Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4900 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

89k eilučių :DD RolePlay tipas :mucha: :mucha: .

Pirma tai išsiaiškinkit kas yra RolePlay, o Antra tos jūsų unikalios sistemos bus nupyzdintos, nes joks žmogus nesedėtu prie GM ir nekurtu sistemų, o dar ypač 89k eilučių. Būtu jau seniausiai nupirktas .lt domenas, reklamos, bei visą kitą, forume sedėtu dafiga žmonių, jeigu GM tikrai užimti 89k eilutes. Nesek tu čia pasakų, galiu garantuoti, kad puse ar netgi daugiau sistemu bus nukopijuota iš kitų GM'ų, pakeista pavadinimas, užrašas, ir jau skaitysis unikali sistema. :)

galiu sporinti iš šimto litų o lt domeno dėl to nėra nes dar pats net nemastes kurti buvau bet va šovė į galvą mintis ir viskas bėje jei nežinai ka sakyt išvis nekalbėk :) nes patikėk graudžiai atrodo ateina žmogus net nemates pačio gm sandaros ir t.t ir sako kad svaikstu nu ždz dabaigsiu kurt paleisiu ir patys pamatysit o td pauliukas po lapu sedėt galės :) ir kita kart gal prikas liežuvi už dantų. nu pvz gm dar nebaigtas bet užima 5,65 MB (dabar) vien tik amx failas gm'o

bėje žiauriai susifailinai sistemų 89k eilutes ?? seip tai sistemos nei pusės tiek neturi daugiausia dalis pats gm ten atvaizdavimas skinu kodai vien tik apie 100 eilučiu. o dėl forumo tai servas dar net nebuvo paleistas su šiuo gm jei nematai jis dar kuriamas tu galvoji žmonės eis į forumą kur dar tuščia ? 0_o Iš viso gm užima 50,7 MB nu ka ?.

"net nemastes kurti buvau bet va šovė į galvą mintis" :DDD Nu tai taip, taip, rašai 89 k eilučių nenorėdamas kurt projekto, ir taip pyst užsinori, zjbs. Ar aš sakiau, kad vien sistemos užima 89 k eilučių? Siūlau akis prasiplaut, ir matyt tai ką aš rašau, o ne tai ką nori matyti :)

Po lapu tai tik tu sedėsi, mielas Erikai. Kadangi tu net nesuvoki kas yra tikrasis ROLEPLAY, tavo serverio tipas bus GRP, o ne joks ROLEPLAY.

Dėl forumo dar prisipisai, tai tu galvoji, kas paskutinę sekundę paleisi forumą, ir visi į jį subėgs? Ne žmogau, forumą reikia kurti ~2-3 savaitės nuo serverio starto ir jame aprašyti serverį. O jeigu tu atidarai forumą ir nežinai ką jame rašyti, tai geriau tu projekto nekurk, nes nieko nesigaus. :) Žinau, kad paprašysi pavyzdžio, še: rng.lt. Kai jį kūrė erpis, forume buvo susirinke 405 žmonių dar net serverio nepaleidę. Dar tau reikėtu pasimokyti skyrybos, nes visiškai nerišlūs sakiniai, sunku juos perskaityt.

rng.lt čia tavo mėgstamiausias servas ane ? karoče forume po 400 žmonių sėdi o serve tik kokie 9-20 nu tai ar čia gėris kaškoks ? kodėl pvz grp?

Mano mėgstamiausias servas RNG.LT? :DDD Jo... Aš tau daviau pavyzdį.

pauliukui_t1.jpgnu pauliukai dar neaisku kad 89 k eilučių ? :)bėje pats tai manau kad tu tiesiog pavydi .

Tavo nuotraukoj nieko nesimato, bet.. Okey, tikiu kad 89 k eilučių, bet netikiu, kad kurta nuo tuščio lapo. Ir galiu garantuoti, kad šis GM tikrai nebus nepakartojamas.

Man pavydėti nėra tolko, nes jau žinau, kad tavo projektas ilgai negyvuos, nes dar kartą sakau: Jeigu kas nors kurtų GM su tiek eilučių, surašytu unikalias, dar niekur nematytas biznio sistemas bei kitą šūdą, būtu tikrai seniausias atidaręs forumą, bei viską aprašęs. Tu galvoji numetęs man foto, kad ten 89 k eilučių yra, pasikeis mano nuomonė? Jeigu jūs net nesugebat nusipirkt .LT domeno, tai ką jau kalbėti apie šitą GM? Vos nepamiršau - Bent jau scripterį pasakytum, kas jis toks, tada gal ir patikėčiau, kad bus "Nepakartojamas" GM.

Skripteris yra:CuervO

jis anglas taigi jis ir kodavo tekstus ir visa kita nesamone

o as dariau sistemas.

taigi dabar man reikia viska isversti ir truputi kai ka pakeisti nes jo mastymas ideja pati nelabai sutapo su mano pacio taigi dar ir redaguot reiks. beje apie nepakartojamuma yra kalbama apie "sistemas" nes tokiu tikrai nemaciau niekur .

kaip zinoma jis turejo sukures raven's gm jis tikrai buvo geras bet redaguot jo neprisiimiau nes buciau nezinau apsikroves darbais taigi su juo paciu susisiekiau ir ta pacia diena jis gavo paypalu 80$ ir sukure gm bet sistemu neapsieme nes jam sistemos buvo per sunkios.

OK įtikinai, tik nelabai supratau. Tu jam moki pinigus?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4900 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...