Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

swede.

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1000
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    86 +Pervesti

swede. paskutinį kartą laimėjo Rugsėjo 14 2023

swede. turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie swede.

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    swedie.

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

Paskutiniai lankytojai

12767 profilio peržiūros

swede. pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

594

Reputacijos taškai

  1. Comic Con Baltics 2023 žaidimų programą papildo League of Legends turnyras, debiutuojantis CCB scenoje! Džiaugiames pranešdami, jog registracija į Comic Con Baltics League of Legends turnyrą jau atidaryta! Surink savo komandą ir kovok dėl €2,000 prizinio fondo, o didįjį finalą patirk gyvai LITEXPO arenoje, Comic Con Baltics renginio metu, kur laimėjusi komanda bus karūnuota kaip Baltijos šalių čempionė! Pirmoji turnyro dalis susideda iš dviejų atrankos etapų, kur 4 geriausios komandos iš kiekvienos atrankos patenka į atkrintamųjų etapą. Registraciją į atrankas rasite žemiau: Atranka #1: • Data: Rugsėjo 30 d., 12:00* • Formatas: BO1, Single-Elimination • Nuoroda: https://cutt.ly/ccblolqualifier1 • Registracija uždaroma rugsėjo 30 d., 11:00* Atranka #2: • Data: Spalio 1 d., 12:00* • Formatas: BO1, Single-Elimination • Nuoroda: https://cutt.ly/ccblolqualifier2 • Registracija uždaroma Spalio 1 d. , 11:00* *laikai nurodyti pagal GMT +3 laiko zoną. Atkreipiame dėmesį, kad turnyre gali dalyvauti tik Baltijos šalių (Lietuvos, Latvijos, Estijos) gyventojai. Informacija: https://cutt.ly/ccbloldiscord
  2. swede.

    PS torrento

    Turėtum rasti čia viską. Url veiks iki 19h. https://cutt.ly/QE6xFaP
  3. swede.

    Reikia sukurti logotipą ant maikes

    Vieno didelio kebabo su vištiena bei čipotle padažu prašyčiau. Ačiū.
  4. swede.

    Svetainės dizaino piešimo paslaugos! @Hoodis

    Visų pirma, niekam tu čia naudos nedarai, kad parsiduodi "pigiau". Tiesa tokia, kad bandai pasipelnyti su fiverr lowest tier lygio darbais, o tuo labiau dar lietuvių rinkoje, kur visi ir taip verkia, kad jau reikia net 10€ susimokėti už jau veikiantį puslapį (gal kažkiek hiperbolizuoju, bet esmę manau pagausi). Nusiimk tuos rožinius akinius ir pradėk kurti įvairius dizainus išgalvotoms įmonėms vietoje laukęs, kad kažkoks durnelis užkibs ant tavo šitos akcijos atrakcijos. O kai jau turėsi portfolio, kuris atspindi šiuolaikines dizaino tendencijas arba bent jau matysis, kad suvoki tvarkingo ir veikiančio dizaino principus tada jau ir galėsi prašyti tuos 60€ su "akcija" forumo lankytojams. O jei dar nuoširdžiai tiki, kad tavo darbai yra tikrai tiek verti tai pasižiūrėk į kokio pamparam ar heicmeister dizainus ir paklausk savęs ar tavo puslapių dizaino sprendimai geresni nei jų. Sėkmės darbuose.
  5. Turnyre gali dalyvauti visi pastovią gyvenamąją vietą Lietuvoje turintys asmenys. Turnyro dalyvių amžius yra ribojamas League of Legends žaidimo rekomendaciniu amžiumi - 14-os metų ir vyresni asmenys. Jaunesni asmenys gali dalyvauti turnyre tik su tėvų sutikimu. Registracija į turnyrą galite rasti paspaudus ant šių nuorodų: Pirma kvalifikacija: https://cutt.ly/qualifier1 Antra kvalifikacija: https://cutt.ly/qualifier2 Prizinis fondas išties įspūdingas - 1000€ ir rėmėjų dovanos, kurios bus paskelbtos artimiausiu metu! Neturi komandos? Trūksta žaidėjo? Keliauk į mūsų Discord serverį (discord.io/VilniusTechEsports) ir atrask trūkstamus komandos narius. Jame taip pat vyksta konkursai puikiems Vilnius Tech prizams laimėti! Turnyro tvarkaraštis: Balandžio 5d. Pirmoji kvalifikacija (BO1) Balandžio 6d. Antroji kvalifikacija (BO1) Balandžio 8d. TOP8 ir TOP4 (BO3) Balandžio 9d. Finalas (BO5) Sėkmės dalyvaujantiems!
  6. swede.

