Peršokti į turinį

Galaxy Plus - kviečiame žaisti!


CaptAm

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

kolonizacija.png

Sveiki,

Noriu pristatyti ir pakviesti žaisti strateginį žaidimą "Galaxy Plus". Originali šio žaidimo idėja sukurta gana seniai, kitų autorių sukurti žaidimo serveriai veikė Lietuvoje nuo 1996 metų. Šiuo metu visas serveris yra pilnai perrašytas, todėl tai yra lietuviškas žaidimo serveris. Žaidimas vyksta lietuvių kalba.

Galaxy Plus - tai ne RTS ("Real time strategy"), kaip Warcraft ar StarCraft.

Galaxy Plus - tai yra TBS ("Turn Based Strategy") - ėjimais pagrįsta strategija. Jei kažkada teko žaisti "Master of Orion" - tai rasite nemažai panašumų. Išskyrus tai, kad žaisite prie realius žmones, o ne kompiuterio valdomus AI.

Žaidimo partijoje žaidžia kelios dešimtys žaidėjų, todėl žaidime yra daug strategijos galimybių, neapribotų iš anksto sugalvotais unit'ais ir jų charakteristikomis. Šalia techninės žaidimo pusės (gamini laivus, užimi planetas, tyrinėji mokslus ir t.t.) yra ir diplomatinė pusė - rašomi laiškai kitiems žaidėjams, deramasi dėl taikos sutarčių, bendrų karinių veiksmų, etc.

Skirtingai nuo Online RTS ("Riterių karai" ar "Travian" ar panašūs žaidimai) - norint laimėti, nėra būtina nuolatos būti prisijungus prie žaidimo. Pakanka kartą per dvi dienas padaryti ėjimą (nurodyti, kur skristi laivams ir ką gaminti planetose), o taip pat - kartas nuo karto prisijungti pasitikrinti, ar negavote pašto pranešimų. Norint žaisti "Galaxy Plus", Jums nereikia aukoti savo kasdieninio gyvenimo. Nors skamba labai paprastai - žaidimas suteikia daug strateginių galimybių ;)

Kviečiu prisijungti - www.galaxy.lt

O jei turite klausimų - galite klausti ir čia, nuolat prisijungsiu pažiūrėti, ar nėra naujų klausimų ;)

Pagarbiai-

Marius A.

Galaxy Plus GameMaster'is

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Galėčiau paprašyti parašyti čia atsiliepimus tų žaidėjų, kurie žaidžia ir kuriems jis įdomus, bet nematau tam prasmės... Mano tikslas - informuoti, norintys - pabandys, nenorintys - nepradės.

Nėra nei vieno žaidimo, kuris patiktų absoliučiai visiems ;)

P.S. Žaidime nėra super grafikos, tačiau ne tuo strateginiai žaidimai žavi... Įdomus straipsniukas, beje - žmogus paprašė patarimo apie Civilization II žaidimą (

) - jis išleistas 1996'aisias, žmogus vieną partiją bando laimėti žaisdamas dešimt metų (realaus gyvenimo!!!) ir po straipsniuku - virš 3600 komentarų, kurių daugelis, kaip matau - normalūs, ne kaip pas "Delfi" ;) Redaguota , nario CaptAm
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...