Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sugalvojau sukurti toki puslapiuka kuriame kelciau pamokas, serverius, siuntinius ir t.t. normalu web kurti perilgai užtruktu taigi kuriu per blogspot kurika. Kolkas puslapiukas yra pradinio kurimo stadijoje jei taip galima pavadinti nes pradejau kurti tik vakar viska ištraukiu iš visagalio interneto ir sudedu i viena kursiu ir savo pamokų kai turesiu noro ir idėjų. Man iš šio puslapio didelės naudos nėra Google AdSense nenaudoju, bet yra ir pliusu pats šioto išmoksiu ir praleisiu nuobodu laisva laiką tarkim kaip šiuo metu baisus oras niekur neisiu ir kai kyla ideja idedu kanors, bei ikelsiu pora man patinkanciu gm gausiu failai.lt taškų. Atsiprašau už klaidas rašau paskubom šektiek pats nežinau kodėl http://tiny.lt/projektas

Taigi ieškau kas galėtu pareklaminti šį projektuka :) aš pareklaminsiu jūsų serverį apačioje visuose skiltyse matysis jūsų serverio ip yra jau vienas idėtas

Redaguota , nario real697

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...