Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Palauk tu, rytoj galėsi išvysti manau, nes programų yra kurie ieško už mane, taip pat jokių ddos neleisim, o subūginsim visų vartotojų accauntus, prisidės daugybe star, mažės pinigai, bus tavo serveriui žopa.

• Teigiamai 1

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

(redaguota)

Va čia tai juokdarys, ačiū, kad pakėlei visiems nuotaiką :D. Man tas patiko "Už mane ieško programų" . Nu stopudovai ims kas nors ir ieškos už tave, toks jau naivus, galvoja, kad žmonės neturi ką veikt, o tik ieškoti tau programų :D Lockinkit šitą temą, beprasmybės ieškojimas tau Tautvex:D

Redaguota , nario Calvin_Svarovski
  • Neigiamai 1

Gerai dabar tiesiai šviesiai pasakant, jūs suprantat kad SA:MP galima naudoti tokius dalykus kaip Cleo modus, arba naujesnius sobeit'us? Manau jūs tai nežinot, ir nežinosit kol neduosiu linko. Didysis mūsų skripteriau Kesa_Sport, esi tipo geras skripteris kuris moka pakeisti spalvas. Tu net nežinai kas buvo tavo serveriui kaip staiga iš 69 žmonių teliko vos 5 žmones serveryje. Aš galiu tik tiek pasakyti kad tai atsitiks, tik duok tu man Unban serveryje, galėsiu vėl įrodyti, kaip žaidėjai mažės, o tada verkti galėsi, taip pat apsiraminsi savo keiksmažodžais, nes pagrindinis tavo atsakymas gaunasi su keiksmažodžiais.

• Teigiamai 1

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Gerai dabar tiesiai šviesiai pasakant, jūs suprantat kad SA:MP galima naudoti tokius dalykus kaip Cleo modus, arba naujesnius sobeit'us? Manau jūs tai nežinot, ir nežinosit kol neduosiu linko. Didysis mūsų skripteriau Kesa_Sport, esi tipo geras skripteris kuris moka pakeisti spalvas. Tu net nežinai kas buvo tavo serveriui kaip staiga iš 69 žmonių teliko vos 5 žmones serveryje. Aš galiu tik tiek pasakyti kad tai atsitiks, tik duok tu man Unban serveryje, galėsiu vėl įrodyti, kaip žaidėjai mažės, o tada verkti galėsi, taip pat apsiraminsi savo keiksmažodžais, nes pagrindinis tavo atsakymas gaunasi su keiksmažodžiais.

Ha :DD tjg ne tu ddos'inai :DDD Ir beto ažpameni kai žvengiai iš manes kad nesukursiu gm nuo 0, tai čia tas pats gamemodas :P Sakai moku tik spalvas pakeist? Eik gal toliau imk iš SFR car pirkimo sistemas. Gal tas gamemodas nera labai geras, bet man ** ką tu galvoji, nes tai pirmas mano gamemode....

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...