    EAGLE LOGO

    Patarimas nesivarginti šitame forume su tokiais dalykais arba tiesiog įmesti pranešimą ir pamiršti, nes paskui nespėsi atrašinėti visiems tokiems išminčiams. In any case sėkmės pardavinėjant ir gražios dienos.
  7. swede.

    [GFX] Pirmasis SAMP forumo dizainas

    Nuoširdžiai ar be samp forumų nėra daugiau ką kurti? Šaunu, kad mokaisi, gal kažkiek domiesi grafinio dizaino pasauliu, bet c'mon jau nebe 2010. Jeigu tau grafinis dizainas yra tik samp parašai, avatarai su random panomis ir išėjusių iš mados forumų dizainai tai biški liūdna, bet oh well tavo laikas, tavo pasirinkimas ką kurti, bet jeigu nori toliau tobulėti laikas išeiti iš to leisgyvio samp pasaulio, kur kiekvienas serveris žada tas pačias "nematytas, naujas" sistemas. Baigiant mano minčių srautą galiu pasakyti, kad darbe matosi, kad sugebi sukurti standartinę forumo struktūra, o daugiau tai net nežinau... Spalvų paletės parinkimas netragiškas, bet tikrai ne pats geriausias, teksto lygiavimas vienose vietose vienoks, kitose kitoks irgi nesuprasi ką čia norėjai padaryti. Pats tekstas sunkiai įskaitomas ir labai vargina akis (na bent jau mano). Ateičiai paanlizuok kaip yra išnaudojami šriftų storiai, dydžiai, teksto lygiavimai, spalvų pasirinkimai, kaip ir kada naudoti ikonas, kaip atskiriami elementai (čia apie tai, kad visas dizainas yra realiai 6 lentelės 5x5 su tekstu viduje). Na ir sėkmės darbuose, ateityje gal ką ir įdomaus bus galima pamatyti.
  8. swede.

    Pagalbos su šriftu : )

    Keista matyti savo darbus, bet šriftas forest line kaip kolega virš manęs jau paminėjo. Prieš n laiko jį dalino nemokamai, bet dabar panašu, kad tik mokamos versijos liko.
  9. Vienaip ar kitaip dalis bus nepatenkinta "išrinktaisiais".
  10. swede.

    Logo gfx

    Padarytum visą brandbook?
  11. swede.

    CSGO GAMBLING WEB DIZAINAS

    Dizainų daug nepiešiu tai nežinau kiek čia tiesos, o kiek čia labiau mano išmastymai bus. Tai pradėkime nuo viršaus, navigacija būtų kaip ir viskas nice, išskyrus paieškos laukelis atrodo šiaip išskridęs kažkur paplaukioti per vidury nav bar. Vartotojo panelė kaip ir viskas ok?, bet, kur atsijungimo mygtukas? Kappa Na, o dabar į vidurius man asmeniškai labai daug neaiškumų kas ką turėtų daryti pvz.: Čia toks didelis skydelis rodo, kas kiek pinigų padėjo už skiną? Jei taip kokį skiną, kas toks padėjo, kaip tie mygtuaki su tuo susiję? Ar čia gal didžiausias bidas puslapio egzistavime? Toliau, chatas kaip chatas, ten kažkokio naujo dviračio neišrasi tik būtų įdomu kaip input laukelį būtum sutvarkęs. Centruojame tada, pagrindinis highlight man visai nice tik gal norėtųsi, kad ne 1 rodytum, o kaip kokia carousel ar su dots po apačia pastoviai keistųsi ir rodytų visus geriausias variantus šiandienos. Toliau ties viduriais kažko labai krentančio į akį iškart "nebeįžlibinu" neskaitant tų miniatiūrinių įkonu esančių kitoje pusėje bloko pavadinimo. Gal mano rankos labai dreba tai kaip man dabar juos paspausti reikės? Dešinejė pusėje +- tos pačios detalės panaudotos tai kažko ypatingo nepakomentuosiu nesikartojant su aukščiau išvardintomis mintimis. Na galiausiai tai prie akcentinio šrifto spalvas, pasižiūri į "bid" bloką ok ten ryškį žalia, tada pasižiūri į chat, o ten jau kažkodėl tamsi žalia ir tai dar jau skirtingu stiliumi padaryta, ne tai, kad viduje bloko, bet virš bloko. hmmm okay gal čia kažkokia užslėpta mintis yra. Bendras vaizdas neblogas, bet įsižiūrėjus nemažai klaustukų kyla su išdėstymu bei šriftu, o kiek užmačiau viena akimi praietus dizainus tai panašios klaidos kartojasi. Tl;dr Čia kažkokia mistika vyksta, kai šriftų spalvos nesutampa ir bloko "headline" (jei taip pavadinti galima) stilių nesutapimu aka bendro dizaino stiliaus neišlaikymas. Taip pat vietomis antrinis tekstas jau eina kaip balta spalva, kitame blokelyje kaip žalia tai once again kažkoks pasimetimas. Mygtukai per maži, kad jie turėtų kažkokią rimtą priežastį ten išvis būti. Daug bendro neaiškumo, kas ką turėtų daryti paspaudus ant vieno ar kito dalyko. Ir svarbiausia dalis tai, kad vartotojas negali atsijungti iš puslapio. Overall patvarkius smulkmenas visau gardus dizainas galėtų būti ir sėkmės darbuose iš manęs tai tiek ir tebūtų.
  12. swede.

