Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kad ne ši tema, bet ieškausi IP changer, SA:MP'ui. Programa skirta pakeisti IP, ta prasme jeigu esi gavęs IP bana įjungus programą jį pakeistu, o internetui nieko neatsitiktu. Reikalingas šitas dalykas dėl vieno serverio žlūgimo, www.tgp-life.lt

Duosiu daug +R3P . :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Tai ble, kiekvienas IP changeris užkelia, tu nesitikėk, kad pasikeisi, be jokių rūpesčių..

www.l2archangel.eu Lineage2 interlude chronikos pvp-custom serveris

www.sco-mu.lt Mu-online Season 3 episode 1 serveris

---------------------------------------------------------------------------------------

:DDD Tai kad tu žluges žmogus esi (jei žmogum galima tave pavadint :DD) Toks ir hackeris nesugeba ip changerio susirast :D Tu lysk į savo urvą bote :D

Au, koks vaikelis erelis už ekrano, tokie žinok mane narvuoja jau. Bet žiūrėk tu tik neprisišnekėk, persidarau programėlęs su kuriomis lengvai ir drąsiai palūšit, būgų atsiras po būgus, o tada galėsi verkti, bei bėgti mamai papą čiulpti. :)

• Teigiamai 1

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Au, koks vaikelis erelis už ekrano, tokie žinok mane narvuoja jau. Bet žiūrėk tu tik neprisišnekėk, persidarau programėlęs su kuriomis lengvai ir drąsiai palūšit, būgų atsiras po būgus, o tada galėsi verkti, bei bėgti mamai papą čiulpti. :)

Vaikeli :DDD Krc nesiginčysiu dėl to kiek man metų.... Vistiek durnam neišaiškinsiu :D Visiškai nebijau daryk ką nori bet toks bot kaip tu tikrai nieko nepridarys :DDD wtf? "narvuoja" :DDDD "Au" ? Tau gal skauda kažką kad sakai "au" :DD Beje už ekrano mes visi kieti tai pat ir tu. Kiekvienas gali sakyt kad jam dauk metų (tarp jų ir aš) tačiau ne kiekvienam tiek yra.. Tai gal geriau valdyk tą žodį "vaikeli" nes aš tave galiu taip pat pavadint...... Bet vistiek tu botas :D Ieško ip changerio samp serverių skilty :DDD

Wow :D Gal eik kokią knygą parašyk... žiūrau mėgsti kurt nesamones :D Susipykai su protu seni :D Štai kas būna žmonėm kai vasarą atostogauja Černobily :D (nu čia spėjimas, nes nesu toks daunas ir nesakau ko nežinau pvz: Mažiau nolaifink prie kompo) Gal tu gryšk į savo fantazijų pasaulį ir pasilik jame :D Čai tipo bandai primest nehujova kad servus grasini laužt :D Nu nieko tu nenulauši.... Gaila man taves :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...