Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4896 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apie

Sveiki. Nerašysiu čia labai daug apie šį projektą. Tik pagrindinius dalykus. Taigi, reklamuot pradėjom tik dabar, nors darbai prasidėjau jau keletą mėnesių atgal. Mes tiesiog nenorėjom, kad reiktų laukti serverių taip ilgai kaip daugelį projektų. Šiame projekte bus nemažai Lietuvoje ne tokių populiarių serverių. Dabar kuriami serveriai:

• Real-Life
  • Mini-Missions
  • TDM (Team dead match)
  • Prison (kalėjimo)

Kiekviena modifikacija yra jau pradėta ir nemažai padaryta. Vienos anksčiau, kitos vėliau, bet visose jums teks pažaisti. Dabar truputi aprašysiu kiekvieną būsimą serverį.

Real-Life

GamesN Real-Life serveris bus tradicinis "unikalus" serveris. Miestas bus San-Fierro. Serveryje bus nemažai puikių sistemų, kaip namų, biznių ir t.t. Pasistengėme truputi jas padaryti ne taip kaip įprasta visuose GRP serveriuose, bet rezultatas vistiek lieka toks pat. Serveryje bus keletas įdomių darbų su labai įdomomis sistemomis.

Mini-Missions

Mini Missions- tai trumpos misijos per kurias gali smagiai pasišaudyti, palenktyniauti ir padaryti kitų smagių dalykų

Jūs tikriausiai jau matėte vieną lietuvišką mini-missions serverį. Keletas asmenų pradėjo ant mūsų varyti, kad mes pamatėme juos ir tada pradėjome daryti. Ne. Visu pirma mes pradėjome daryti Mini-Missions serverį kai jo dar net nebuvo. Mini-Missions serveris bus anglu kalba. Kodėl? Nes lietuviai dar nelabai mėgsta bandyti naujus žaidimų stilius, o mini-missions labai mėgsta užseniečiai. Bet ten tiek tos kalbos, kad jums tikrai netrugdys žaisti. Planuojame jį paleisti bent su 20-30 misijų (geriausia su 50). Šiuo metu jau yra padaryti pagrindai, kaip Rep, pinigų, shop, kill ir daug kitų. Pagrindas yra, tad starto tikrai nereikės ilgai laukti. Visos misijos bus originalios, visos kruopščiai padarytos, kad būtų įdomu žaisti!

TDM

TDM serveryje jums reikės šaudyti... Daug šaudyti... Visas karas vyks tarp LTU ir USA. Karas vyks išgriautam SF mieste (gali būt, kad jo neatpažinsit) . Daug sistemų ir pagrindas jau padarytas, tad irgi jo nereikės per ilgai laukti.

Prison

Šito serverio aš asmeniškai labiausiai laukiu. Tiesiog įdomu kaip lietuviai į jį sureguos. Lietuvoje dar nebuvo tokio serverio. Mes jį kuriame visiškai nežiūrėdami į kitus užseniečių serverius, tad gali gautis šiek tiek skirtingai nuo jų. Jus atveš į salą kurioje yra stipriai saugomas kalėjimas. Kalėjime jūs tūrėsite savo kamera. Iškarto pasakau, kad neišsigąstumėte. Veiksmo bus daug. Nereikės jums tik sedėt kamerose ir laukti kol paleis. Žinoma, pabėgti bus įmanoma, bet tai bus įtin sunku, kadangi kalėjime bus patyrę prižiūrėtojai ir bausmės už bandymą pabėgti bus labai didelės. Pagrinde jums reikės išlikti žiaurioje kalėjimo aplinkoje ir išsiauginti reputaciją tarp kitų kalinių. Galėsite sportuoti ir dalyvauti įvairiuose kalinių rengiamose muštynėse.

Tai tiek kolkas. Pagrindinė informacija:

Savininkai: sconer & SanCio

Skripteriai: sconer & SanCio

Mapperiai: sconer & SanCio

Serverio tinklapis: http://gamesn.lt

IP: kolkas nežinomas

Minato F nepageidajamas šioje temoje.

Redaguota , nario sconer

reklama.gif

Naujas nickname : .Erellis

Naujas skype : erellis.mega

O MIniMIssions konkurentai :) dekui kad atsidarot, linkiu didelios sekmės, bus malonu konkuruot :) kol as lietuvoje nebuvo geresnio MiniMissions servo nei mano :) na bet viliuosi kad jus mus aplenksit :) ir taip leisit man susitempt :) beto gal galit išduoti paslapti? MiniMissions kaip darot? pagrinda i FS include ar GM? Misijas i atskirus GM ar FS? galiu iškart perspėt jog jei kuriat pagrinda i FS galit labai apsišauti, aš jau gavau visa pagrinda perdarinėti i Include, tad iškarto tokia maža pagalbėle :)

• Teigiamai 1

O MIniMIssions konkurentai :) dekui kad atsidarot, linkiu didelios sekmės, bus malonu konkuruot :) kol as lietuvoje nebuvo geresnio MiniMissions servo nei mano :) na bet viliuosi kad jus mus aplenksit :) ir taip leisit man susitempt :) beto gal galit išduoti paslapti? MiniMissions kaip darot? pagrinda i FS include ar GM? Misijas i atskirus GM ar FS? galiu iškart perspėt jog jei kuriat pagrinda i FS galit labai apsišauti, aš jau gavau visa pagrinda perdarinėti i Include, tad iškarto tokia maža pagalbėle :)

Šito nežianu , ne aš dirbu su mini-missions :) Ną jūsų serveris parašytas lietuviška kalba, o mūsų bus angliška :) Nes norim ne tik lietuviu surinkt, bet ir užsiniečius.

P.s papildysiu TDM aprašyma.

Visas veiksmas vykst 2039m. III pasaulinio karo metų, karas vykst tarp Lietuvos ir Amerikos.

Visas SF miestas bus išgriautas, ten bus nugriuviu pastatų ir taip toliau. :)

Daugaiu neiškleisiu, nes neįdomu bus laukt.

Kažkaip netikroviška jog Lietuva maža valstybė kariaus su žiauriai dideliu žėminu Amerika tai kas be ko jei real taip būtų tai Amerika susprogdintu visa lietuva :D

Tai jau geriau kurt kokius karus Lietuva su Lenkija ir t.t būtų įdomiau ir logiškiau.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Kažkaip netikroviška jog Lietuva maža valstybė kariaus su žiauriai dideliu žėminu Amerika tai kas be ko jei real taip būtų tai Amerika susprogdintu visa lietuva :D

Tai jau geriau kurt kokius karus Lietuva su Lenkija ir t.t būtų įdomiau ir logiškiau.

:D Na teisiog taip pagalvojės, kad nėra dar tokio serverio kur LTU vs USA :D Tai ir pagalvojau pakūrt. :P

Pažiesim kas bus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4896 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...