Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Esu 13-metis paauglys iš Vilniaus, mokausi (pro)gimnazijoje 7-oje klasėje. Užsimu aktyviu sportu, lankau krepšinį,futbolą. Nuo kitų metų žadu pradėti irklavimą. Mokausi pusėtinai gerai, stengiuosi nenusileisti(kokį išsilavinimą gausiu jei net egzaminų neišlaikysiu?).

Laisvalaikiu dažniausiai sėdžiu prie kompiuterio, arba bastausi po miesto centrą. Labai vertinu savo nuoširdžius draugus, kurie net ir blogiausioje padetyje man padeda. Šiektiek užsimu programavimu, tai yra : Java, HTML, Javascript. Programavime esu pradedantysis, todėl daug iš manęs nesitikėkite :D. Kol pilnavertiškai nemoku Java kalbos, simple plugin'us kuriu su Skript. Minecraft pradėjau žaisti būdamas dar 4 klasėje(nuo 1.0 beta atnaujinimo). Kiek prisimenu, mano pirmi įspūdžiai buvo : wtf? Be jokio reikalo eidamas daužiau ir dėliojau blokus, bandydamas suprasti ką aš turiu daryti. Šitaip nieko nepešes aš nusprendžiau pasižiūrėti YouTube tutorialų. Oho, kiek daugybė vaizdo įrašų. Net nemaniau jog šis žaidimas toks populiarus.

Manau laikysimės išvien, sėkmės jums!

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...