Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4901 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Taigi Greitai Startuos eTG.LT(Real-Life) modo.

Taigi jame bus Nepermazai ir neperdaug darbu.

Bus Pavaduotuoju Sistema

Bus Direktoriu Sistema

Bus Masinu; Namu; Verslu;

O dabar kaip atydaryti Vartus?

Ogi paprastai privazioujate prie vartu ir spadziate SPACE(kopinta is frag)

Dar bus Klubai; Garazai; ir Viesbuciai.

serverio webas gali maza laika but su webs.com galune.

Bet irgi bus ir saukykla nepanasi bet bus.

Serveryje kurtas nuo 10%. tikimes pasiekti dideliu rekordu:)!~!

Taigi bus 3lvl admin ir priziuretojiai ir Savininkai.

Tai ka galiu pasakyti padarysiu nauja tema ir pamatysite Viska tenais:)

Ačiu už demesį

Bet tik ne sau?

Manai esi geresnis nei kiti, stumi ant visu, ne zmogau atsibusk, tu ir esi pats didziausias sudas.

Zmogus kuria serveri, stengiasi, idejo cia, pyst atejo kazkoks lochas ir sudu isvadino, nu zodziu graudus esi, bet aisku durniem sunku isaiskint..

Taip esu geresnis nei tu, šita aš pritariu, kiek norėsiu tiek stumsiu, jeigu šūdas būčiau tai manau smirdėčiau, ir draugų neturėčiau. :P , žmogus nieko nekuria, o pasiema mano kurta modą ir paleidžia ir čia vadinas kurėjas? :D Jeigu tu lochu buvai tai ir būk toliau, gal ir dabar esi toks. :)

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

(redaguota)

Tautvexui visi projektai yra Šudai šudai,kaip jam galva nesprogsta nuo šudu ? :D

Vat čia geras klausimas, kodėl jiems nepsrogsta galva nuo šūdų, :DDD

Šiaip man yra vos nevisi projektai šūdai.

Redaguota , nario Tautvex_Adidas

Kaip suprantu visi uz tai jog as nes tatvex begailestingas kuria modus o as stengiuosi kurti arba editinti ir aciu jum jog nebunat tokie lochai kaip Tautvex_Adidas

Tu dabar pats supratai ką parašiai?

1. Aš tikrai ne lochas, žiūrėk pats save.

2. Taip aš kuriu modus, o tokie lopai kaip tu iema iš interneto , ir pakeisdami pavadinimus vadina save "Pro Skripter". Jeigu tu stengies, pradėk kažką daryti nuo new.pwn,

Tautvex, tu nesi geresnis nei už vieną šioje svetainėje, esi paskutinis šūdo gabalas, kuris pastūmęs, pasitenkina, tokie žmonęs dažniausiai būna paskutiniai debilai arba dar didesni debilai, kurie tik už laido mandravoja, o realybėj, storas, ryžas ir akiniuotas.. Rašai turi draugų? manau tie tavo draugai 13m kurie tau nardo po šikna ir kurie neturi savo nuomonęs ir tai internete, o realybėj toks dalykas tau net neegzistuoja ;) žodžiu neturiu laiko čia su vaikais rašinėtis, gal nesi toks durnas ir suprasi ką parašiau, bet labai abėjotina.

Pigu, greita, kokybiška!

MAUDIO.EU

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4901 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...