Peršokti į turinį

Polynomus

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1883
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    89 +Pervesti

Polynomus paskutinį kartą laimėjo Sausio 23 2021

Polynomus turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie Polynomus

  • Gimtadienis 05/06/1999

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

Polynomus pasiekimai

Forumo ekspertas (-ė)

Forumo ekspertas (-ė) (8/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

361

Reputacijos taškai

  1. Polynomus

    Šviesolaidis bute

    Spėju, kad greičiausiai nuomuosies butą. Tai ar bus atvestas internetas ar ne, priklausys nuo prieš tai ten gyvenusių žmonių (arba savininko). Jeigu yra atvestas internetas ir nėra terminuotos sutarties, galima paslaugas nutraukt ir įsivest kokį nori internetą bei išsirinkt savo tiekėja. Jeigu yra terminuota sutartis, reikės dealint su buto savininku (ar nutraukinėt sutartį ir prasileist baudą, ar persikelt jiem patiem tą internetą į kitą vietą). nėra sunku, jeigu yra pravesta visa infrastruktūra. Jeigu gyvensi Vilniuj/Kaune normaliuose rajonuose bei daugiabutyje, o ne name, tai greičiausiai, kad infrastruktūra bus ir galėsi tą šviesolaidinį įsivest. Taip pat, gali suvest savo adresą čia ir sužinosi ar possible įsivest šviesolaidį ar ne: https://www.telia.lt/privatiems/internetas/sviesolaidinis Gyvenau Vilniuje 6 butuose. Vienam buvo galimas tik vienas interneto tiekėjas, nes buvo sutarta iškart su savininku, tad negalėjau įsivest savo + ten buvo ne daugiabutis, o ~10 įrengtų būtų administraciniame name, toliau nuo gyvenamųjų namų. Kitam, gyvenau nuosavame name, tad infrastruktūros nebuvo ir negalėjau įsivest jokio interneto (vienintelis variantas buvo nešiojamas routeriukas su sim kortele), o savininkai neplano ir greičiausiai neplanuos prasivedinėt visą infra už kelis tūkstančius, kad atsivest šviesolaidį. Kituose gyvenau Naujamiestyje, Žirmūnuose, Karoliniškėse, Šnipiškėse, tai visur buvo viskas čiki ir atsivesdavau savo Telia šviesolaidį be problemų. Dėl routerio ir IPTV negaliu pakomentuot.
  2. Polynomus

    ieškau 1.16.5 serverio failu

    https://launcher.mojang.com/v1/objects/1b557e7b033b583cd9f66746b7a9ab1ec1673ced/server.jar
  3. Polynomus

    parduodu Parduodu EpicGames paskyrą

    Nereikia gi man to aiškint, lyg būčiau pirma diena žemėj
  4. Polynomus

    parduodu Parduodu EpicGames paskyrą

    Kaina krenta, todėl ir yra 15e, o ne ~350e. Sumokėt 15e už tokį kiekį žaidimų yra prikolas, net jeigu jie kažkada ir buvo nemokami.
  5. Polynomus

    Kaip apeiti blokuojamus puslapius?

    Greitis nuo Proxy serverio priklauso. Pasirinkus tinkamą serverį greitis dažniausiai būna geresnis nei su VPN. O dėl saugumo tai taip, tik VPN. Proxy naudojamas tik imituot savo lokaciją / pasiekt tam tikrus website / data scrapinimui ir pnš.
  6. Polynomus

    Pagalba su botais

    Neikit pirmi, nes greičiausiai scamint bando. Parašiau jam tą botą, siūliau parodyt per Discordą kaip veikia, bet atsisako. O pinigus žada sumokėt tik tada, kai ant jo PC pajungi bot'ą, t.y. neina pirmas. https://prnt.sc/xignqx
  7. Polynomus

    Pirmas auto

    2l gal siūlė nepirkt, nes su 3l smagiau važiuot, o sąnaudos +- vienodos.
  8. Polynomus