    COD: MW problema

    Problema atsiranda dėl virtualios atminties trūkumo tiksliau blogo jos paskirstymo. Norint pasididinti eini į SystemPropertiesAdvanced (paleidi kaip administratorius) -> Advanced -> Performance -> Settings -> Advanced -> Virtual Memory -> Nuimk varnelę "Automatically manage paging file size..." -> Pasirink diską ant kurio įrašytas MW -> Custom size -> Ir žiūrėk pagal kiek laisvos atminties yra jei gali dėk 15000 jei ne mažiau .
  13. Įkišiu savo trigaršį nors jaučiu nereikėtų. Kiek žinau Sarg projektas taip pat naudoja forumą ir taip pat turi GFX darbų skiltį. Kodėl nusprendei išvis kelti savo anketą čia, kur pagal tave vienintelis atsiskaitymo būdas yra Sarg žaidimo serverio virtuali valiuta. Pasikartosiu su žmogumi, kuris rašė virš manęs, bet kiek gražiau ir brandžiau. Net neatisdaręs sarg forumo galiu tikrai garantuoti, kad susilauksi didesnio klientų susidomėjimo ten įkėlęs savo temą arba pakėlęs į viršų nei nukopijavęs ir įklijavęs į čia. Suprasčiau jei būtum išėmęs visą "sarg.lt" projekto reklamą ir parašęs, kad dirbi už sutartines kainas, bet kai tavo temą pagrįsta virtualios valiutos užsidirbimu visai kito projekto žaidime tai truputi komediška situacija išeina. Tad nesistebėkit, kodėl žmonės pyksta ar dar kitaip aršiai komentuoja po tavo tema, o tuo labiau įrodyti savo tiesą, kad viskas čia gerai, nes nei vienas logiškai mąstantis žmogus neina į kitus puslapius ir nesiskelbia, kad kuriu grafikos darbus tik už "sarg.lt" projekto valiutą. Na, o pabagai palinkėsiu geros kloties ir sėkmės dirbant už virtualią valiutą.
  14. swede.

    Nuomone apie GFX darbus.

    Jei trumpai tai realiai tavo darbai yra geresni nei ~90% visų forumo narių. Neabejoju, kad jei norėtum pradėti kažką su drabužių linija vienintelis limitas būtų, kokią spaustuvę ir kokias medžiagas rinktis. Didžioji dalis darbų jaučiasi, kad yra gan "švieži" ir naudojamos pastarųjų metų tendencijos, stilistikos. Dėl noise, kai kuriuose darbuose tikrai jau yra perdėtas jo naudojimas, bet nepaisant to didžioji dalis darbų yra vizualiai patrauklūs ir iškart matosi, kad supranti kokie vizualinai sprendimai gražiai atrodys, kurie ne. So yeah gal galėčiau ir daugiau litanijos išspausti, bet jau labai lipčiau prie smulkmenų ar pavienių darbų, kuriuos reiktų nuosekliai nagrinėti. Vienintelis dalykas, kurį rekomenduočiau tai nebijoti save išbandyti kitose srityse ar tai būtų net tas pats clothing koks nors mockup ar net kažkokios įsivaizduojamos įmonės brandingas ( gal net pačio clothing line brand, just a suggestion), gal kokio facebook puslapio bendras įvaizdis and so on. All in all, matosi, kad realiai turi gerą galvą ant pečių, o akys irgi ne ką prastesnės tai good luck ir have fun creating.
  15. swede.

    Reikia paprasto logotipo

    Tai, kad nelabai. Net ir kokybiškai atrodantis logotipoas reikalauja laiko ir žinių. Jei jis nori už alaus "skarbe" logo pasidaryti tai tegul ieško visokių "free logo maker", nes normalus žmogus, kuris vertina savo laiką tikrai neužsims tuo už 1-2€. Nors žinant sg tai čia pilna tokių, kurie bet ką padarys už vieną ar kitą eurą. Tai nenustebčiau, kad kelių dienos bėgyje jau bus parašyta "rakinkite temą".
×
×
  • Sukurti naują...