Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Liberty-City.LT - Tai kas pakeitė viską. 19:00 - event'ai ir rekordo siekimas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4914 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, nerašysiu daug, kadangi viską atėją pamatysite serveryje/forume. Vakar 18:30 startavome ir pasiekėme štai kokį rekordą:

9c8f293ae7de3e71b474012de7738607709.png

Žinoma dėkoju visiems žaidėjams. Bet kodėl nepasiekėme 100 ar dar daugiau? Kadangi per skubėjimą palikau vieną didelę klaidą su prisijungimu/registracija. Apie ją sužinojo vienas veikėjas ir ką jis darė? Bandė man siūlyt kad aš susimokėčiau už tai ką jis daro nors sakė nieko nedaro. Tai vat, neminėsiu to 'asilo' vardo, tiesiog jis atsiims nuo manęs savo projektuose :)

Ką veiksime dabar?

19:00 sieksime pagerinti forumo/serverio rekordus, darysime kartingų,dm,drag event'us kurių metu galėsite laimėti tiek VIP,admin statusus mėnesiui, tiek XP ir pinigų. Labai norime pasiekti 100 ar net daugiau žmonių rekordą, ko dėl mūsų klaidos padaryti nepavyko.

Ačiū visiems kurie liko ir bus su mumis.

http://liberty-city.lt

IP: 77.241.194.40:1111

• Teigiamai 2

Nemanau jai nepatinka sėrveris nežaisk neverčiam bet ir nekomentuok free posteri. Sėrveris patinka visiem keliamos naujos sytemos forume ideju skilti visi rasom savo idejas kokios zaidejam patinka tas ir ikeliam taip kad tu ne freeposting neįdomus esi

Tu dar neįdomesnis esi.

Blemba dar vienas GRP serveris lietuvoj atsirado nu tai galvot reikia.

Nieko gero nepasieksit su tokiu gm + tokiu durnu sistemu yra kad patiliu viena iš ju tai autopilotas WTF ? nuo kada dviračiuose autopilotas ?

Tai va iškart matosi kad skripteis nieko nesugeba nei editint nei ka nes čia net ne jų gm.

Tiesiog pakeite spalvas,tekstus ir paleido...

Apgailėtina į gm darbo nei kiek neįdėta.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

tj lankeisi vakar? Nakti ikele atnaujinimus.

Grybė

Pirmiausiai pradėk lankyti lietuvių k. pamokas

Antra, per naktį GameModo neperkursi, vakar buvau ir šiandien buvau. Mapperis pas jus tai cj pirma diena su MTA dirba. Kad editas tai duodu bata prišikti. TIkrai nieko gero ir bus savaitinis serveris, nebent susiprotėsit kurti normalią modifikaciją. Sekmės :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4914 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...