    Pirmas auto

    Na tai jeigu pas tave 2l, o pas mane 3l, tai užmiesty praktiškai vienodai. 3l mieste sąnaudos didesnės, aišku priklausys ir nuo vairavimo. Su mano vairavimu mieste tai ir +10l/100km galima lengvai išspaust.
  9. Polynomus

    Pirmas auto

    E90xd 3litrų 6l/100km, mieste ~9l/100km
  10. Polynomus

    Pirmas auto

    Unpopular opinion - rinkis sau patraukliausią mašina, tokią kokią norėtum vairuot. Nesvarbu ar bmw, audi ar mercedes. Iš kitų klaidų nepasimokysi ir ankščiau ar vėliau ateis momentas, kai gailėsies. Nusipirksi BMW, pamatysi, kad sunku išlaikyt, brangi eksploatacija - parduosi, sugebėsi išlaikyt - džiaugsies smagiu auto. Aš savo pirmą auto kai pirkau irgi visi kišo tuos savo golfus, audi a3, volvo ir t.t., nes pigus išlaikymas, eksploatacija, nors visą laiką norėjau BMW. Tiek tėvai, tiek pažįstami sakė nepirkt BMW, nes brangios detalės, kad prisiskraidysiu kaip su pirmu auto ir pnš. Bet gerai, kad papuolė žmogus kuris man pasakė taip, kaip parašiau pradžioj. Išsilaikiau teises, nusipirkau BMW E90 už 5.5k, į išlaikymą per pusę metų sukišau virš 1k, ant kuro per mėnesį išeina 80eur. Ant pinigų nutręšė ir dar tręš ilgai, bet nei kiek nesigailiu, nes man gražu, patogu ir smagu. Jeigu nusipirksi, neišlaikysi - galėsi parduot, prarasi nieko arba max iki poros šimtų, bet būsi pasimokęs ir savo protu suvoksi, kad reikia kuklesnės mašinos arba dar ne laikas prie tokių auto vairo sėst.
  11. Polynomus

    Ar dar tiketis kad bus karantinas ?

    Atgarsius girdėjau, kad galimai po seimo rinkimų skelbs karantiną.
  12. Tai nėra vystomas kažkoks projektas, tenoriu surinkt padorią kompaniją praleist vakarus. Į serverį nekišau jokių papildomų modifikacijų, nekūriau spawn, puslapio ar kažko panašaus, nėra serveryje jokių pareigų ar mokamų paslaugų. Serveryje nėra apsaugų nuo griefer'ių (apart backup darymo), todėl norėtųsi, kad susisiektų tik jau subrendę (pageidautina +18 metų), kad nereiktų ganyt ir prižiūrėt. Apie modpack'ą - Project Ozone 3: A New Way Forward is a pack filled to the brim of mods ranging from tech to magic to even exploration. A Better Questing pack filled with "currently 1197" quests (if you include the reward system). Project Ozone 3 also supports pack modes as they become available (Normal, Titan and Kappa). Normal mode in PO3 will be "slightly" more difficult than Project Ozone 2's due to mod progression. There are still "simple" achievements after the main quests we just use Better Questing entirely. Puikiai tinka grįžus po studijų/darbo ramiai praleist vakarą. Serveryje bus whitelistas, todėl susidomėję parašykit čia arba į Discord: Benas#9375 Pats modpack'as tikrai įdomus, šimtus valandų žaidimo garantuojantis. Prieš prisijungiant, pažiūrėkit gameplay P.S. Serveris veikia 24/7.
  13. Polynomus

    Tatuiruočių kainos.

    Čia kaip atėjus į prekybcentrį klaust "po kiek čia pas jus prekės? nu apytiksliai"
  14. Polynomus

    Del filmai.in prisijungimo

    https://www.filmai.in/kontaktai.html
×
×
  • Sukurti naują...