Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RP-LIFE.LT - Realus Gyvenimas


Sweat_Swat

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai SuperGames.LT lankytojai

:)

Taigi turiu jums gerą žinią / naujieną. Taigi šiandieną 19:00 (val.) startuoja naujas unikalumu pasižymintis serveris RP-LIFE.LT - Realus Gyvenimas.

Taigi: Veiksmas vyks 4 kaimeliuose ( Palomino Creek, Mantgomery, Blueberry, Dilimore ).

Serveryje yra sukurti 6 darbai su direktoriaus pakvietimu ir 8 darbai be direktoriaus pakvietimo. Serveryje taip pat yra 3 lygių administratorių sistema, namų sistema, gaujų sistema, kanapių sistema ir kitos unikalios sistemos.

Kaip ir kiti serveriai turime ir savo IPB (Invision Power Board) forumą.

http://rplife.srv.lt/index.php Forume yra šiokių tokių bugų, kuriuos greitu metu ištaisysime. Kadangi forumas pradėjo veikti gruodžio 11 dieną tai esame pasiekę vos 22 užsiregistruotų žmonių rekordą ir 250 pranešimų. Forumo stipriai išreklamuoti nespėjome, nes dirbome prie serverio.

Darbai su direktoriaus pakvietimu:

Medikų firma

Mechanikų firma

Taxi firma

Dylerių firma

Policijos firma

SWAT firma

Kodėl tiek nedaug darbų su direktoriaus pakvietimu?

Todėl, nes dabar jie yra nereikalingi, po serverio starto mes nuspręsime ar papildyti daugiau darbų ar ne. Nes mes papildomus darbus esame jau pasiruošę įkelti į serverį, bet tai nuspręsime po serverio starto. Tai lems ir žmonių rekordas.

Gaujos:

Grove Street gauja.

The Ballas gauja.

Šiandieną buvo įkelta ir pratestuota Šv. Kalėdų eglė. Eglė niekur nematyta, nes tai ypač nauja ir unikali Šv. Kalėdų eglė.

Taip pat šiandieną testuodami serverį radome šiokių tokių bugų. Juos kaip mat greitai ištaisėme, nes ruošemės serverio startui, o ne ''bugų'' startui.

Daugiau informacijos skype: rp-life.administracija

Redaguota , nario Sonny*
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...