Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Lv-life.lt Naujo žaidimo pradžia!


DeLux3.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

86c7b8109fe1e51fe1c81fac240a2b3b887.png

Las-vegas - vienas iš turningiausių ir didžiausių pramogų imperijos miestų. Lošimai,vagystės,išprievartavimai tai mes įvardintumėm pramogų kupina gyvenimą .Serveryje bus du keliai arba tapti miesto chuliganu arba dirbti gerai apmokamą darbą .Serverio tikslas - Sudominti žaidėja, serveryje pateikti nors kruopelę tikroviškumo . Serveryje galėsite žaisti kaip paprastas žaidėjas, galėsite būti nusikaltėliu užgrobinėjančiu pastatus, žmones arba dirbti teisėsaugos atšakoje ir gaudyti serverio nusikaltėlius .

93fd59b4d5ae596ec320d83ecff684e5229.png

Na pradėkime nuo pačio serverio informacijos bei sistemų .Serveryje galėsite pamatyti daug naujų, dar nematytų sistemų . Serverio modifikacija kuriama nuo new.pwn [Nuo tuščio lapo] Serverio miestas- Las-Venturas, visos sistemos kuriamos tik su mūsų įdėjomis nieko nėra skolinto arba kopijuoto, serveris stengsis jus nustebinti ir sužavėti kad norėtumėte pasilikti ir užkabintų tave iš pat pirmų žaidimo minučių. Vienos iš unikaliasnių serverio sistemų yra: racijos sistema, verslų, prisijungimo ir daugelis kitų . Kolkas modifikacijos atlikta ~ 80% Kadangi manau kaip ir visiems šiuo metu mokslai, ruošimasis kalėdoms tad turime šiek tiek mažiau laiko, bet prie modifikacijos pradedame sėdėti vis daugiau, jau greitai serverio forume galėsite pamatyti naują atnaujinimą .

9cf3f38e7e60079cfc51b7d64e219d01244.png

Čia trumpai apžvelgsiu bei papasakosiu apie serverio svetainę . Forume kolkas užsiregistravę 120 narių. Kolkas reklama vystoma tik per skype, kadangi startas 2013.01.03 dieną tad su komanda nusprendėme reklama pirkti/dėti likus 15dienų iki starto .Visų pirma reikia užbaigti modifikaciją, na gryškime prie forumo .Forumo webmasteris esu aš [Jefery_Marley] Forume nesenai išrinkome 6moderatorius greitu metu bus atidarytos atrankos į administraciją [priimsime 5] Daugumos darbų direktoriai dar neiširinko sau pavaduotojų, jiems tai pat bus atrankos! Forumas kurtas su IPB [invision Power board] TVS turinio valdymo sistema, pagrindinis puslapis HTML kurtas Blicko. ir SanCio . Į svetainę prašome registruotis Vardas_Pavardė kitu atvėju būsite įspėtas o poto jūsų anketa bus ištrinta .Na tiek apie forumo veiklą, patį forumą .

f11c8fd8aa642bc410971feea936c9b373.png

Serveryje galėsite rasti didelį pasirinkimą darbo šakų pagal jūsų norus .Jai norėsite būti "gaujinis" sudaryti kontraktą su gaujos bosu arba tiesiog susikurti savają , serveryje darbų su pakvietimu yra 6 kolkas nusprendėme kad tiek tikrai užteks po starto tikrai sukursime daugiau, taip padarėme norėdami padaryti labiau tikrovišką darbą t.y kad firmoje nedirbtų po kelis darbuotojus ar panašiai . Serveryje darbų be pakvietimo yra 4 - Statybininkas, mikroautobusų vairuotojas, maisto išvežiotojas , advokatas

Tarp darbų irgi galite pastebėti nemažai naujienų kaip: mikroautobusų vairuotojas, advokatas- kuris galės ištraukinėti žmones iš kaleimo . Norint patekti į darbą su pakvietimu reikės užpildyti anketą forume arba serveryje ir gavę darbą prieš isidarbinant su direktoriumi reikės sudaryti kontraktą tam tikram laikui .

KITA INFORMACIJA

Serverio svetainė: www.lv-life.lt

Serverio forumas: www.lv-life.lt/forumas/

Administracijos skype: lv-life.administracija

Pagr.administratoriaus skype: domantas.g

Jai kilo klausimų, turi pasūlymų nedvėjok ir susisiek su mumis būtinai būsi išklausytas!

LV-LIFE.LT Naujo žaidimo pradžia ...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...