Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

rgplay.ql.lt Čia žaidžia vieni iš geriausiųjų.


Harison

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

RGPLAY.QL.LT TAI NAUJOVĖ.TAI NEPAKARTOJAMAS PROJEKTAS,JĮ SUKURĖ NEĮTIKĖTINAS ŽMOGUS IR JO PADĖJĖJAS TAI JIE ABUDU ŠIUO SERVERIO KURĖJAI TAI PAGRINDINIS KURIS VARGSTA DĖL ŠITO SERVERIO GEROVĖS TAI YRA Rpg_Online ir jo padėjėjas geriausias serverio prižiūrėtojas Dwyane_Tropez.

Žinau daugelis šitą projektą žino ateina čia pachytinti ar pareklaminti kitus mes jiems sakome "NEEEEE".Ban'as iš karto jau jūsų rankose.Tai žinoma ne lmg ar sarg čia rgplay.ql.lt geriausias projektas iš naujausių.Čia gimsta legendos.Ir visokie Las-Venturai ar t.t yra paskutinis š gabalas,nesvarbu mums mes nieko nedaliname tai ne eilinis serveris.Čia kaip sakiau direktoriai,vip'ai,admin'ai,prižiūrėtojai čia nuostabūs.MES ESAME NAUJI,BET MES GALIME PASIEKTI AUKŠTUMAS.Nu žinoma jis nėra taip jau išskirtinis,bet jis yra TOBULYBĖS TOBULYBĖS KARALIENĖS TOBULYBĖ.ČIA JŪS PAMATYSITE KO NESATE MATĘ,SERVERIO ŽAIDĖJAI NEMATYTI,PROJEKTAS GERIAUSIŲ GERIAUSIAS IŠ GERIAUSIŲ.ŽINOMA ŠIS PROJEKTAS LABAI PASIAUKOJANTIS TODĖL IEŠKOME ŽMONIŲ KURIE PRISIDĖTŲ PRIE SERVERIO IR LEISTU JAM PLĖSTIS.

1.VISKAS VYKSTA San-Fierro mieste,bet galite ir kituose miestuose gyventi tik tiek,kad maistas ir būstas šiame mieste.

2.Šis projektas buvo ilgai apgalvojamas ir kuriamas.Štai šie du žmonės Rpg_Online ir Dwyane_Tropez sukurė tokį neįtikėtiną serverį kuris prilygsta nežinau kam.

3.Web'beriai,scripteriai ir mapp'intojai geriausi iš geriausių.Todėl šis serveris geriausias iš geriausių.

4.Čia nėra tokių komandų kaip /admins ar pnš.Tam yra skirtos /sms žinutės ir telefonai.

5.Šis projektas atsidaręs neseniai.Todėl nesmerkite,bet iš tiesų jis geriausios vertės.

6.Čia vyrauja tobulybė žinot kodėl?O sužinosite atėja į patį serverį ir pamatysite kokios jis vertės.

7.Čia viską turi užsidirbti pats todėl čia nieko neprašykite.Žinau daugeliui patinka kur ką dalina "NEEE" mes jiems sakome "NEE".8.Užeikite pamatysite ir išsigasite iš tokio tobulo serverio.

DAUGIAU INFO SUŽINOSITE UŽĖJA Į RGPLAY.QL.LT arba tiesiai į serverį 79.98.27.116:8012

Patariu užeikite nepasigailėsite.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...