , arba taip kokių modų įdėt ir padaryt savo serverio Launcherį.. Taigi manau tai vadintusi Medieval / Raid Stilius .
  13. Pworfll

    PVPLand - naujas serveris, naujos idėjos.

    Greit žlugsit. Sekmės.
  14. Pworfll

    Renkama Builderiu Komanda!

    No money no job.. Kažkoks nematytas.. Sakai dideliam projektui , o Lietuviškai rašyt nemoki.. Nematau nieko gero iš to buildinimo.. Nei žymesnis patapsi nei praturtėsi.
×
×
  • Sukurti naują...