Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4924 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras.

Neprisistatinėsiu per daug aš čia, ne facebook'as čia koks ar kas, kad biografiją detalią rašyčiau.

Esu Žilvinas iš Alytaus, užsireigstravęs esu daug kur, tačiau seniau nemėgau pastovumo - tai pastovaus nicko neturėjau.

Dabar šis pastovusis o gta-s forume nickas : Westen

Taigi, idėją turiu tokią - kurti "warfare" serverį. Idėjų savo čia neišduosiu, o pasidalinsiu su tais, kurie norės prisidėt prie projekto.

Kaip jau minėjau temos antraštėje - projektas ne pasipelnymo tikslams, svarbiausia - kad žaidėjai išlaikytų patys serverį jei jis juos sudomins ir patiks.

Scriptinu jau gal 3 ar 4 metus, tinklalapiuose gaudausi jau irgi keleta metų, tačiau nežadu apsiimti tiek tinklalapio, tiek scripto, tiek dizaino, tiek mapp darbų. Kadangi mokinuosi, sportuoju, o savaitgaliais - baliavoju, tai laiko nėra į marias, tačiau jo atrast tikrai galėčiau bent keleta valandų per dieną. Sekmadieniais - daugiau kelis kart nei įprastai.

Taigi ieškau bendraminčių žmonių ir neturinčių ko veikti ir norinčių prisidėti prie projekto.

Skripto darbus - apsiimsiu aš. (Jei yra norintis vienas dar gali būt kartu su manimi, dvi galvos - geriau nei viena)

Reikalingi :

Mapperiai. (Nuo dviejų iki keturių žmonių, mapperiai neturėtų būti vaikiško proto, kad kinietiškus vartus dėtų kur nors kur jų tikrai nereikia ir jie vaizdą gadina. Objektai turėtų būti sudėti tvarkingai, logiškai ir sakingai, žinoma tam reikia ir proto ir vaizduotės. Pageidautina turėti pavyzdžių.)

Dizaineriai. (Nuo vieno iki dviejų žmonių, turėtų būti įgudę savo srityje ir photoshopu mokėt naudotis, reikėtų įvairių reklamų, user-bar'ų, gali būt, kad ir webberiui reikėtų papaišyti įvairias detales. Turėti pavyzdžių.)

Webberiai. (Nuo vieno iki dviejų žmonių, taipogi neturėtų būt kvaili ar žiopli ar naujokai. Turėtų mokėt naudotis su HTML ir phpBB ar su kita TVS skirta forumams.)

Reklameriai (Nuo vieno iki dešimt. Kaip jiems bus atsilyginta - bus vėliau numatyta, kai serveris jau turės įvairias privilegijas kurias naudot galės ypatingi žaidėjai.)

Remėjai (Gali būt vienas arba daugiau. Esmė tame, kad aš pats nenoriu kišt pinigų, nes ir taip turiu juos kur dėt. Ant teisių laikymo ir kitų reikmių, taip, kad nepykit, bet aš neparemsiu finansiškai, tai tikiuosi atsiras tokių, kurie nepagailės pirmam mėnesiui ant hostingų ar netyčiomis ir antram, o poto manau jau balansas bus. Žinoma remėjai nuskriausti - neliks. Taipogi, ragučių niekas irgi nestatys jums, paramos reikės tik tada, kai serverio darbai bus 100proc. baigti.)

Aišku palieku jums teisę rinktis, komentuokit, kritikuokit. Kritiką priimt moku, tačiau kilo tokia man mintis, nes atrodo lietuviško tokio serverio nelabai mačiau, o jei toks yra jis turbūt ne toks ir populiarus, tai kodėl gi tokio nepadarius populiaresnio ?

Kaip minėjau - idėjomis savo pasidalinsiu, kai bus surinkti visi projekto dalyviai, manau jų kils ir kitiems.

Kontaktai :

email: [email protected]

facebook: Žilvinas Westen'as (arba 3litesound)

Turint klausimų ar pasiūlymų - galit pasireikšt ir temos komentaruose, nebūtinai į skype kvieskit.

Į skype pagalbą suteikiu tik už piniginį atlygį, antraip - tik forume.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4924 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...